|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wizażanki z KRAKOWA - nowe znajomości
Witam kobietki!
Zgodnie z życzeniami zakładam nowy wątek o całkiem zrozumiałym tytule. Na wstępie mówię, iż dziękujemy za zapraszanie do innych wątków, jednak pozostaniemy wierne temu. Na innym wątku wyjaśniłam już wszystko kilku dziewczynom jednak postaram się i tutaj wszystko przytoczyć. Ten wątek tworzony jest dla dziewczyn, które nie miały szansy wejść w grono stałych bywalczyń forum o wątkach dotyczących spotkań krakowskich. Dopiero się poznajemy! Jednak postanowiłam nie czekać, aż wątek sam z siebie zgaśnie jak wiele innych z powodu, iż nikt nie zdeklarował się co do spotkania. Wraz z trzema dziewczynami z innego portalu umówiłyśmy się na SOBOTĘ, 19.01.2013 roku, czyli za 2 tygodnie na spotkanie w miłym babskim gronie. Szczegóły spotkania nie są jeszcze ustalone, gdyż niektóre mają czas na całonocne imprezowanie, inne tylko na 3 godzinki zapoznawcze. ![]() Mam nadzieję, że dziewczyny z poprzedniego wątku odezwiecie się tutaj byśmy mogły wszystko ustalić. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Ps. jeżeli sa tu dziewczyny, które mają dostęp do zbiorowych zakupów z hurtowni fajnych ciuszków. PISZCIE! Edytowane przez Extreme90 Czas edycji: 2013-01-08 o 00:48 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wizażanki z KRAKOWA - nowe znajomości
Co do spotkania, to nie wiem jak będzie z moją sesją, ale dołączam do wątku
|
|
|
|
|
#3 |
|
TU i TAM
|
witam, Sylwia 23lata, studentka, chetnie sie spotkam z innymi
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Świetnie!
Poczekamy, aż pozostałe dziewczyny, z którymi pisałam na innym wątku dadzą o sobie znać. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() Ale sobota 2 godzinki - można dać odpocząc mózgowi ![]()
Edytowane przez Extreme90 Czas edycji: 2013-01-08 o 00:49 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, Karolina, lat prawie 23, studentka zaoczna turystyki, chętnie poznam nowe dziewczyny
co prawda nie jestem z Krakowa, ale z bardzo bliskiej okolicy - Wieliczki, ale bywam w Krakowie prawie codziennie
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
Edytowane przez Extreme90 Czas edycji: 2013-01-08 o 00:47 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
no to będziemy jeszcze myśleć jak to poukładać, najwyżej z Tobą te które będą mogły spotkamy sie w tygodniu
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
i ja, i ja! się przyłączam i na spotkanie chętnie przyjdę o ile tylko nie przesunie się na ostatni weekend stycznia
od razu uprzedzam że wciąż mało znam Kraków więc miejsce spotkania poproszę głośno i wyraźnie jak już sie wyklaruje. ![]() Karolina, 26lat, nawiedzona kociara i graficzka od siedmiu boleści, dzieńdobry
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Hah, to ile masz tych kotów
![]() ?Witam! Będę musiała je trzymać z daleka od mojego chomika ukochanego ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- http://moda.allegro.pl/aktowka-gwiaz...899390854.html Dziewczyny, co myślicie o tej torebce? Uwielbiam w takim stylu... I mam na nią smaczka Ale nie wiem jaki kolor ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- W ogóle to zapomniałam się przedstawić: ZAKUPOHOLICZKA wita! ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam dodać, że ja też zakupoliczka, a przede wszystkim kosmetykoholiczka
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
na własność jednego, za to meeega rozpieszczonego
![]() Cytat:
Edytowane przez keyhole Czas edycji: 2013-01-08 o 13:26 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Ja przez mój szał zakupowy muszę znaleźć pracę bo już nie wyrabiam jednak studiuję dziennie co wszystko utrudnia, wiecie, gdzie można pracować popołudniami??
Widziałam na blogu twój wpis o pędzlu hakuro! Mam ten sam, jest meega. To mój drugi pędzel do podkładu, ale ten jest o wiele lepszy od poprzednika ( z sephory) A co myślicie o podkładzie Revlon? Kupiłam i się zawiodłam... Świecę się po nim i kolorów ma niby dużo ale jakieś sztuczne... Mam wrażenie, że nienaturalne te odcienie ( moja skóra jest koloru żółto-złotego - coś w ten deseń). Wybrałąm dobre odcienie a mimo to jakoś źle się czuję. Myślę teraz o MAC-u studio fix. Raz miałam i poszła całą buteleczka, taki był cudny, jednak jest dosyć drogi;/ Sama nie wiem, co robić.. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Dolaczam bo zawsze chcialam sie wkrecic do watku krakowianek ale jest zwyczajnie za duzo postow i nigdy nie wiem co sie dzieje
Chetnie poznam nowe kolezanki
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#15 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej nie mówić o moich paznokciach, które OBGRYZAM Miałam przerwy i potrafiłam wytrzymać kilka miesięcy, a potem większy stres i znów... Już nie wiem, co robić by wygrać z tym brzydkim nałogiem Przez to nie moge używać tych cudnych lakierów, bo nie ma czego malować ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Świetnie, że się pojawiłaś Jak masz na imię? Właśnie po to został stworzony ten wątek by krakowskie wizażanki, które nie miały szansy wbić się w inne grono, mogły tu stworzyć zgraną ekipę kobiet ![]() Rozmawiamy o wszystkim i o niczym. Ale widzę, że każda z nas (jak każda kobieta) preferuje tematy ubraniowo-kosmetyczne ![]() Planujemy spotkanie! Kilka osób zgłosiło chęc przybycia Sobota 19.01.2013 Ale o tym w przyszłym tygodniu
|
||
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz na próbę kupiłam Estee Lauder Double Wear, który czeka na wypróbowanie
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja marzę, żeby mieć wszystkie kolory: stonowane, neonowe, do torebki hehe ![]() A tu... no cóż! To było moje postanowienie noworoczne jak dieta Ale narazie żadne nie weszło w życie ![]() Słaba ja A jak z Waszymi postanowieniami noworocznymi ? Macie takowe?---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Nie wiem, jakoś mam wrażenie, że ma dziwne odcienie. Moja skóra nie należy do jasnych, a jasne odcienie colorstay ma super. Kupiłam więc przez internet odcień 360 - miał być śliczny opalony, a okazał się jakiś pomarańczowy... Teraz próbuję kompakt z Loreal true match. Kolor wymarzony lekko opalony, bez pomarańczki... ale za to nietrwaly. Co dotknę twarz, brudzi mi palce;/ |
||
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
słuchajcie, a może wybiera się któraś 23.01 na ten koncert: https://www.facebook.com/events/544884795523221/
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się piszę, a Ty się wybierasz? Ale 19 stycznia dalej aktualny co? ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() Właśnie ja lubie takie musztardki:P byle nic z różowym, bo wyglądam tragicznie Dziewczyny, wypowiedzcie się co do tej soboty 19-go? Pasuje Wam, co byście chciały robić ?
|
||
|
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby to było coś w miarę możliwości niskobudżetowego, nie wiem jeszcze jak będzie wyglądał mój portfel w 2giej połowie miesiąca :P |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chetnie w sobote wpadne. Myslicie nad miejscem?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Właściwie nikt jeszcze nie wypowiedział się konkretnie co do miejsca.
Pewnie rynek - jakas kawa, ciacho hmm? Te które potem będą chciały iść np do klubu potańczyć, zostaną, a te które będą musiały wracać do domu, wrócą. Ja bym chętnie poszła potańczyć ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
Tak, stanowczo bo u mnie też z kasą kruchutko... Ale na piwko jeszcze chyba będzie nas stać, co )Byłaś już kiedyś na takim koncercie z okazji WOŚP? Ciekawie tam jest? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
odnalazłam nowy wątek, więc i ja się przyłączam
witam Was wszystkie.Co do spotkania 19 stycznia- ja deklaruje się że będe, u mnie opcja imprezy jak najbardziej na miejscu (sesja w tym roku jest całkiem łaskawa ;p) Myślę, że najprościej będzie jeśli spontanicznie wymyślimy gdzie pójdziemy, w momencie jak się już spotkamy. keyhole - ja najprawdopodobniej wybieram się na koncert Akurat, z tego co widziałam o 18:00 wstęp jest wolny ?
Edytowane przez Robin_90 Czas edycji: 2014-03-28 o 09:51 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w najgorszym wypadku będziemy dwoma rodzynkami ![]() Cytat:
Edytowane przez keyhole Czas edycji: 2013-01-09 o 05:38 |
||
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
No to na spotkaniu zgadamy się co do WOŚP-u.
Lubię AKURAT więc sądzę, że może być ciekawie. Miały tutaj zgłosić się dziewczyny z portalu szafa.pl ale jak dałam im link do wątku to hmm przestały odpisywać... No cóż, ponowię wiadomość do nich, ale jeżeli nie odpiszą to już wszystko będzie jasne ![]() Niektóre tutaj piszą wiadomości oo zgrozo o 5:30 rano! Jejciu, ja dopiero wstałam ![]() Powiedzcie dziewczyny, jak to jest z Waszymi znajomymi, że hmm tutaj chcecie zawrzeć znajomość? Każda dziewczyna ma pewnie swój pogląd ![]() Ja powiem od siebie tyle, że mam bardzo dużo znajomych, są świetni, ale maja czas albo bardzoo rzadko albo wcale. Właściwie może i miałyby czas, jednak wolą spędzać każdą chwilę ze swoim facetem. Niby to zrozumiałe, love itp, ale czasem trzeba dać sobie troszke oddechu iw ybrać się w babskim gronie... Więc zostali mi jedynie koledzy, no ale z takim nie pogadasz na babskie tematy, i taki roszczy sobie od razu do Ciebie prawa jak raz byś z nim poszła do klubu czy na kawę )---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Co do wieku, to błagam Was dziewczyny! Nie macie 40-stki więc temat starości jest to nie na miejscu ![]() ![]() Choć powiem Wam, że czas tak szybko płynie... Pamiętam jak jeszcze niedawno ( 3 lata temu) siedziałam w domu w Sylwestra i była, tym faktem strasznie załamana, myślałam, że juz nigdy nie spędze fajnie tego dnia ![]() A teraz już minęły 3 lata od tamtego czasu i każdy mój sylwester jest coraz lepszy Albo jak dopiero szłam do liceum...wystraszona, ciekawa A teraz? Przecież niedługo skończę studia! To mnie trochę przeraża. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.