|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie mamy adidasy :-)
Witam, bardzo ciekawi mnie w jakich adidasach chodzicie na codzień
![]() Ja uwielbiam po prostu buty sportowe, a nie znosze na obcasach ![]() Pamiętam, że od 12 roku zycia mojego zawsze dostawałam buty firmowe, z czego jestem zadowolona bo nie ma nic lepszego niż wygodne, dobrze wyglądające buty ![]() Będąc na wakacjach nad morzem kupiłam sobie Adidas ClimaCool Czerwone Reeboki kupiłam będąc na feriach w bytomiu. cudne były przeceny, ahh ![]() To są praktycznie dwie pary w których chodze
Edytowane przez Apiska Czas edycji: 2005-08-20 o 12:45 Powód: Bład w tytule |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie mamyadidasy
ja mam juz od roku adidasy firmy ADIDAS superstar
wiem ze nei są juz modne ale za to bardzo wygodne mam biale z granatowymi paskami;]
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, fajny temacik. tym bardziej, że ja muszę sobie kupić teraz jakieś sportowe buciki..tyle, że jakie??? bo na firmowe mnie raczej nie stać. może macie zdjęcia jakichś tanich i fajnych sportowych bucików???
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio sobie właśnie kupiłam adidaski fakt że nie jakieś firmowe ale bardzo mi sie podobają bo ostatnio mam obsesje na punkcie pomarańczowego koloru
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem tego zdania, że lepiej uzbierac troszkę pieniążków, poczekac na ciekawe promocje w sklepach sportowych i kupić adidasy firmowe...
Nie tylko po to że jak większośc uwaza że szpan czy cos takiego, tylko ze firmowe buty to wygoda dla stóp
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i uwielbiam je
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam od jakiegos roku bielutkie Pumki z blekitnym paskiem po bokach charakterystycznym dla tej firmy. To sa pierwsze firmowe buty w mojej karierze i powiem ze mimo iz dalam za nie prawie 300zł to jakos nie widze ogromnej roznicy miedzy nimi a zwyklymi butami za jakies 100zł. Nie powiem bym nie byla zadowolona, ale jakos nie rzucily mnie na kolana. No coz, ale swoje juz przeszly
Nawet 2 tyg zwiedzanie Paryza zniosly rewelacyjnie!!! Kupie sobie za jakis czas nastepna pare, rowniez firmowek, ale nie koniecznie beda to Pumy. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na co dzień raczej nie chodzę w adidasach
Tylko w balerinkach Aczkolwiek czasem zamieniam je na zamszowe sportowe buciki firmy GOLA, są extra, albo na czerwone Reeboka model SPLASH
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Allicjaa- to chyba mamy takie same :P
Zerknij na mój pierwszy post
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
heh a ja raczej do fanek takich typowo sportowych adidasow nie naleze. od jakis 6 lat mam Adidas Fixxx czy jakos tak (pewno juz ich dawno nie ma w sklepach - model do biegania) - a tak dlugo, bo tylko na wf (na ktorym raczej nie byly zbyt wiele uzytkowane) i na silownie. jeszcze sie trzymaja, a ze wf juz na szczescie wyszedl z mojego zycia to pewno jeszcze dlugo wytrzymaja
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
A oto moje obecne butki. Bardzo fajne, pierwszy raz mam całe skórzane, zwykle kupowałam Adidasy i męczyłam się z ich praniem (wciąż i wciąż) a tym razem całe ze skórki. Polecam je
![]() Ach nie napisałam co to Puma Asana
Edytowane przez joasia25 Czas edycji: 2005-08-19 o 18:03 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
joasia25, no fajne butki, fajne. ile tkaie kosztują?
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) z 299 PLN na 199 PLN jakiś niecały rok temu. Cieszę się, że się podobają. Takie nietypowe (troszkę)
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Ja sobie zakupiłam niedawno Reebok CL Vanta Stripe w kolorze biało-szarym. Bardzo wygodne!
Zasłyszałam gdzieś ploteczkę że podobno buty Reebok nawet pod wpływem noszenia nie śmierdzą
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
a to moje śmigacze
obecne w tych chodze te z HD kupiłam naprade za śmieszne pieniądze są bardzo mocne ale tak samo bardzo niewygodne dlatego rozchodziłam tylko dwie pary pozostale leżą i czekają niewiem na co...Pumy moje kochane dzieci bardzo je lubie mam jeszcze jedną ulubioną pare ale nie moge znalesc fotki w necie to czarne adidasy przeznaczone do gry w piłke heheh ale na wielką chlape są niezawodne całe ze skóry i chyba nigdy ich nie dobije
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam na stanie czarne reeboczki, ,zrobione są z takiej fajniusiej skórki
poprostu cudo uwwwielbiam je![]() Apisko teraz przymierzam się do czerwonych reeboków ,identycznych jak twoje są naprawde świetnep.s to wcale nie prawda że buty reeboka nie śmierdza nawet po długim noszeniu,wiem z doświadczenia na szczęście soda załatwia sprawe na dłuuugi czas![]() PoZdR
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Analula Reeboki moje są wygodne i o dziwo jeszcze mi nie pękły.
Mam dość specyficzny układ stopy i dlatego ![]() Ale wiecie, bywa mi w nich w lato gorąco :P
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
ooliwka ile zapłaciłaś za te PUMY biało-kremowe ? Dokładnie takich samych szukam
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png nasz aniołek 22.06.2009[*] Nasz kochany syneczek 12.12.2011 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zdjęcie sciagnełam z allegro chyba były troche tańsze wejdz tam i lukni nie ma aż tak dużo butów pumy
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam swoje ukochane converse EV Pro ( z kolekcji męskiej chyba... ale nie jestem pewna hehe dla mnie uniwersalne są:P) całe czarne skorzane oczywiście... z srebrno szarym znaczkiem converse'a... kupiłam je zeszłej jesieni i przechodziłam cała zieme
( bo w zimowych mi nogi marzły a w nich nie hehehe... troche dziwne) i do tej pory sie z nimi nie rozstaje i mam nadzieje że długo wytrzymaja... a teraz własnie jestem w czasie polowania na jakies fajne oldkoolowe kamaszki.... tylko kurcze mi nic w oko nie wpadło... a to co podoba mi sie w neciku nie moge u nas w sklepach znaleść ale nie odpuszcze
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Ja to mam takie ladniutkie zielone z żółtymi paskami i sa wygodne i wogole
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam haloweczki nike czarne, z bialym znazkiem obszytym czerwona nitka. Uwielbiam halowki i nastepne jakie sobie kupię także będą halowkami!! Polecam serdecznie wszystkim~!!!:P
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak buty zaczynaja brzydko pachnieć to ja wsypuje pół paczki sody do buta i zostawiam na noc ,rano wysypuje sode i buciki są świeżutkie, pachnące ![]() PoZd
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już postanowione te buty muszą być moje ![]() a to dobrze że w zimie jest w nich goraco bo ja kupuje je raczej z myślą o jesieni
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Mam te co joasia25, zalozylam je raz i chyba ostatni. Sa strasznie niewygodne! Porownalam je z innymi moimi adidasami i one maja sztywna jakby z blachy piete :/ ehh Za to te tradycyjne pumy sa super chociaz już takie opatrzone...
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie mamy adidasy
Nie lubie typowo sportowych adidasow. Podobaja mi sie i nosze buty firmy diesel
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogłabym najbardziej wygodnbe szpilki zamienić na adidasy
![]() W zasadzie jak mam ohotkę kupić buty to oczywiście nie znajduje żadnych fajnych. Te moje adidas Climacool kupiłam w Gdyni w sklepie firmowym Adidasa. Ależ tam były cenki, a jakie ciuszki.. Butów ogrom i wcale nie drogie, same przeceny i praktycznie każdy rozmiar.
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje to Splash, wygladaja mniej wiecej tak
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to już wszystko wiemy
![]() A któraś z Was miała kiedykolwiek buty z firmy Lotto?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

mam biale z granatowymi paskami;]

dlatego rozchodziłam tylko dwie pary pozostale leżą i czekają niewiem na co...