biust pomocy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-10, 15:27   #1
kaczuszkay123
Przyczajenie

biust pomocy

Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam pytanie ostatnio zauważyłam że moja prawa pierś jest troche większa od lewej... zastanawiałam się czy to może mieć jakiś związek z moją pracą i to że ciągle ćwiczę mimo woli tylko tą jedną strone i dlatego ta pierś jest większa, a mianowicie jest to krojenie ręcznie serów na maszynie itd. ? czy to może mieć coś z tym wspólnego? jak to wyrównać żeby ta druga była takiej samej wielkośći co ta prawa którą kroje? (chce mieć obydwie jak ta większa) może jakieś pompki damskie, ale na tej lewej ręce żeby ją poćwiczyć troche bo w pracy tamta ćwiczy... czy może jakiś masaż albo krem ? doradźcie
kaczuszkay123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 15:30   #2
JustShe
Rozeznanie

Dot.: biust pomocy

to jest naturalne. Każda kobieta tak ma w mniejszym lub większym stopniu
Stary 2013-01-10, 16:04   #3
cholernarejestracja
Copyraptor

Możliwe, że ta pierś jest po prostu bardziej uniesiona, za sprawą mięśni które Ci się "wyrabiają" od tego krojenia jedną ręką sprawdź po prostu które mięśnie pracują w trakcie tej pracy, i w wolnej chwili ćwicz sobie je w domu z drugiej strony.

Mam podobny "problem" jako łuczniczka - łuk naciąga się tylko z jednej strony. Ja mam problem raczej z kręgosłupem, nie z biustem czy tam mięśniami, ale po prostu mam taką rozciągliwą taśmę, i czasami sobie ćwiczę drugą stronę ciała, robię skręty w drugą stronę itp.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 16:09   #4
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszkay123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam pytanie ostatnio zauważyłam że moja prawa pierś jest troche większa od lewej... zastanawiałam się czy to może mieć jakiś związek z moją pracą i to że ciągle ćwiczę mimo woli tylko tą jedną strone i dlatego ta pierś jest większa, a mianowicie jest to krojenie ręcznie serów na maszynie itd. ? czy to może mieć coś z tym wspólnego? jak to wyrównać żeby ta druga była takiej samej wielkośći co ta prawa którą kroje? (chce mieć obydwie jak ta większa) może jakieś pompki damskie, ale na tej lewej ręce żeby ją poćwiczyć troche bo w pracy tamta ćwiczy... czy może jakiś masaż albo krem ? doradźcie
stań po drugiej stronie tej maszyny, żeby kroić teraz drugą ręką.

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 17:32   #5
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
stań po drugiej stronie tej maszyny, żeby kroić teraz drugą ręką.
i obetnie sobie palec
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 17:37   #6
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 18:13   #7
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Możliwe, że ta pierś jest po prostu bardziej uniesiona, za sprawą mięśni które Ci się "wyrabiają" od tego krojenia jedną ręką sprawdź po prostu które mięśnie pracują w trakcie tej pracy, i w wolnej chwili ćwicz sobie je w domu z drugiej strony.

Mam podobny "problem" jako łuczniczka - łuk naciąga się tylko z jednej strony. Ja mam problem raczej z kręgosłupem, nie z biustem czy tam mięśniami, ale po prostu mam taką rozciągliwą taśmę, i czasami sobie ćwiczę drugą stronę ciała, robię skręty w drugą stronę itp.

Dziewczyny dobrze radzą (oprócz tego stawania po drugiej stronie).
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 18:23   #8
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Stary 2013-01-10, 18:28   #9
201604190949
Konto usunięte

Nie śmiej się! Trzy marzenia:
1. grać na skrzypcach
2. strzelać z łuku
3. strzelać z karabinu
Stary 2013-01-10, 18:40   #10
cholernarejestracja
Copyraptor

No to co za problem? Jak wpadniesz do Krakowa, to Cię nauczę
Stary 2013-01-10, 18:52   #11
201604190949
Konto usunięte

1. piniondze
3. piniondze
2. piniondze już nie tak bardzo ale trzeba właśnie znaleźć kogoś do nauki jakieś kluby stowarzyszenia, trzeba ruszyć zad a ja mam problem żeby się zmusić wyjść po fajki do sklepu. Muszę najpierw ogarnąć ten zad wrócić na studia, wyleczyć się, zrobić prawko, przeprowadzić się, znaleźć pracę... blablabla

Robimy oftopa! trolololololololoo

U mnie widać, że mięśniami nie ruszam bo chociaż jeden cycek większy to lewy a używam głównie prawej ręki więc taka jego uroda a nie mięśnie.

Edytowane przez 201604190949
Czas edycji: 2013-01-10 o 18:54
Stary 2013-01-10, 19:15   #12
cholernarejestracja
Copyraptor

1. W naszym klubie świeżynki mogą jakiś czas strzelać za darmo, pożyczamy klubowy łuk i strzały nawet
2. Patrz wyżej, późniejsza składka jest dobrowolna i wynosi 20zł
3. A to już...cóż
Stary 2013-01-10, 19:20   #13
bombonierka654
Raczkowanie

może faktycznie te pompki damskie?
Stary 2013-01-10, 19:23   #14
kaczuszkay123
Przyczajenie

Nie możemy tak ustawić maszyny, ale nawet bym chyba nie dała rady;p
może jakiś 2kilowy ciężarek i ruszać ręką w przód i w tył ?
Stary 2013-01-10, 19:41   #15
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
1. W naszym klubie świeżynki mogą jakiś czas strzelać za darmo, pożyczamy klubowy łuk i strzały nawet
2. Patrz wyżej, późniejsza składka jest dobrowolna i wynosi 20zł
3. A to już...cóż
Nah, skrzypce i karabin są pieniądzożerne. Łuk to tylko ten ostatni punkt bo wiem, że to jest tańsza impreza niż te dwie.

Mi się wydaje, że tu nie chodzi o to żebyś podnosiła ciężar tylko bardziej coś naciskowego chyba? Bo ten prawy rozbudowałaś pchając coś, tak? A ruszając w przód i tył takim ciężarkiem, który nie stawia oporu wyrobisz sobie inne mięśnie.
Ja tak uważam, ale na mięśniach i ćwiczeniach znam się o tyle, że je mam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 19:59   #16
kaczuszkay123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Nah, skrzypce i karabin są pieniądzożerne. Łuk to tylko ten ostatni punkt bo wiem, że to jest tańsza impreza niż te dwie.

Mi się wydaje, że tu nie chodzi o to żebyś podnosiła ciężar tylko bardziej coś naciskowego chyba? Bo ten prawy rozbudowałaś pchając coś, tak? A ruszając w przód i tył takim ciężarkiem, który nie stawia oporu wyrobisz sobie inne mięśnie.
Ja tak uważam, ale na mięśniach i ćwiczeniach znam się o tyle, że je mam
Ale jak to zrobić?:p pchać łóżko, stolik?:p
Stary 2013-01-10, 20:13   #17
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
i obetnie sobie palec
Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
chyba miałam inne wyobrażenie tej maszyny

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 20:41   #18
grzechotka NI
BAN stały

Niektóre problemy mogą naprawdę nam się wydawać ogromne... Ale naprawdę, to tylko ty chyba widzisz, że masz jeden cycek większy od drugiego, faceci chyba aż tak bardzo nie zwracają uwagę na symetryczność. Ja sie kiedyś przejmowałam tym, że, jak sądziłam, twarz mi utyła, a reszta ciała nie. Serio, to była tragedia. Aż sobie folie na twarz założyłam, taką parówkę, aby mi schudła. W dodatku potem pomyślałam, ze jedna część twarzy mi schudła, a druga nie. Anorektyczki mają takie odloty.

Edytowane przez grzechotka NI
Czas edycji: 2013-01-10 o 20:48
grzechotka NI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 21:30   #19
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grzechotka NI Pokaż wiadomość
Niektóre problemy mogą naprawdę nam się wydawać ogromne... Ale naprawdę, to tylko ty chyba widzisz, że masz jeden cycek większy od drugiego, faceci chyba aż tak bardzo nie zwracają uwagę na symetryczność. Ja sie kiedyś przejmowałam tym, że, jak sądziłam, twarz mi utyła, a reszta ciała nie. Serio, to była tragedia. Aż sobie folie na twarz założyłam, taką parówkę, aby mi schudła. W dodatku potem pomyślałam, ze jedna część twarzy mi schudła, a druga nie. Anorektyczki mają takie odloty.
Nie chce nikogo załamywać, ale zwracają. Mój TŻ poinformował mnie o mojej asymetrii piersi, która jest tak niewielka, że przez 21 lat jej nie widziałam, a jestem dośc krytyczna wobec siebie, zwłaszcza jeśli chodzi o piersi...

Tak samo jak widzą rozstępy, cellulit i inne. Nie są ślepi (ew. nie potrafią tego nazwać) i to, że im to jakoś starsznie nie przeszkadza nie wyklucza tego, że bardziej "cenią" sobie ciała bez tych wad

A co do problemu autorki jestem za tym, by ćwiczyć lewą ręką w domu tak, by angażować te same partie mięsni co przy krojeniu sera...

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2013-01-10 o 21:31
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 09:49   #20
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Nie chce nikogo załamywać, ale zwracają. Mój TŻ poinformował mnie o mojej asymetrii piersi, która jest tak niewielka, że przez 21 lat jej nie widziałam, a jestem dośc krytyczna wobec siebie, zwłaszcza jeśli chodzi o piersi...

Tak samo jak widzą rozstępy, cellulit i inne. Nie są ślepi (ew. nie potrafią tego nazwać) i to, że im to jakoś starsznie nie przeszkadza nie wyklucza tego, że bardziej "cenią" sobie ciała bez tych wad

A co do problemu autorki jestem za tym, by ćwiczyć lewą ręką w domu tak, by angażować te same partie mięsni co przy krojeniu sera...
co do pogrubionego - dokładnie tak, to tylko nam wydaje się że faceci są "ślepi", jakiś taki dziwny stereotyp panuje, a oni są w stanie dostrzec kaaaażdy, nawet najmniejszy szczególik mam kolegów, z którymi znamy się "jak łyse konie", i niestety wiem to na pewno

ale cóż, ciało ludzkie nie jest symetryczne, tylko ja np nie widzę w tym problemu też mam jedną pierś ciut większą i nie przeszkadza mi to,
TŻtowi tym bardziej nie także ja na miejscu autorki bym się nie przejmowała ...

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości