![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
koszmar
dziewczyny jestem załamana. w sobotę mam studniówkę. nie miałam z kim iść więc idę z kuzynem, jestem załamana ciągle płaczę jak sobie o niej pomyśle. każda z koleżanek ma partnera który umie tańczyć i jest towarzyski a mój brat ani tańczyć nie umie i jest nieśmiały więc wątpie żeby z kimś tam pogadał. ciągle płaczę bo to już za chwilę a ja nie wiem co mnie czeka. zawsze myślałam że to będzie coś cudownego a okazało się koszmarem. przepraszam wiem, że dla was to tylko błahostka ale w życiu licealistki to ważne wydarzenie które u mnie stało się koszmarem.
Edytowane przez analizaaa Czas edycji: 2013-01-10 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: koszmar
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
teraz już jest za późno nawet nie chodzi o to że zapłaciłam ale on się nastawił i chce iść alę chyba nie wie że studniówka to nie wesele i że na niej caly czas się tańczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale spokojnie nie ma o co plakac. Kazdy tanczy jak umie. Uwierz ze partnerzy kolezanek tacy idealni nie sa.
Glowa do gory i bedziesz sie dobrze bawic ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
boje się że on nawet będzie się moich znajomych wstydził, potańczyć w kółku nie potańczy wiem, że wszystko okaże się w sobote ale tak się tym martwie, że nie potrafie sie z tego cieszyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Sama mówisz, że już za późno żeby zrezygnować z kuzyna. Pozostaje iść i dobrze się nastawić. Wizaż Ci nie pomoże.
![]()
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Spokojnie, nie panikuj, nie warto z tego powodu płakać, bo na pewno nie będzie tak tragicznie jak sobie to teraz wyobrażasz.
![]() U mnie na studniówce prawie wszyscy byli sami, tzn do poloneza podobieraliśmy się w pary międzyklasowo, a jak ktoś np był w mega stałym związku (tak, w liceum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pogadaj z nim i powiedz ze dla ciebie wazne jest zeby studniowka dobrze wypadla:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie bylam na studniowce i jakos nie zaluje tego wcale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Chciała bym mieć takie koszmary. Niechże się ten sezon studniówkowy skończy bo ludzieee.
Moja studniówka też wymarzona nie była, a jakos przeżyłam bez zbędych emocji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
wiem że dla was to błahostka ale każdy ma problemy adekwatne do wieku i życia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Skoro wiedziałaś, że nie umie tańczyć i nie jest towarzyski to po co go zapraszałaś?
Nigdy nie zrozumiem dziewczyn, które biorą kogoś na siłę, bo koleżanki biorą ![]() Na swojej studniówce byłam sama bo akurat nie spotykałam się z nikim a nie chciałam kogoś na siłę brać. Bawiłam się fantastycznie, mimo że większość koleżanek było z partnerami. Te, które przyszły same bawiły się najlepiej. Nie przeżywaj tak tego, nie będzie źle. Na studniówce poza tańcem, je się pyszności, rozmawia przy stole, ogląda występy, tańczy z kolegami z klasy/szkoły/partnerami koleżanek. Możesz powygłupiać się z kuzynem i pouczyć go tańczyć. Postaraj się go rozbawić aby trochę pogadał ze znajomymi. Może zrób mu ze 2 drinki przed studniówką to się trochę chłopak wyluzuje.
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
może teraz studniówka wydaje się być czymś naprawdę wielkim i ważnym, ale jak skończysz szkołę średnią, dojdziesz do wniosku, że to tylko głupi bal na koniec. Przynajmniej ja tak miałam, teraz nawet myślę, że mogłam nie iść, choć nie było źle (poszłam sama). Ważne, zeby się uśmiechać podczas poloneza, ażeby potem ładnie wyglądało na filmie;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 Czas edycji: 2013-01-10 o 17:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kuzyn może na początku będzie nieśmiały a potem się rozkręci ![]() Życzę więcej optymizmu i dobrej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]() %%%%% i nie będziesz się przejmować kuzynem. Najlepiej strzelcie sobie we dwoje to razem się pobawicie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego nie widze sensu pojscia na studniowke za wszelka cene, z kims z kim nie bedzie sie dobrze bawic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-01-10 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dlatego jak się nie ma dobrego kumpla, z którym na pewno się idzie pobawić (jeśli nie ma się chłopaka) to idzie się samemu
![]() Ja rownież lada moment mam impreze- idę sama i jestem z tego bardzo zadowolona. Nikt odpowiedni do zabrania się nie pojawił, więc płacić za kogos kto bedzie siedział ma sens? Teraz już nie masz co płakać- przebolej i jesli kuzyn będzie ciągle chciał siedzieć to go olej. Skoro to ma byc twoja noc to nie ma sensu jej spędzić przy nudnym towarzystwie. Poradzi sobie- mały nie jest ![]() No i na przyszłośc nauczkę :P Ale życze ci i tak udanej zabawy! Żebys na następny dzien nawet chodzic nie mogla! :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ja byłam z partnerem, super tancerz niby - i co? tańczyłam z nim chyba z 5 razy, ciągle gdzieś chodził, a na moje prośby o zatańczenie : za chwilkę, muszę dokonczyć z kimś rozmawiać...
jeśli idziesz z kuzynem, to czy umie tańczyc czy nie, na pewno będzie Ci dobrze w jego towarzystwie i to się liczy. A koleżankami się nie przejmuj, w perspektywie czasu zobaczysz, że to były w ogóle jakieś smieszne problemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.