|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() kolczyk w pępku a brzuszek ?
Witam
![]() Czy któras z przyszłych bądz obecnych mam miala kolczyk w pepku podczas ciazy? Interesuje mnie co sie dzieje w miejscu przekucia, kiedy brzuszek jest juz spory, czy to sie jakos "nie rozwala?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolczyk w pępku a brzuszek ?
moja kolezanka miala kolczyk.na czas ciazy wyjela go z pepka (wiadomo powiekszajacy sie brzuch ,kolczyk wtedy nie wyglada zbyt ladnie poza tym odstaje).co jakis czas wkladala go zeby dziurka nie zarosla...teraz ( pare m-cy po ciazy)moglaby go spokojnie znow wlozyc ale zrezygnowala z powodu wiekszego brzuszka,najpierw chce odzyskac jego jedrnosc.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś mi się kołacze w pamięci taki temat, moze spróbuj zajrzec do archiwum
![]() Polecam zdjąć kolczyk w momencie nagłego już wzrostu brzucha, tak mniej wiecej od piatego szostego miesiaca, niepowinna Ci się rozejsć ta dziurka, choć moze nieco być rozciagnieta / to wydaje mi się zalezy też w duzej mierze od zdolnosci indywidualnych do rozciagania skóry- jeden kobitki mają rozstepy mimo pielegnacji, inne nie uzywaja kremów, a skóra jest nadal idealna/. No, taka dziurka na kolczyk w pępku to po porodzie dopiero wyzwanie do powrotu do kondycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja mam nosiłam kolczyk w pępku dopuki było mi z nim wygodnie czyli jakoś do 6 miesiąca, później go wyjęłam i tak co 2 dni wkładałam go w dziurkę żeby nie zarosła. Z dziurką po porodzie nic złego się nie stało,jest może minimalnie większa niż przed
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
dzieki babeczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hey
![]() kolczyk mam od ponad tygodnia ![]() ![]() a tak pozatym moze ktos mi udzieli porady kolczyk przemywam spirytusem, i smarowalam przez 7 dni tribioticiem i niby jest wszystko ok ale zaczyna pojawiac mi sie takie przydkie zgrubienie przy gornej czesci kolczyka i wogole czym moglabym pomoc mojemu pepuszkowi?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Aguska ja stosowalam alantan plus czy jakos tak, wogole tatuaz mi sie potym wygoil blyskawicznie, pepek tez. Niemartw sie mnie tez straszyli ciążą jak przebilam pepek, przezto zadalam pytanie na forum. Jezeli moge cos doradzic to koniecznie musisz ruszac kolczykiem, zeby nie stal w jednym miejscu wiesz o co chodzi, w gore i w dol ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
dziekuje bardzo za rady
![]() dopiero co wrocilam z wakacji i dosiadlam sie do kompa wiec dlatego tak pozno odpowiadam ![]() z pepuszkiem coraz lepiej a ruszanie kolczykiem pomaga=) i minal mi strach przed ciaza z kolczykiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.