|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z...ustaleniem rodzaju włosów...
Drogie Forumowiczki!
Jestem tu nowa, bardzo nowa,bo zostałam uczestniczką forum jakieś 5 minut temu Z góry wybaczcie jeśli utworzyłam wątek, który już istnieje. Mam nadzieję, że z czasem wszystkiego się tu nauczę![]() To, że jestem tu nowa nie oznacza, że dopiero teraz wchodze na Wizaż.pl. Odwiedzam tę stronę bardzo często, zwłaszcza jeśli chodzi o porady dotyczące włosów.Najchętniej opisałabym moją włosową historię...ale to może przy innej okazji. Tak na gorąco to pragnę podzielić się z Wami moim "problemem". Moje włosy są gęste, jest ich baaardzo dużo, wierzcie mi. Myślę, że na pewno trzy razy więcej niż normalna ilość, taka zwyczajowa. Do tego moje włosy falują czyli klasyka - ani proste ani kręcone. Kłopot polega na tym,że ja naprawdę nie wiem jakie mam włosy. Tłuste robią się jakieś 3 dni po umyciu, ale nie jest to przesadna tłustość. Natomiast tak generalnie wydają się raczej suche, a końcówki są trochę zniszczone. Najbardziej lubię moje włosy dzień- dwa dni po umyciu, kiedy nie są zbyt puszące, tylko lekko przyklapnięte. Wydają się wtedy gładsze, jest ich jakby "mniej".Ech, nie wiem czy nie za dużo jak na pierwszy raz....Chodzi mi po prostu o to czy któraś z Was ma podobne włosy??Czy to się w ogóle zdarza?? ![]() Podsumowując:są gęste, duuuuzo ich, ale jednocześnie są lekkie - unoszą sie u nasady, puszą, są niesforne. Okolo 3 dni po umyciu zaczynają sie tłuścić przy samej skórze głowy. Zatem - co to są za włosy??? Pomocy!! Pozdrawiam Was! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z...ustaleniem rodzaju włosów...
witaj
całkowicie utożsamiam się z Twoim opisem włosów. Mam dokładnie takie same rozterki jak Ty. https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126 to jest link do działu kręconowłosych. Przejrzyj wątki, może coś Cię zainteresuje.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli masz ich tak dużo to pozostaje mi ich pozazdrościć ![]() przyjemniej lektury i Witam na forum
|
|
|
#5 |
|
EDUkator
|
Dokładnie jak napisały dziewczyny: zapraszamy do CG
Gęste, falowane - będą piękne
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

Z góry wybaczcie jeśli utworzyłam wątek, który już istnieje. Mam nadzieję, że z czasem wszystkiego się tu nauczę