|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prawo dla absolwentów - ewspa ??????????
.
Edytowane przez natureCocktail Czas edycji: 2013-05-27 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Prawo dla absolwentów - ewspa ??????????
Znając skandaliczne wręcz deregulacje obecnego ministra - raczej na 99% będzie możliwość odbycia aplikacji.
Oczywiście to, że po aplikacji czeka Cię bezrobocie lub praca za 900 zł w systemie 12-godzinnym to już inna historia. Jak pisałaś ukończyłaś już administracje, nie szkoda Ci życia na kolejny bezwartościowy ( niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Znając popędy do deregulacji naszego ministra - raczej nie będzie problemów.
Natomiast to, że same studia prawnicze jak i aplikacja są nic nie warte to inna sprawa. Feel free do zasilenia szeregów kolejnych aplikantów pracujących za ćwierć-darmo po 12 godzin dziennie. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie idźcie do tej szkoły!!! W czerwcu można jeszcze było wybierać pomiędzy studiami 5-cio letnimi, a tymi 3,5 roku. Później bez żadnego powiadomienia taka możliwość została zmieniona. Złożyłam papiery w sierpniu i niedługo potem dostałam zaproszenie na uroczyste rozpoczęcie roku, że wszystko jest ok. Tydzień przed 1 października dostałam e-maila, że prawo dzienne nie zostanie utworzone i mam do wyboru zrezygnowanie ze szkoły, studia przez internet lub zaoczne. Nie miałam wyboru, bo już było za późno na wybranie innej uczelni wybrałam wykłady przez internet. Jest prawie koniec listopada, a ja nie mam połowy wykładów na platformie, z których będą egzaminy, a dziekanat oraz wykładowcy nie odpisują na e-maile. Jak się do nich pójdzie to mówią, że wszystko jest pod kontrolą i trzeba poczekać. Porażka. Planuje jeszcze w tym miesiącu ją rzucić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ludzie po prawach na dobrych uniwesytetach mają problem. A ty z jakas 3 letnia szkolka albo pffff po prawie PRZEZ internet chcesz świat zdobywać. Odpuść.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Tu nie chodziło o moje życiowe wybory, bo nikomu nic do tego. Więc Twój komentarz nic nie wnosi tylko o to jak ta szkoła traktuje ludzi, z których mają pieniądze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Wnosi. To, ze to pic na wodę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.