|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wygraj Sukienke Slubna !!![]() ![]() Sadze ze to swietna okazja by zlapac wymarzona kiecke za darmo ![]() ps. Mam nadzieje ze nie zlamalam zadnego punktu regulaminu podaja strone fanpage tej firmy ![]() ![]() ![]() Mam tam swoja prace ( o nazwie Princessa ) ktora wrzucilam dzis , nie jest to moja ukochana petunia ktora sobie wypatrzylam , lecz kiecka ktora kiedys sobie wymarzylam ![]() ![]() Tak wiec kobietki olowki w reke i do dziela kiecka czeka ![]() Moim zdaniem tylko wynik konkursu powinien zalezyc od jakiegos juri a nie od ilosci glosow na fb... to tylko moje zdanie. ![]() Ps. Nie namawiam nikogo na oddawanie glosow , poprostu chcialam sie z wami podzielic taka mozliwoscia ![]() A oto moja praca jak by ktos byl ciekawy ![]()
Wielka milosc09.09.2002 ![]() Zareczeni 01.06.2011 ![]() ![]() ![]() Slubujemy 31.08.2013 ![]() ![]() ![]() Ślubne DIY- zrob to sama Pomysly na Plener Ślubny Suknie Ślubne Katalog Vs Real Edytowane przez Azuki Czas edycji: 2013-01-26 o 23:34 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wygraj Sukienke Slubna !!
Azuki mi ten link nie działa. Podaj proszę jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wysle ci pw
![]()
Wielka milosc09.09.2002 ![]() Zareczeni 01.06.2011 ![]() ![]() ![]() Slubujemy 31.08.2013 ![]() ![]() ![]() Ślubne DIY- zrob to sama Pomysly na Plener Ślubny Suknie Ślubne Katalog Vs Real Edytowane przez Azuki Czas edycji: 2013-01-27 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja też proszę o link do tego konkursu!!! *:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.