|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Spa
Witam!
W najbliższy weekend wybieram się do Spa. Mam cerę tłustą, z trądzikiem, rozszerzonymi porami i bliznami po trądziku, planuję wykonać peeling kawitacyjny oraz thalgodermyl. Czy takie połączenie będzie korzystne dla mojej cery? Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Spa
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Oczywiście zabiegi będę powtarzać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To, co może pomóc również w oczyszczaniu skóry to wycieranie jej ręcznikiem papierowym jednorazowego użytku ![]() Pamiętaj jednak, że poddając swoją cerę takim zabiegom nie powinnaś jej dodatkowo obciążać przez pierwsze dni agresywnymi kosmetykami, tylko czymś łagodnym (ja poleciłam ów mydełko ![]() ![]() ![]() A wykonujesz makijaż? Jeśli tak to polecam podkłady i pudry mineralne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.