|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
akryl ? jak go używać ?
cześć, jak widzicie jestem tutaj nowa więc nie do końca się na wszystkim znam. rok temu zaczęłam dopiero naukę w Liceum lecz później chcę wybrać się na kosmetologię dlatego mam parę pytań bo pewnie jest kilka osób bardziej doświadczonych ode mnie
![]() no więc jest malutki problem bo chcąc kupić na allegro żel zrobiłam małą pomyłkę i kupiłam akryl ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: akryl ? jak go używać ?
Cytat:
Nie,nic z tym nie zrobisz,moze odsprzedaj albo wymien sie tym akrylem z kims.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja niestety nie mam zielonego pojecia jak go uzywac... sama z checia bym sie dowiedziala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wiesz co no mozna go wymieszać ze śmietaną ale koniecznie 12% albo z octem jabłkowym i natrzeć paznokcie. wyjdą piękne pazurki jak żelowe z salonu. a tak serio wyrzuć to i idź do kosmetyczki. jeden żel chciałaś kupić? i zrobic nim paznokcie? a lampe masz czy na sloncu chcialas utwardzac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.