|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podróż poślubna
Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Pań była na podróży poślubnej z jakiegoś biura podróży, interesuje mnie co wówczas przygotowane jest dla takiej pary? Czy są jakieś specjalne atrakcje?
![]() Zastanawiam się czy wybrać taka opcję czy lepiej pojechać na normalną wycieczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podróż poślubna
myślę, że "specjalne atrakcje" to często szampan i większe łóżko, co oczywiście wliczone jest w cenę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
czy możecie polecić coś w Zakopanem ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
gdy my się dowiadywaliśmy to nie było żadnych fajnych bonusów czy dodatkowych atrakcji... Szampana można kupić sobie samemu
![]() Pojechaliśmy sobie nad nasze morze i robiliśmy to co chcieliśmy i kiedy chcieliśmy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
my byliśmy w górach ale w sumie jak rezerwowałam to nie mówiłam że podróż poślubna czy coś potem jakos tak z właścicielką rozmawiałam i tylko dla noworzeńców przygotowują powitanie w pokoju w sensie wiecie jakies tam płatki róż szampan a tako to nic... nie wiem jak to się ma z podróżami np za granicę przez biuro ale za pewne wtedy wzrasta koszt takiej wycieczki
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Więc tak to wygląda. Raczej zdecyduję się na normalną wycieczkę
![]() Dziękuje za odp;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Biura podróży mają specjalne oferty dla nowożeńców. Zresztą nawet w katalogach (np. Rainbow Tours) znajdziesz hotele polecane na podróż poślubną/romantyczny wyjazd, są hotele, które mają specjalne apartamenty dla nowożeńców, w takich hotelach na pewno masz specjalne usługi przygotowane dla par, np. szampan, romantyczna kąpiel, masaż, czy też wycieczki lokalne organizowane pod tym kątem. Ale tak jak pisały dziewczyny - koszt takiego wyjazdu na pewno będzie droższy niż koszt wyjazdu do tego samego hotelu, bez dopisku "just married".
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
My jeszcze bez ślubu, ale byliśmy raz na "just married". Mamy zaprzyjaźnione biuro podróży i przy rezerwacji Pani zaznaczyła nam tą opcję - nie dopłacaliśmy nic.
Nie czekaliśmy na pokój w hotelu - odrazu nas zaprowadzili. Mieliśmy duży pokój/apartament i łóżko chyba z 4 metry szerokości ![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
idż do biura podrózy, jednego drugiego trzeciego, wejz na storne , poszukaj artykułów na ten temat na portalach ślubnych a nie wyrabiaj sobie opinie na podstawie byle jakich strzepków informacji pisane przez przypadkowe obce osoby ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja wiem że biura podrózy -nie wiem czy wszystkie ale spotkałam sie z tym kilka razy - mają zniżke na podróz pośłubną ,10 ,20 ,25 % - na wszystko albo na wybrane hotele - ![]() Ważna do pół roku po ślubie przynajmniej tam gdzie ja czytałam Niektore biura podózy specjlanie oznaczaja i polecaja niektore hotele na romantyczne wycieczki takie spokojniejsze ,na uboczu bez mas rodizn z dziećmi Edytowane przez Dione Czas edycji: 2013-02-15 o 22:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
ja byłam z itaki, ale generalnie nie mieli żadnych super zniżek. miałam szampana i owoce w pokoju na powitanie. tyle.
koleżanka była z rainbow tours i mieli kolację w restauracji z winem. są jakieś wycieczki dla nowożeńców ale chyba trzeba mieć staż związku max. 6 miesięcy i trzeba przyjść chyba ze świadectwem. nie zagłębiałam się w to, bo w rezultacie to taka sama wycieczka jak każda inna.. najwyżej z szampanem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Właśnie teraz przypomniała mi się podróż znajomych. Byli na którejś wyspie greckiej.
Dostali pokój z tarasem. Z tarasu schodziło się po 2 schodkach do ich prywatnego basenu z jacuzzi ![]()
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
o kurcze, to fajnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja nie szukalam czegos specjalnego dla nowozencow, wybralismy hotel i od razu dowiedzielismy sie, ze najlepsze pokoje przy samej plazy sa juz zajete, ale to nie stanowilo dla nas problemu. Napomknelam tylko, ze to nasza podroz poslubna, pan z biura podrozy sie tylko usmiechnal i cos kliknal. Na miejscu okazalo sie ze mamy jeden z najlepszych pokoi w calym hotelu: 1 m od plazy
![]() ![]()
07.07.2012 JA+ON ![]() 25.04.2015 ONA ![]() Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2013-02-27 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dziękuje bardzoo za odpowiedz
![]() Rozmawiałam z narzeczonym i doszliśmy do wniosku ze popytamy sie w biurach podróży jak to wygląda cenowo i w ogóle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.