Moj facet chyba stracil zainteresowanie mna.. POMOCY ! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-12, 23:49   #1
Eyeshadow__
Raczkowanie

GG do Eyeshadow__

Moj facet chyba stracil zainteresowanie mna.. POMOCY !

Hej dziewczyny....
Moze Wy mi jakos pomozecie, bo czuje juz sie zupelnie bezradna...
Jestem ze swoim facetem jakies 1,5 roku ja mam 22 lata, on 30.
Jestem atrakcyjna kobieta..On przystojnym facetem... Oboje jestesmy bardzo charyzmatyczni ...

Na poczatku wszystko bylo jak w bajce...wiadomo poczatki zawsze sa magiczne.

Od roku mieszakamy razem za granica... Nasze wspolne zycie wyglada tak jak sobie moglabym wymarzyc... urzadzanie mieszkania wspolne plany....

Gdyby nie jeden fakt....
Wydaje mi sie, ze przestalam pociagac mojego faceta...to straszne ale prawdziwe...

Rozmawialismy o tym nie raz....ale albo mnie zbywal i mowil ze przesadzam albo ze to normalne. Wychodzi na to, ze kochamy sie raz w tygodniu( zazwyczaj po imprezce i %%% ) albo raz na dwa tygodnie...

Poza tym zero.... I jest coraz gorzej...Nie wiem juz co robic...przytulam sie non stop do niego....jestem mila caly czas....probuje cos zadzialac ale skutecznie mnie zbywa...albo mowi ze chce spac....Chyba, ze powiem mu wprost, ze chce wtedy moge liczyc na cokolwiek.

Juz tak naprawde nie pamietam kiedy to on zainicjowal cokolwiek.....
Tak wiem to straszne...

Kocham go bardzo..i naprawde nie wyobrazam sobie rozstania... wize z nim plany...poza lozkiem czuje sie przy nim cudownie...

Inna kobiete raczej tez wykluczam w 90% dlatego, ze nie mialby na to czasu. Po pracy wraca zawsze do domu o tej samej porze...weekendy spedzamy razem...

Bardzo mnie to boli nie mam pojecia co sie dzieje i co robic...
Dziewczyny moze Wy cos pomozecie...

Pozdrawiam cieplutko *

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Probuje od czasu do czasu atakowac go tez w nocy..nad ranem...tez bezskutecznie....
Eyeshadow__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 04:57   #2
kalincia
BAN stały

Dot.: Moj facet chyba stracil zainteresowanie mna.. POMOCY !

Cytat:
Napisane przez Eyeshadow__ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny....
Moze Wy mi jakos pomozecie, bo czuje juz sie zupelnie bezradna...
Jestem ze swoim facetem jakies 1,5 roku ja mam 22 lata, on 30.
Jestem atrakcyjna kobieta..On przystojnym facetem... Oboje jestesmy bardzo charyzmatyczni ...

Na poczatku wszystko bylo jak w bajce...wiadomo poczatki zawsze sa magiczne.

Od roku mieszakamy razem za granica... Nasze wspolne zycie wyglada tak jak sobie moglabym wymarzyc... urzadzanie mieszkania wspolne plany....

Gdyby nie jeden fakt....
Wydaje mi sie, ze przestalam pociagac mojego faceta...to straszne ale prawdziwe...

Rozmawialismy o tym nie raz....ale albo mnie zbywal i mowil ze przesadzam albo ze to normalne. Wychodzi na to, ze kochamy sie raz w tygodniu( zazwyczaj po imprezce i %%% ) albo raz na dwa tygodnie...

Poza tym zero.... I jest coraz gorzej...Nie wiem juz co robic...przytulam sie non stop do niego....jestem mila caly czas....probuje cos zadzialac ale skutecznie mnie zbywa...albo mowi ze chce spac....Chyba, ze powiem mu wprost, ze chce wtedy moge liczyc na cokolwiek.

Juz tak naprawde nie pamietam kiedy to on zainicjowal cokolwiek.....
Tak wiem to straszne...

Kocham go bardzo..i naprawde nie wyobrazam sobie rozstania... wize z nim plany...poza lozkiem czuje sie przy nim cudownie...

Inna kobiete raczej tez wykluczam w 90% dlatego, ze nie mialby na to czasu. Po pracy wraca zawsze do domu o tej samej porze...weekendy spedzamy razem...

Bardzo mnie to boli nie mam pojecia co sie dzieje i co robic...
Dziewczyny moze Wy cos pomozecie...

Pozdrawiam cieplutko *

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Probuje od czasu do czasu atakowac go tez w nocy..nad ranem...tez bezskutecznie....
Przestań próbować i nie rób żadnych czułych gestów. Sprawdź, czy on zauważy, że coś się zmieniło i po jakim czasie. Mój były nie zauważył. Po 2 miesiącach mu o tym powiedziałam. Przy rozstaniu. Byliśmy świetnymi kumplami, po co było udawać, że jest inaczej. Kumplami nadal jesteśmy.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 10:14   #3
gumisiek2231
Przyczajenie

Niestety wszystko przemija i trzeba sie z tym pogodzić.Może stracił tobą zainteresowanie, a moze po prostu coś go trapi i nie wie jak ma sobie z tym problemem poradzić. Faceci troche inaczej podchodzą do swoich problemów bo nie zawsze wypada im o nich mówić. Duma i takie inne pierdoły odgrywają tutaj poważną rolę. Jeśli naprawdę nie wróci to wszystko do normy to szkoda brnąć w tym dalej. Mój zwiazek miał prawie 6 lat z tego kilka było oczekiwania na to że coś sie zmieni i nadzieja ale z każdym miesiącem było jeszcze gorzej
gumisiek2231 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 10:58   #4
201607040946
Konto usunięte

Rozumiem cię doskonale, to smutne,.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 12:25   #5
Eyeshadow__
Raczkowanie

GG do Eyeshadow__

Nie wyobrazam sobie rozstania Moze on poprostu taki jets ?
Przy jednej rozmowie powiedzial mi ze to normalne i nie ma w tym nic dziwnego..
Stary 2013-02-13, 13:21   #6
spritfire
Rozeznanie

może kogoś poznał?
może jest aseksualny?
może jest gejem?

skoro rozmowy nic nie daja a Ty sobie rozstania nie wyobrażasz to męcz się dalej w takim celibacie..
spritfire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 14:16   #7
mary_poppins
sissy that walk

Może po prostu ma mniejszy temperament niż Ty. Jesteście razem 1,5 roku, od roku mieszkacie ze sobą... To ten czas gdy mija pierwsze zauroczenie, które robi z nas bandę ćwierćmózgów i wychodzą prawdziwe potrzeby i przyzwyczajenia. W końcu uprawiacie seks, raz w tygodniu lub raz na dwa, ale uprawiacie. Sądzę, że Twój TŻ może mieć po prostu małe potrzeby. Jeśli Twoje są większe, to nie dziwię się, że Cię to frustruje. Wcale nie oznacza to automatycznie, że Cię już nie kocha, zdradza albo że jest gejem Nie przesadzajmy. Rozumiem jakie to dla Ciebie przykre, pewnie się bardzo przejmujesz, ale nie układaj od razu czarnych scenariuszy.

Tak mi przyszło do głowy... jak on reaguje na Twoje czułości? Ma potrzebę przytulania się do Ciebie, całowania, trzymania za rękę itp.? Czujesz z jego strony czułość i pociąg fizyczny, niekoniecznie związany bezpośrednio z seksem lub prowadzący do niego? Czy wręcz przeciwnie, on unika każdego kontaktu fizycznego?
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 14:34   #8
Eyeshadow__
Raczkowanie

GG do Eyeshadow__

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Może po prostu ma mniejszy temperament niż Ty. Jesteście razem 1,5 roku, od roku mieszkacie ze sobą... To ten czas gdy mija pierwsze zauroczenie, które robi z nas bandę ćwierćmózgów i wychodzą prawdziwe potrzeby i przyzwyczajenia. W końcu uprawiacie seks, raz w tygodniu lub raz na dwa, ale uprawiacie. Sądzę, że Twój TŻ może mieć po prostu małe potrzeby. Jeśli Twoje są większe, to nie dziwię się, że Cię to frustruje. Wcale nie oznacza to automatycznie, że Cię już nie kocha, zdradza albo że jest gejem Nie przesadzajmy. Rozumiem jakie to dla Ciebie przykre, pewnie się bardzo przejmujesz, ale nie układaj od razu czarnych scenariuszy.

Tak mi przyszło do głowy... jak on reaguje na Twoje czułości? Ma potrzebę przytulania się do Ciebie, całowania, trzymania za rękę itp.? Czujesz z jego strony czułość i pociąg fizyczny, niekoniecznie związany bezpośrednio z seksem lub prowadzący do niego? Czy wręcz przeciwnie, on unika każdego kontaktu fizycznego?
Pocieszylas sie troche....moze on ma faktycznie mniejsze potrzeby....

Jesli chodzi o przytulanie itp....to tak przytula sie co chwile ...jesli chodzi np. o pocalunki to ja wychodze pierwsza z inicjatywa ..wtedy dostaje buziaka w usta czy policzek....

Sprobuje odczekac i znowu z nim porozmawiac...
Ciekawe czy nie skonczy sie tak jak ostatnim razem...przez jakis tydzien super... potem znowu odchodzi to w zapomnienie....

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez spritfire Pokaż wiadomość
może kogoś poznał?
może jest aseksualny?
może jest gejem?

skoro rozmowy nic nie daja a Ty sobie rozstania nie wyobrażasz to męcz się dalej w takim celibacie..
Tak sobie mysle...moze on faktycznie jest aseksualny..... ???

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Eyeshadow__ Pokaż wiadomość
Pocieszylas sie troche....moze on ma faktycznie mniejsze potrzeby....

Jesli chodzi o przytulanie itp....to tak przytula sie co chwile ...jesli chodzi np. o pocalunki to ja wychodze pierwsza z inicjatywa ..wtedy dostaje buziaka w usta czy policzek....

Sprobuje odczekac i znowu z nim porozmawiac...
Ciekawe czy nie skonczy sie tak jak ostatnim razem...przez jakis tydzien super... potem znowu odchodzi to w zapomnienie....

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Tak sobie mysle...moze on faktycznie jest aseksualny..... ???
Tyle, ze co. ? Mam sie go wprost zapytac czy jest aseksualny ? Sorry ale wydaje mi sie , ze mnie z deczka wysmieje...

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Dziewczyny ....a moze on poprostu potrzebuje jakis urozmaicen ? Wiem, ze lubi ponczochy i takie tam sprawy... ale dziwne by bylo to gdybym miala za kazdym razem cos wymyslac....

Moze wybrac sie razem do sexshopu i powybierac jakies urozmaicenia ? nie wiem juz nie mam pojecia...
co za chora sytuacja nigdy wczesniej nie mialam takiego problemu......
Stary 2013-02-13, 15:10   #9
mary_poppins
sissy that walk

Autorko, osoby aseksualne nie mają potrzeby uprawiania seksu. Nawet raz w tygodniu to dla nich kosmos - nie mają i już. A skoro mówisz, że na samym początku było w tej kwestii wspaniale, to nie rzucałabym tak tymi podejrzeniami. To naprawdę się nie klei. Gdyby był aseksualny, to musiałby być naprawdę zdesperowany żeby się do tego zmuszać. Wydaje mi się, że o tym nie ma mowy. Tym bardziej, że sama potem piszesz, że działają na niego pończochy i tego typu klimaty. Na osobę aseksualną nie działa raczej nic

Skoro lubi takie rzeczy, to zrób mu niespodziankę. Jutro walentynki, jakaś to okazja będzie żeby spróbować czegoś nowego Kup coś ładnego, wprowadź go w dobry nastrój, zaprezentuj się - jeśli to na niego nie zadziała, to zaczniesz się martwić. Na razie niewiele informacji od niego i "punktów spięcia" masz nawet sama Ty.
Stary 2013-02-13, 16:03   #10
spritfire
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Autorko, osoby aseksualne nie mają potrzeby uprawiania seksu. Nawet raz w tygodniu to dla nich kosmos - nie mają i już. A skoro mówisz, że na samym początku było w tej kwestii wspaniale, to nie rzucałabym tak tymi podejrzeniami. To naprawdę się nie klei. Gdyby był aseksualny, to musiałby być naprawdę zdesperowany żeby się do tego zmuszać. Wydaje mi się, że o tym nie ma mowy. Tym bardziej, że sama potem piszesz, że działają na niego pończochy i tego typu klimaty. Na osobę aseksualną nie działa raczej nic

Skoro lubi takie rzeczy, to zrób mu niespodziankę. Jutro walentynki, jakaś to okazja będzie żeby spróbować czegoś nowego Kup coś ładnego, wprowadź go w dobry nastrój, zaprezentuj się - jeśli to na niego nie zadziała, to zaczniesz się martwić. Na razie niewiele informacji od niego i "punktów spięcia" masz nawet sama Ty.
co z tego że raz na tydz lub rzadziej skoro ZAZWYCZAJ po alkoholu?
urozmaicenia po 1,5 roku?
to jak ich seks będzie wyglądac za 10 lat?
moze rzeczywiście jest to winna innych temperamentów ale jak dla mnie są to roznice nie do pogodzenia- tak jak domator i imprezowiczka.
Autorka teraz ma czuc sie mniej atrakcyjna i zaniedbywac swoje potrzeby?
w wieku dwudziestu paru lat?
spritfire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 16:32   #11
Eyeshadow__
Raczkowanie

GG do Eyeshadow__

Cytat:
Napisane przez spritfire Pokaż wiadomość
moze rzeczywiście jest to winna innych temperamentów ale jak dla mnie są to roznice nie do pogodzenia- tak jak domator i imprezowiczka.

Wlasnie. Piszac o urozmaiceniach dokladnie o tym samym pomyslalam. Jak bedzie wygladac nasz zwiazek po 10 latach skoro wiaze z nim przyszloc... Wiem ze gdybym zrobila mu jutro taka niesodzianke na walentynki napewno by to na niego zadzialalo....ale.... to znowu bedzie chwilowe.... i co potem...znowu to samo ?? Shittt...

A jesli o fakt..ze przestaje sie czuc przez niego atrakcyjna...to prawda.... Gdyby nie inni faceci ktorzy mnie w pewien sposob adoruja (oczywiscie bez wzajemnosci ) chyba juz w ogole przestalabym czuc sie atrakcyjna...

Moj facet rowniez nigdy nie potrafi mi powiedziec ze ladnie wygladam ..ze podobam mu sie lub innych takich milych rzeczy...
Wiem ...slowa KOCHAM CIE sa monotonne jesli slyszy je sie caly czas.... ale ja praktycznie w ogole ich nie slysze...chyba ze zapytam czy mnie kocha ..wtedy potwierdza.... Ahhh......

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 17:01   #12
mary_poppins
sissy that walk

Autorko, ale ja nie twierdzę że masz się cieszyć że chociaż tyle. Tylko Ty możesz ustalić, czy odpowiada Ci taka częstotliwość, czy nie. Staram Ci się po prostu przekazać, że tak bywa i że jeśli Twój TŻ ma niewielki temperament, to niewiele da się z tym zrobić. Co innego gdyby NAGLE znacząco spadło mu libido. Ale wszystko wskazuje na to, że on tak ma i koniec. Jak ma Ci się z tego tłumaczyć? Po prostu być może Ty potrzebujesz częściej, a on rzadziej. Od Ciebie zależy, czy się na to godzisz, czy się rozstajecie - nikogo nie zmusisz żeby mu się chciało, jak mu się nie chce.

A tak poza tematem, to wydaje mi się że trochę diabolizujecie te "urozmaicenia". Pończochy czy seksowna bielizna to nie są jakieś hardcorowe gadżety.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-02-13 o 17:02
Stary 2013-02-14, 20:04   #13
shirleyyy
Rozeznanie

a mnie się wydaję, że to po części normalne....dużo facetów w tym wieku odczuwa spadek libido, gdy tymczasem u kobiety koło 30 tki jest najgoręcej mój facet ma 29 lat i sam stwierdził, że jest róznica między tym co teraz a co było 2 lata temu. oczywiście wciąż się mocno stara, a jak już nie ma sił to innymi sposobami......niemniej prosić się nie muszę.......pogadaj ze swoim facetem, ze rozumiesz jego ale niech on też zrozumie ciebie i stara się
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 20:19   #14
Agnieszka2011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Przestań próbować i nie rób żadnych czułych gestów. Sprawdź, czy on zauważy, że coś się zmieniło i po jakim czasie. Mój były nie zauważył. Po 2 miesiącach mu o tym powiedziałam. Przy rozstaniu. Byliśmy świetnymi kumplami, po co było udawać, że jest inaczej. Kumplami nadal jesteśmy.

Zgadzam się całkowicie!
Bez dwóch zdań. Zawsze tak jest, że ktoś chce czegoś mocniej i częściej, tak to wygląda w związkach i w seksie też, rzadko po równo! On czuje się przy Tobie pewnie - nie musi już walczyć o Twoje zainteresowanie, przestań mu się napraszać, a będzie chciał się spowrotem bzykać
Przeczekaj go, a rzuci się na Ciebie. Jeżeli się nie rzuci, zacznij się martwić :P
Pozdrówka
Agnieszka2011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 20:29   #15
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agnieszka2011 Pokaż wiadomość
Zgadzam się całkowicie!
Bez dwóch zdań. Zawsze tak jest, że ktoś chce czegoś mocniej i częściej, tak to wygląda w związkach i w seksie też, rzadko po równo! On czuje się przy Tobie pewnie - nie musi już walczyć o Twoje zainteresowanie, przestań mu się napraszać, a będzie chciał się spowrotem bzykać
Przeczekaj go, a rzuci się na Ciebie. Jeżeli się nie rzuci, zacznij się martwić :P
Pozdrówka
No nie wiem. Mój były się nie rzucił...
Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Obecny się rzuca, a z byłym jesteśmy przyjaciółmi...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 21:02   #16
Agnieszka2011
Raczkowanie

Cytat:
No nie wiem. Mój były się nie rzucił...
Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Obecny się rzuca, a z byłym jesteśmy przyjaciółmi...
Ale dzięki Temu wiesz, że i tak nic z tego by nie było na dłuższą metę i masz nowego chłopaka.
A odpuszczenie chłopakowi w tej chwili jest najlepszym rozwiązaniem, reszta wyjdzie w praniu. Jeżeli faktycznie dziewczyna go już nie pociąga, szydło wyjdzie z worka i się rozejdą. Ale będzie już wiadomo co i jak, a męczenie go , nakłanianie do seksu, prowadzenie rozmów - wywoła tylko większa niechęć do współżycia. Bo on zacznie się z nią kochać 2 razy w tygodniu ale z tego te 2 razy będą wymuszone, by nie robić ukochanej przykrości- to nie ma sensu. On musi poczuć, że jej na seksie nie zależy i będzie chciał ją zdobyć.
Buźka
Agnieszka2011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 22:42   #17
Ines_Ines
Raczkowanie

Może jest zmęczony? Ma ciężką pracę? A może tak go stresuje nowa sytuacja (mieszkanie zagranicą itp)?

Blogi o związkach i seksie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=672894

(zapraszam do wrzucania linków do ciekawych blogów i postów)

Ines_Ines jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 09:26   #18
raita
Zakorzenienie

A może po prostu przestań za nim łazić, dopraszać się i stawać na głowie, żeby on zwrócił na Ciebie uwagę?
Niech on się trochę postara, bo Ty się mu podajesz jak na tacy, to po cholerę on ma cokolwiek inicjować?

raita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 10:20   #19
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
A może po prostu przestań za nim łazić, dopraszać się i stawać na głowie, żeby on zwrócił na Ciebie uwagę?
Niech on się trochę postara, bo Ty się mu podajesz jak na tacy, to po cholerę on ma cokolwiek inicjować?
To "rozsądne", ale nie myślisz, że trudne dla dziewczyny, która chce seksu z ukochanym?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 10:27   #20
raita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
To "rozsądne", ale nie myślisz, że trudne dla dziewczyny, która chce seksu z ukochanym?
Ale czasami dla dobra ogółu trzeba się sprężyć. To nie jest łatwe, ale wiem z doświadczenia, że czasami warto zacisnąć zęby i pokazać, że wcale się jednak nie jest takim pewnikiem.

raita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 13:29   #21
ametryne
BAN stały

.

Edytowane przez ametryne
Czas edycji: 2013-02-19 o 02:35
ametryne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 08:09   #22
kasia971
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agnieszka2011 Pokaż wiadomość
A odpuszczenie chłopakowi w tej chwili jest najlepszym rozwiązaniem, reszta wyjdzie w praniu. Jeżeli faktycznie dziewczyna go już nie pociąga, szydło wyjdzie z worka i się rozejdą. Ale będzie już wiadomo co i jak, a męczenie go , nakłanianie do seksu, prowadzenie rozmów - wywoła tylko większa niechęć do współżycia. Bo on zacznie się z nią kochać 2 razy w tygodniu ale z tego te 2 razy będą wymuszone, by nie robić ukochanej przykrości- to nie ma sensu. On musi poczuć, że jej na seksie nie zależy i będzie chciał ją zdobyć.
Buźka
Zgadzam się w 100%
kasia971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 14:45   #23
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Sorry za OT, ale - z pierwszego posta - jacy jesteście?
Charyzmatyczni? Wiesz, co to słowo oznacza?
Jezus może być charyzmatyczny, Putin, Obama...

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 16:53   #24
kalincia
BAN stały

Och, charyzmę nie tylko Jezus i Putin może mieć. Choć zwykle jej nie mają osoby, które same się tak określają. Zwykle takie osoby to nadęte d...pki, którym się wydaje, że ją mają, a inni z tego ich przekonania się śmieją.
Stary 2013-02-16, 17:16   #25
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Och, charyzmę nie tylko Jezus i Putin może mieć. Choć zwykle jej nie mają osoby, które same się tak określają. Zwykle takie osoby to nadęte d...pki, którym się wydaje, że ją mają, a inni z tego ich przekonania się śmieją.
No wiem, ale nie poddałam się jeszcze domniemanej charyzmie autorki, więc szczerze wątpię, że chodziło o charyzmę, i nie wiem po co ta wstawka o tym w temacie o braku seksu

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 17:33   #26
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
No wiem, ale nie poddałam się jeszcze domniemanej charyzmie autorki, więc szczerze wątpię, że chodziło o charyzmę, i nie wiem po co ta wstawka o tym w temacie o braku seksu
Jak to, po co. Ładnie wygląda taka charyzma, no nie?
Stary 2013-02-17, 15:59   #27
ChosQ
Zadomowienie

A ja Ci odpowiem o co chodzi i głowa do góry Eyeshadow
Kiedyś przeżyłam podobną sytuację i ciągnęło się to dłuugi czas!odchodziłam od zmysłów, zamartwiałam się i sprawdzałam go czy czasem mnie nie zdradza czy może już nie jestem tak atrakcyjna jak kiedyś... BZDURA! Faceci tak czasem mają!!!to zależy od każdego człowieka indywidualnie, ALE wiem, że mężczyźni całkiem inaczej od nas przeżywają każdy kolejny etap lub poważną zmianę w życiu. My podchodzimy do tego z luzem i widzimy jak jest, że jest fajnie!Mamy pracę dom i ukochanego obok a oni zachowują się jak gdyby coś ich trapiło, niby jest ok, ale nie są sobą i wcale o tym nie wiedzą! Właśnie dlatego gdy mówisz, że jest coś nie tak on to bagatelizuje i powtarza "przesadzasz", bo nie widzi różnicy.
Tak jak wyżej napisałam miałam taką samą sytuację, po ok. roku minęło i jest bosko więc warto to przeczekać Powodzenia
ChosQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-18, 12:52   #28
pasarolka
Raczkowanie

Cytat:
bardzo madry post

— Paulo Coelho
pasarolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-20, 10:52   #29
89Madzia89
Raczkowanie

U nas tez jest taki problem jestesmy ze soba 5 lat
bywalo roznie jak bralam tab. w ogole nie mialam ochoty na seks od niecalych 2 lat nie biore pozniej bylo na prawde super jestesmy pol roku po slubie apetyt mojego meza na seks prawie zanikl raz na ho ho inicjuje seks a gdy ja zagaduje on owszem podoba sie mu jak go pieszcze ale nie ruszy nawet palcem lezy jak kloda i mysli ze odwala cala robote.. najbardziej lubi pozycje na jezdzca bo nie musi sie wysilac kiedys bylo super czesto zdazalo sie tak ze nawet szczytowalismy w jednym momencie
widze ze sie zmeinilo od jakiegos czasu mowialm mu i nic tlumaczy ze jest zmeczony po pracy ale w weekendy tez sie nic nie zmienia
mowilam ze to mi nie wystarcza. ze w lozku wieje nuda i monotonia on nic z tym nie robi wczoraj mialam ochote maz po poludniu spal zaczelam ale jak widzialam ze nie robi nic by mi odwzajemnic przestalam byl zdziwiony powiedizlam mu wprost przestalam bo nie bylo widac z twojej strony jakiegokolwiek zainteresowania i temat sie skonczyl... nie wiem co robic
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-20, 17:04   #30
ChosQ
Zadomowienie

Może odpuść na jakiś czas wiem, że to trudne ale skoro jesteście małżeństwem...czasem warto się poświęcić. Nie rób nic tak długo, aż mu się zachce :P albo dopadła go jakaś monotonia, skoro mówisz, że kiedyś było super to być może wszystko wróci do normy za jakiś czas
ChosQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości