![]() |
#1 |
CORELIPS
|
❤ sylvia_doll LUTY wszystkomający wątek zimowo-wiosenny 2013 ❤ NIEAKTUALNY !
NOWY -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=686554 ![]() Jestem uczciwą wizażanką z niemałym stażem i nie interesują mnie krzywe akcje. Sprawdź moje przekupki! Oferuję ciuchy w rozmiarach przeróżnych. Niektóre nabyłam jako nietrafione prezenty z USA, inne są wysłużonymi rzeczami z sieciówek. Przede wszystkim oferuję rzeczy używane, ale wiele ubrań i dodatków jest całkowicie nowych - w razie wątpliwości proszę dopytuj. Nie odmieniam się bo to strata czasu i kasy. Szukam rozm. ~ 36, buty 37/38. 1. Do wymian często dodaję gratisy i niespodzianki - zapytajcie tych kobietek, z którymi miałam już przyjemność sfinalizować zamiany. 2. WYSYŁAM TYLKO LISTY/PACZKI PO-LE-CO-NE (najczęściej z zastrzeżeniem o wartościowej przesyłce, strata złotówki zaledwie, mniej kłopotów gdyby jakieś pocztowe-pracownice miały lepkie ręce) 3. Jak się nic nie podoba, olej, zrobię w przyszłości to samo. 4.Uaktualniona lista wish - zachęcam do przejrzenia. 5. Odpisujecie w moim wątku. 6. Preferuję wysyłki w tym samym czasie, w sytuacji gdy masz trzykrotnie więcej przekupek to MOGĘ puścić paczkę jako pierwsza. 7. Wolę większe wym-wysyłka lakier za lakier? śmieszne! ![]() 8. Dokładki: post 3,19,20 (16.03)+ post 22 (koraliki modułowe, ćwieki, linki itp) +23 Torebki, Obuwie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=40128213 Wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=39895312 Zaczynam i zapraszam! zdj.1,2 Kolekcja WIELCY KOMPOZYTORZY n o w a 26 książek + 26 płyt CD poświęconych najważniejszym kompozytorom muzyki poważnej. Cena jednej części (książka plus płyta) wynosiła mnie 14,90 pln, także wartość całości to prawie 400 pln. Tylko za coś bardzo konkretnego i mi potrzebnego. Waga: 3,50 kg 1. Richard Wagner, 43 s. 2. Felix Mendelssohn-Bartholdy, 43 s. 3. Claude Debussy, 43 s. 4. Henryk Mikołaj Górecki, 43 s. 5. Georg Friedrich Handel, 43 s. 6. Nikołaj Rimski-Korsakow, 43 s. 7. Joaquin Rodrigo, 43 s. 8. Hector Berlioz, 43 s. 9. Robert Schumann, 43 s. 10. Wolfgang Amadeus Mozart, 43 s. 11. Richard Strauss, 43 s. 12. Siergiej Rachmaninow, 43 s. 13. Edvard Grieg, 43 s. 14. Krzysztof Penderecki, 43 s. 15. Franz Schubert, 43 s. 16. Siergiej Prokofiew, 43 s. 17. Johannes Brahms, 43 s. 18. Erik Satie, 43 s. 19. Joseph Haydn, 43 s. 20. Johann Strauss(syn), 43 s. 21. Piotr Czajkowski, 43 s. 22. Ludwig van Beethoven, 43 s. 23. Antonin Dvorak, 43 s. 24. Cesar Franck, 49 s. 25. Leonard Bernstein, 43 s. 26. Fryderyk Chopin, 51 s 3,4 sweterek fioletowy ATMO kolor jak na 2.zdjęciu ![]() stan -bdb 5,6 bluza w paski REPORTER w środku cieplutki polarek ![]() TYLKO ZA COŚ MEGA! ![]() stan: bdb Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-04-07 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CORELIPS
|
Dot.: ❤ sylvia_doll LUTY wszystkomający wątek zimowo-wiosenny 2013 ❤
❤ Tregginsy TERRANOVA skórzane wstawki ❤
Czerwone rurki sprzedane (zdj.1,3 !!) [Wymienię najchętniej za inne całe skórzane] kolor na zdj.1 - głęboka czerwień - zdj. drugie to tylko zachęta stan bdb rozmiar 34/36 (na 38 też ale wzrost do 170 cm) ❤ ALDO platformy ❤ ❤ miętowe kobaltowe czarne ❤ sprzedane (zdj. 4, 5) Cena wciąż widnieje od spodu - 399 PLN !!!!!!!! Sprawdźcie na stronie aldoshoes wpisując ABRIANNA Wymienię bo uwielbiam nowe buty Są mega wygodne, każdy to wie, Aldo ![]() jak NOWE - założone dwa razy, stan idealny - Heel Height: 5.5 in. - Platform Height: 1.25 in. - Rozmiar 37 miętowy nosek, kobaltowy obcas, kobaltowa platforma pozostałość czarna - identyczne jak na zdjęciu! ❤ miętowa MARYNARKA bawełna! jak nowa ❤ wymieniona na szafiepl stan - IDEALNY kolor - miętowa zieleń! 95% BAWEŁNA 5% elastan ❤❤❤ ❤ SZPILKI czarne r.37 ❤ NOWE z kwiatem prezent, który jedynie został przymierzony. starałam się w nich chodzić ale są za duże niestety (noszę r. 37). ozdobione ślicznym kwiatem. jak wszystko z tego postu - tylko za konkrety. model: open toe materiał: zamsz rozmiar: 38 Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-09 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CORELIPS
|
1,2.
❤ koszula / bluzka FLORAL ❤ PORZĄDNY materiał! ma na ramionach poduszeczki (można odczepić) stan : NOWY (lecz bez metki) kupiłam w MACY's w nyc za $49 ![]() Koszula kpiona w Nowym Jorku, jest fenomenalna, mam za dużo już takich. Nie ma rozmiaru - polecam od 36-40 (jeśli lubisz się związywać w pasie a jesteś w formacie XS to też będzie dobra) 3,4. TUNIKA ❤ H&M ❤ rozmiar metkowy 34, ale się rozciąga. polecam na XS i S spokojnie! stan bdb. kolorek w rzeczywistości bardziej morski (mniej niebieski, troszkę bardziej szafir zielony) 5. TOP ❤ Old Navy ❤ FLORAL oddam w dobre ręce kwiecistą bluzeczkę nabyty w usa na wakacjach. Najbardziej lubię ją pod zwykły czarny sweterek, jednak noszę S i wolę bardziej dopasowane ciuszki - polecam na 36/38/40 lub mniejsze dziewczyny z większym biustem. ❤ Stan : bdb ❤ OLD NAVY ❤ 6,7 ❤ koszula C&A zawiązywana ❤ kolor ecru. kupiona w nyc w C&A - rozmiar XS/S/M. stan bdb! Można luźno ją nosić lub zawiązywać. Powybrzydzam! 9,10 s p r z e d a n e ala SKÓRZANE legginsy MAT technologia 3D NOWE Z METKĄ! WYSZCZUPLAJĄCE LEGINSY RURKI MATOWA REWELACYJNA IMITACJA SKÓRY W KOLORZE GŁĘBOKIEJ CZERNI Kryjące + Wyszczuplające Wyprodukowane w technologii 3 D Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-21 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CORELIPS
|
1,2
♥ Bardzo ciepła kurteczka ♥ Cudowne milusie futerko Polecam na XS i XXS (chyba, że lubisz krótkie, a nosisz rozmiar S) - JAK NOWA ♥ kolor - czarny 3 ❤ kurtka CROSS ❤ rozm. XS/S . będę wybrzydzać bardzo !!! warta 239 PLN ! POLECAM ![]() 4,5 ❤ płaszczyk / kurtka ❤ kurtka szara jesienna, kaptur, zawiązywana, rozmiar XS/S/M (zależy jak lubisz nosić kurtki) 6,7 ❤ kurtka ❤ kurteczka jesienna, rozmiar S/M. Na XS też ok. Z Mrówki, nie będę grymasić przy oddawaniu, bierzcie Z tyłu motyw SMOKA Rezerwacja tymczasowo !!!!!!!! 8,9,10 ❤ FUTERKO brązowe - cudowne! ❤ Kożuszek jest bez metki, nie był jednak używany, stan idealny. Polecam na rozmiar XS + S + M. Ja noszę S i prezentuje się całkiem nieźle, sprzedaję, ponieważ mam dwa inne futerka a to dostałam w prezencie! ![]() Milusie, cieplutkie, nie oddam za byle co więc jeśli nie masz nic ciekawego to nawet nie proponuj wymiany i nie traćmy czasu. Kolor - brązik, na zdjęciu wyszedł ciemniej. Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-20 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CORELIPS
|
1,2,3,4
❤ NEXT sukienka ZIP panterka PENSJONARKA ❤ babydoll ❤ Nie ma metki, ale ani razu jej nie założyłam - kupiłam jako nową i przeleżała w szafie... zapomniana. Teraz już troszkę za mała. Polecam na rozmiar XS / S ♥ Z tyłu pożądany przez wszystkich w obecnym czasie ZIP Styl ... ciężko określić. Sukienka jest bardzo oryginalna. Pensjonarka - powiedziałabym, że w stylu BABYDOLL szer. miedzy paszkami 39/40 cm dł. od paszki 60 cm dł. całkowita 75 cm BĘDĘ BARDZO BARDZO WYBRZYDZAĆ DZIEWCZYNY ♥ 6, 5 ❤czerwona seksowna koronki falbanki XS S ❤ fason podobny do sukienki VALENTINO BAROLO ![]() Miałam ją TYLKO GODZINĘ na studniówce. Zdjęcia nie oddają jej uroku.. w dodatku aparat nie radzi sobie z czerwieniami. Wymiary. szer. biust - 39 cm dł. całkowita - 66 cm szer. w pasie - 36 cm (najwęższa) szer. w biodrach - 44-45 cm Materiał rozciąga się o 3-5 cm. aparat nie radzi sobie z czerwieniami... KOLOR JAK NA OSTATNIM ZDJĘCIU Te sukienki TYLKO za coś ekstra. jeśli masz w szafie same szmaty to nie proponuj mi wymiany. Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-14 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CORELIPS
|
1,2,3 ❤ czarna szyfonowa XS S nowa❤ V I L A Bez metki, lecz ani razu nie została przeze mnie założona. Zamówiłam na allegro, okazała się w biuście za mała. Polecam na A/B. Ja mam większe B/C więc niestety muszę z bólem serca oddać. Na dole wykończona satyną, zawiązywana na szyi, szyfonowa - cudo... Zdjęcie nie oddaje jej uroku, mogę zrobić lepsze, teraz nie mam czasu ani dobrego aparatu. Zdjęcia oryginalne sukienki. Rozmiar XS/S (lub M ale z malutkim biustem). 4,5
❤ H&M sukienka floral XS S❤ Rozmiar 34, czyli XS. Na taki też rozmiar polecam. STAN IDEALNY! Kupiona w H&M w zeszłe wakacje. Wiązana na szyi sznureczkami, luźna w talii. 6,7,8 ❤ TUNIKA fiszbiny bufki kratka ♥ Nowa dłuższa koszula - jak BURBERRY ❤ rezerwacja tymczasowo tunika / sukienka w kratkę z fiszbinami i bufkami, biało-różowa - z USA, była cholernie droga. stan idealny. (rozm. uniwersalny) - związywana w pasie, ale polecam na XS/S/małą w biuście M. 9,10 SUKIENKA floral bawełna NOWA! super prezentuje się z cienkim paseczkiem Dobra XS-L (XS z większym biustem!) Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-22 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CORELIPS
|
1 ❤ANTONIO DERRICO marynarka ŻAKIET ❤ MARYNARKA, MINIMALISTYCZNY WZÓR, rozm L (wg mnie M i XL - też ok, jednak na mnie za duża jest) BARDZO MODNY W TYM SEZONIE KRÓJ Wzór - wyjątkowo poszukiwany w tym sezonie kwiatek-spinka jest tylko dekoracją do zdjęcia ![]() 2,3 ❤ MARYNARKA stalowa ŻAKIET - M/L/XL Finesse NOWY ❤ Marynarka - STAN IDEALNY! brak jakichkolwiek śladów użytkowania - chyba jej ani razu nawet nie założyłam. Ma delikatnie stylowe wcięcie w talii ![]() Rozmiar L - jak najbardziej polecam też na M i XL. Bardzo modny stalowy kolor, żakiet jest nieco dłuższy, hit bloggerek - POLECAM! absolutny miust have tej jesieni! 4 ❤ KAMIZELKA nowa JEANS sztruks VINTAGE !! S.Oliver ❤ Kamizelka S.OLIVER - w zasadzie nowa bez metek rozmiar L. jeans+sztruks.. W stylu VINTAGE !!! oryginalna, ponadczasowa KAMIZELKA !!! 5 ❤ kamizelka biała WIĄZANA KAMIZELKA ❤ Kamizelka (NOWA BEZ METEK) Kamizelka biała, wiązana na plecach, rozmiar S M L VINTAGE ![]() stan : idealny !!!!!! 6 ❤ Koszula 8th Avenue NOWA głęboka CZERŃ ❤ rozm. uniwersalny - wygląda fajnie zarówno związana (jak a zdj.) jak i normalnie zapięta, czy też luźno puszczona. Osobiście polecam na rozmiar S / M / L ♥ Marki ♥ EIGHTH AVENUE, może mało znana, ale bardzo ceniona za oceanem. Produkt nowy , lecz bez metki. Kolor : CZERŃ głęboka ♥ zdj lekko podświetlone specjalnie Kupiona w pobliżu 5th Avenue w Nowym Jorku! Nie znajdziesz takiej w naszych s-h - gwarantuję porządną jakość materiału , a jeśli chodzi o to czy jest ładna , to każdy widzi - po prostu koszula MUST HAVE pasująca do wielu stylizacji ![]() 7, 8,9 ❤ BIAŁA marynarka nowy KOBIECY żakiet ❤ Zupełnie nowy, bez metek. Ciotka mi go dopiero wysłała z USA, także wcale oddawać nie muszę, ale jakoś nie pasuje mi do mojej szafy. Rozmiar - 36 (S) / 38 (M) chociaż powinien być również dobry na mniejszą L Bardzo kobiecy żakiet Cholernie modna biel A od środka złotawy materiał ![]() Dł. marynarki od pachy - 41 cm Dł. rękawa od pachy - 40cm Szer. pod paszkami - 46 cm Szer. w pasie - 40/41 cm Szer. na samym dole 50 cm Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-19 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CORELIPS
|
1,2
❤ FISHBONE koszula bluzka NEW YORKER cupcakes ❤ Śliczna w IDEALNYM stanie KOSZULA ♥ Biel, na guziczki, motyw cupcakes - przesłodka! Rozmiar 34, ale będzie ok też na 36 ![]() zdj. 3,4 wymieniona ❤DeFacto KORONKA zawiązywana BASKINKA nowa ♥ KORONKOWA bluzeczka z DeFacto (kosztowała mnie 89 PLN) - rozmiar 36, chociaż zdecydowanie fajniej wyglądałaby na XS moim zdaniem. Jest fenomenalna - szczególnie jeśli inspirują Cię stylizacje w klimacie Queen B. ♥ 5 -> tompola ![]() ❤ SYDNEY - piękny brązik, tuniczka, stan dobry+! ❤ 6 ❤ AEROPOSTALE top bluzka NYC - NOWA ❤ Aeropostale biała, cieniutki materiał, sprawia wrażenie prześwitującego. Motyw wieży Eiffla. AEROPOSTALE dziewczyny! Stan idealny. Metkowy rozm. XS - ALE na mnie noszącej S leży idealnie - a mam obwód 90 cm w biuście, więc może być też na rozmiar M. ![]() 7 -> tompola ![]() ❤ bluzka tunika CZERWIEŃ roz XS S M ❤ W rzeczywistości czerwień jest żywsza ![]() Kupiona w Cocomore albo Mrówce, nie ma absolutnie żądnych wad ani przebarwień. Rozmiarowo dość uniwersalna. Z pewnością dobra na S/M, także na XS i L, jest rozciągliwa i ma fason łódeczki przy dekolcie. Mi służyła jako bluzka, ale mam 170 cm - polecam na niższe dziewczyny jako tunika! Materiał bardzo dobry! 8,9 ❤ ATMOSPHERE floral XS S bluzka tunika ❤ Ładnie układają się te małe rękawki można je opuścić niżej na ramiona .. Taki kobiecy element mojej garderoby. Rozmiar 8 (czyli S) ale sugerowałabym dla XS przede wszystkim. Perełka! Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-20 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CORELIPS
|
❤ 1,2 wymienione
Tunika CEKINY PANTERKA xs s m l Cekiny (nic nie odpada!) + motyw panterki ♥ Bardzo rozciągliwa, powiedziałabym, że uniwersalny rozmiar. Stan - bdb. Ślicznie się układa. Jest związywana w biuście. 3, ❤ GAP z kołnierzykiem tshirt pasiak rozmiar XS S M ❤ Na ciele ładnie się dopasowuje - jest to firma GAP, rozmiar metkowy XS (jeśli miałaś coś z Gap'a, wiesz, że te ciuszki 'Made in Cambodia' mają świetny materiał i będzie również dobra na S, może nawet na M. Osobiście jestem S-ka i leży idealnie). Na zdjęciu wymięty, przed wysyłką będzie wyprasowany elegancko ;-) Stan bdb. 4,5 ❤ Koszula PAPAYA bluzka elegancka S M mankiety ❤ ♥ Nowa, bez metki ♥ PAPAYA - rozmiar 36 - polecam też na XS oraz M z mniejszym biustem. Pięknie się prezentuje, śliczne mankiety Czysta biel i dekolt w serduszko 7, 8 ❤❤ bokserka NEW YORKER rozmiar XS pudrowy RÓŻ ❤❤ wymiana -> trolololo ![]() Rozmiar XS i tak polecam. Będzie dobry również na S (czyli na mnie, jednak nie lubię aż tak obcisłych topów, więc sprzedaję/wymienię). Załączam propozycję 'podania' ❤ 9 xs/s ❤ 10 xs/s Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-11 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CORELIPS
|
1
-> tompola ![]() ❤ koszula HM roz S M kratka guziczki LOGG ❤ koszulka H&M w kratkę, (rozm. M/S) Dobra również na XS - ja tak właśnie ją ubierałam. L.O.G.G. - świetne nici, porządny materiał, stan idealny. 2,3 ❤ GRANAT kratka KOSZULA roz S M 100% BAWEŁNA ❤ Polecam na XS/S (+mniejsze M) kilka razy ubrana , preferowałam ją zawiązywać , stan BDB !!! 100% BAWEŁNA !!! ![]() 4 ❤ ECRU nude kratka KOSZULA roz S/M 100% BAWEŁNA❤ Kolejna w kratkę - Polecam na S/M kilka razy ubrana , preferowałam ją zawiązywać , stan BDB !!! 100% BAWEŁNA !!! ![]() 5 ❤ TALLY WEIJL koszula FALBANKI XS S ❤ sprzedana! 6,7,8 sprzedaanaaaa koszula F&F w kratkę CHEEROKEE stan: bdb rozmiar: xxs/xs/s super leży ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-04-04 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CORELIPS
|
❤ NOWE koturny ZARA ❤ 36 37 platformy rzymianki NOWE ❤ !!! kolekcja lato 2012 !!! ❤ skórzane buty na obcasie koturny 100% wygodne ❤ ZARA ❤ rozmiar 36/37 Mam z wymianki, na mnie ciut za małe (noszę 37/38) Założone dosłownie jeden raz, stan idealny. POWYBRZYDZAM Rezerwacja dla Dusia Także ciii bo na razie są zajęte, Do 23 marca - jeśli nie pójdzie to się zwolnią ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-13 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
CORELIPS
|
1,2,3
ORIFLAME biały CYRKONIE piękny NOWY ❤ prezent ❤ Zegarek zaprojektowany specjalnie dla cenionej firmy Oriflame przez znaną projektantkę Valerie Aflalo. Posiada mechanizm Seiko oraz dużą, przejrzystą tarczę i części ze stali nierdzewnej. Dostępny w stylowym, białym kolorze ze srebrnymi wykończeniami. Bransoletkę można dopasowywać i skrócić. Zegarek zapakowany w czarny elegancki futerał. CAŁKOWICIE NOWY , BEZ WAD , wieczko uchylone tylko na potrzebę zdjęcia . ŚWIETNY POMYSŁ NA PREZENT !!!!!!! ![]() ... Kupiłam go za 139 PLN więc nie rozśmieszajcie mnie sukienkami, które kupię w sh za dychę! Oddam tylko za coś o podobnej wartości, zatem jeśli masz rozpoczynać wymianę a potem narzekać 'to nieopłacalne' to opuść sobie, wcale nie muszę go oddawać ![]() 4,5,6 ❤ VINTAGE torebka SKÓRA unikat ❤ ❤ RETRO nowa ❤ ♥ Unikalna torebka. ♥ Bez metek - NOWA. !! VINTAGE w odcieniach brązu !! Absolutny must-have ♥ Skórzane wstawki, porządny materiał, pojemna (nie mieści jednak a4) - dobrze gospodarujące nasze kobiece cuda kieszonki ♥ zdj.7 ❤ ORIFLAME AQUA RHYTHM ❤ ❤ krem i balsam pod oczy ❤ ♥ OFERUJĘ NOWY ZAFOLIOWANY ZESTAW KOSMETYKÓW - ORIFLAME - AQUA RHYTHM ♥ !!! Nowe odkrycie laboratoriów Oriflame !!! 1) ♣ INTENSYWNIE NAWILŻAJĄCY KREM NA DZIEŃ ♣ ~> Trololo ![]() Kondycja Twojej skóry zmienia się w ciągu dnia. Krem przywraca odpowiedni poziom nawilżenia, dzięki czemu pomaga skórze zachować młody wygląd. Unikalny kompleks Hydro-Protect™ zapobiega powstawaniu zmarszczek będących efektem przesuszenia skóry. Wyjątkowość: Krem działa zgodnie z rytmami skóry dopasowując się do jej dobowych potrzeb. HYDRO-PROTECT Kompleks™ - zabezpiecza mechanizmy ochronne skóry i uzupełnia utracone nawodnienie. 2 silne ekstrakty w składzie kremu: • algi czerwone • róża jerychońska Składniki aktywne: •Masło Shea •Algi czerwone z morza Bałtyckiego •Trehaloza, ekstrakt z róży jerychońskiej Ekstrakt z róży jerychońskiej chroni, wygładza i regeneruje skórę. Algi czerwone zmiękczają skórę i dodają jej energii. Rodzaj cery: każda cera Wartość katalogowa: 69 PLN Pojemność: 50 ml 2) ♣ BALSAM POD OCZY NAWILŻAJĄCO-KOJĄCY ♣ Balsam stworzony z myślą o potrzebach wrażliwej skóry wokół oczu. Kompleks Hydro-Protect™ na bazie dwóch silnych ekstraktów (RÓŻA JERYCHOŃSKA + ALGI CZERWONE) wiąże wodę w skórze i pomaga zachować jej naturalną strukturę. Ekstrakt z drożdży redukuje opuchnięcia i cienie pod oczami. Stosować rano i wieczorem na oczyszczoną skórę. Wartość katalogowa : 39 PLN Pojemność : 15 ml Wartość katalogowa zestawu to 110 PLN. NIE ZA DROBIAZG ![]() zdj. 8 ❤ Maybelline Demasq CILS ❤ płyn do demakijażu oczu ~> Trololo ![]() Szybko i skutecznie usuwa makijaż oczu i pozostawia uczucie komfortu i świeżości. Bezbarwny produkt delikatny dla okolic oczu, łagodne pH zbliżone do pH łez. Testowany oftalmologicznie! zdj.9 ❤ CAMSAKIZI pasta cukrowa do depilacji NOWA świeża ❤ Legendarna pasta cukrowa do depilacji Camsakizi + ulotka informacyjna. Świeży produkt, całkowicie nowy. Pożegnaj wrastające włoski i te odrastające po kilku dniach. (oczywiście z dobrą datą ważności !) Depilacyjna Pasta Cukrowa Camsakizi (prosto z TURCJI!) jest nowoczesną wersją stosowanej od stuleci przez kobiety z Bliskiego Wschodu substancji i techniki depilacyjnej. Skład Pasty Cukrowej Camsakizi oparty jest na tureckich przepisach. Pasta zawiera cukier, sok cytrynowy, wyciągi ziołowe. Zawiera tylko surowce naturalne, bez składników chemicznych. HIT! Cechy pasty cukrowej: ♥nie przykleja się do skóry ♥ pasta może być nakładana na tę samą partię skóry kilkakrotnie ♥ włoski są usuwane dokładnie, całkowicie ,nie są urywane ♥ pastę można zmyć ze skóry wodą ♥ pasta w czasie depilacji ma temperaturę ciała, nie można nią poparzyć skóry ♥ można stosować pastę w przypadku rozszerzonych naczynek ♥ zabieg jest higieniczny – nie są stosowane żadne narzędzia ,nie ma niebezpieczeństwa zakażenia skóry ♥Zabieg jest mniej bolesny niż depilacja woskiem!!! ♥ Bezpieczna dla naczynek !! ♥ Jest IDEALNA do depilacji pach i okolic bikini !!! ♥♥♥ Usuwane są nawet krótkie 1mm włoski, a efekt depilacji utrzymuje się dłużej !!! ♥♥♥ Stosowanie: Podgrzewamy w gorącej wodzie naczynko z pasta tak aby nabrała półpłynną konsystencje. Odczekujemy chwile aby pasta lekko stwardniała. Niewielką ilość pasty nakładamy w kierunku przeciwnym do kierunku wzrostu włosa. Usuwanie włosów odbywa się w kierunku zgodnym z kierunkiem wzrostu włosa. Pojemność 270gr (+-10) zdj. 10 ❤ maseczka do włosów KALPI TONE ❤ Aktualnie staram się rozjaśniać włosy, a ten proszek może odrobinę włosy przyciemnić (przez miesiąc utrzymuje się ciemniejszy odcień). Zostało ok. 60%. Włosy po niej to błyszczące lustro! Włosy również lepiej się układają! Właściwości Kalpi Tone: - wzmocnione cebulki - mocniejsze nowe włoski - WŁOSY SĄ GRUBSZE I MAJĄ WIĘKSZĄ OBJĘTOŚĆ, - znaczne zahamowanie wypadania - błyszczące włosy - ochrona przed szczotkowaniem itd. To jest cud kosmetyczny, mój ziołowy nr 1 ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-23 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
CORELIPS
|
1,2,3 SIKORECZKAA ![]() STRADIVARIUS Lefties spodnie RURKI beżowe XS S -> Kupione w zeszłym roku w Madrycie. Jednak założyłam je kilka razy, przyszła zima, przytyłam i muszę z bólem serca oddać... Rozmiar z metki 34, ewentualnie malutkie 36. Stan - bdb. ♥ 4,5 ❤ spódniczka XS S M L panterka z falbankami NOWA ❤ Nowa bez metki. Rozmiar uni (dzięki gumce od XXS do L) Śliczna panterka, brązowy pasek, pasuje do wielu stylizacji ale nie jestem za nią odważna wystarczająco ![]() Polecam dla pewnej siebie kobietki ♥ 6,7 ❤ DeFacto spódnica rozmiar XS ❤ Cenę możecie sprawdzić na stronie DeFacto. Oscylują koło 100 PLN. Z przodu ma efektowne guziczki Załączam przykładowy zestaw z taką spódniczką. Rozmiar XS i na taki właśnie polecam, niewiele się rozciąga. GENIALNA! Spódnica jest z satyny. STAN BARDZO DOBRY ! Niezbyt w niej się nachodziłam, szybko zmieniłam rozmiar na S i jest zdecydowanie za wąska. Z tyłu ma zameczek. Bardzo seksownie wygląda ![]() Wygląda jak skóra! 8 ![]() ![]() ❤ spódniczka XS/XXS Oranż Czerwień ❤ stan idealny! 9 wymieniona na szafie ❤spódniczka ORSAY❤ stan idealny 36 (polecam też na 34) 10 ❤spódniczka OLD NAVY❤ stan idealny 34/36 Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-29 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
CORELIPS
|
1 wymienione na szafie ❤ podwójny PUSH UP 75B / 80B ❤ jak nowy ECRU koronka 2 wymieniony na szafie wełniany SWETER cieplutki 3 wymienione na szafie ❤ włochaty róż BOLERKO sweterek różowy ❤ 4,5,6 ❤ SUKIENKA MARKS & SPENCER ❤
sprzedana! asymetryczna kobaltowa 7,8 sprzedana! tunika ORSAY w biało-czarne paski stan: bdb (założona 2x po domu) rozmiar: 16 (chyba zawyżony) (sugeruję jako sukienkę na M-XL, Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-18 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
CORELIPS
|
1,2,10 sprzedane ❤ NOWE Tregginy PANTERKA ❤ NIE BĘDĄ SIĘ MECHACIĆ JAK GETROWE SZMATY porządny materiał, rozmiar uni zdj. 4,5,6 ❤ top TALLY WEIJL z kokardką ❤ XS paski BOKSERKA Tally Weijl - rozmiar XS stan db, bez wad, polecam! zawiązywana na kokardkę zdj. 7 ❤ fuksja BLUZKA fitness ❤ firma FOR FITNESS kolor fuksja jak nowa - xxs/s/m slicznie sie uklada, nie tylko do fitness ![]() zdj. 8 ❤ koronkowe cudo ❤ NOWA rozmiar XL L M Alabastrowa biel Stan - nowa, bez metki piękna ażurkowa/koronkowa W życiu bym nie oddała jej ale jest za duża... Może być na S - ale ja nie czuję się w overach. polecam na M/L/XXXL - chyba że lubisz oversize ![]() zdj. 9 !!!!!! rezerwacja ![]() ❤ bufki TUNIKA roz XS S M ❤ FLORAL cudownaaaaa FLORAL tunika/bluzka. rozmiar XS/S ale jest rozciągliwa - zapewniam ok na rozmiar M ! stan bdb ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-04-04 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
CORELIPS
|
Dokładam (04.03.2013r.)
Aparat zaczął mi szwankować, wszelkie rozjaśnienia pożółknięcia .zaciemnienia to jego wina, ciuszki są w stanie b.dobrym lub nowe - jak w opisie. 1,2,3 sweterek PANTERKA stan: bdb!!! rozmiar: metkowy M, będzie dobry od S spokojnie do L 4,5 BIEL narzutka Ażurkowa stan: nowy, bez metek CUDOWNA - za coś mega 6,7 koszula Rosettes w kratkę 100% bawełna stan: bdb!!! XS/S (lub M z mniejszym biustem) 8,9 ABERCROMBIE & FITCH długie rękawki stretch kolor: szara rozmiar: metkowy M ALE ja polecam na XXS / S / M !!! na ostatnim zdj. ten model tylko short sleeves, ja wymieniam z długim rękawkiem szarą! chyba wiadomo - TYLKO wish albo coś co mnie zaskoczy miło. Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-14 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
CORELIPS
|
1
zegarek z cyrkoniami brąz, stan b.dobry śliczny jest i kobiecy. 2 od prawej na zdjęciu widzisz: ❤ zegarek CHARLES DELON ❤ ❤ duże CYRKONIE ❤ absolutnie genialny zegarek CHARLES DELON - CYRKONIE był długo przeze mnie eksploatowany, brakuje kilka cyrkonii z tyłu ![]() Sprawdź ceny na allegro - Charles Delon ![]() ❤ ćwieki bransoletka ❤ duża czarna bransoleta wybijana ćwiekowymi kulkami. Bransoletka czarna, a kulki: złoto, brąz, srebrny. Bardzo uniwersalna, uwielbiam ją! ❤ bransoletka 3D ❤ duża bransoleta wielokolorowa, geometryczny wzór, mieni się dzięki technologii 3D! 3,4 GORSETOWY koronkowy (żadnych nitek plamek dziurek, jak nowy!) koronka przy dekolcie XXS/XS 5,6 kardigan CUBUS kolor: biały stan: bdb rozmiar na metce: M (ale ja noszę S i też nieźle wygląda, także od S-L bo spokojnie się rozciąga) zdjęcie ze strony CUBUS - kosztował 129 pln! 7,8 over SWETER nietoperz JAK NOWY tylko za wish! 9 gorset czarny SATYNOWY nowy roz 38 10 dresy sklepsportowy MARATON nowe rozm uni (32-36/38) Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-31 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
CORELIPS
|
![]() ![]() 1 NOWA bluzka prosto z pokazu z przodu cekiny z tyłu ten sam wzór (bez cekinów) świetny materiał! rozmiar: xs/s (ew. m małe) 2 BOKSERKA NEW YORKER miętowy top rozmiar: XS stan:bdb- (ma plamkę na dole po prawej stronie, na zdj. ledwo widoczna nawet, powinna się sprać) 3,4 katana LEVIS lekko marmurkowa stan: bdb rozmiar: (10) wg mnie XS/S/M kolor: ciemny granatowy kupiona w MACY'S w nyc za $50 za coś meeeega! ![]() 5,6 bluzka H&M efektowna przy biuście szara, 36-38 (może mała l) stan: bdb 7,8,9,10 koszula cieniutki jeans 100% bawełna - idealna imitacja jeansu! stan: bdb kolor: jasny błękit rozmiar: XS/S lub M z małym biustem za coś mega ![]() ostatnie zdj. z fleshem, troszkę intensywniejsze niż na zdj w realu! dł. od pachy w najkrótszym miejscu 32,5 cm dł. od pachy w najdłuższym miejscu 36 cm dł. rękawka od ramienia (od szwu) 36,5 cm dł. rękawka od pachy 28 cm szer. w talii (przy zapiętej koszuli) 35 cm szer. między pachami 39 cm Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-21 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
CORELIPS
|
D O K Ł A D K A - 15.03.2013
❤ R ó ż n o ś c i ❤ - NOWE - zdj. 1 LAMPKA 1 DIODOWA LED ELASTYCZNA NA USB zdj.2 "KEYFINDER" BRELOK REAGUJĄCY NA DŹWIĘK Małe sprytne urządzenie wydające wysokie dźwięki i mrygające w kolorze czerwonym - łatwiej znajdziesz portfel lub klucze ![]() Gadżet "oszczędzający twój czas i nerwy" - wystarczy zagwizdać a brelok zacznie wydawać wysokie dźwięki i błyskać i od razu wiesz gdzie zostawiłeś np. klucze.Wymiary breloka : 48 x 35 x11 mm zdj.3 MASAŻER GŁOWY RELAKSUJĄCY POPRAWIAJĄCY POROST WŁOSÓW Bardzo dobra jakość. Narzędzie to zostało wymyślone przez australijskich Aborygenów, którzy wykorzystywali je do relaksacji oraz seksualnej stymulacji.Masażer jest bardzo efektywnym przyrządem terapeutyczny, który pomaga redukować bóle głowy, stres i napięcia mięśni, a przede wszystkim stymuluje i aktywuje pozytywne energie wewnątrz ciała. Podczas masażu uwalnia się endorfina (hormon szczęścia), która powoduje uczucie szczęścia i zadowolenia (endorfina ma również działanie przeciwbólowe). Poprawiona jest zdolność myślenia (przez wywołanie stanu relaksu). Masażer pobudza krążenie krwi, co poprawia porost włosów i działa przeciw łupieżowi. Masażer jest bardzo efektywnym przyrządem terapeutycznym, który pomaga redukować bóle głowy, stres i napięcia mięśni, a przede wszystkim stymuluje i aktywuje pozytywne energie wewnątrz ciała. zdj.4 SŁUCHAWKI DOUSZNE standardowe złącze - mini jack 3,5'. Głęboki bas, leciutkie, wygodne + świetny design! Kolor: RÓŻOWY! w oryginalnym opakowaniu! silikonowe gumki ochronne. zdj. 5 CZYTNIK KART PAMIĘCI USB SD SDHC MMC PENDRIVE Kolor: przezroczyste niebieskie. Charakteryzuje się bardzo wysoką jakością wykonania Współpracuje z USB 1.1 i 2.0. Wystarczy że włożysz kartę pamięci, zamkniesz czytnik i możesz używać czytnika jako pamięci przenośnej typu pendrive. Służy do zapisywania i odczytywania kart SD i MMC. Bardzo krótki okres oczekiwania na odczytanie karty (mniej niż 1 s). Nie wymaga instalacji sterowników ( oprócz WIN98 ) - wystarczy jedynie podłączenia do portu USB i działa! Obsługiwane systemy: Windows 98, 98SE, NT, ME, 2000, XP, VISTA. Odczytuje karty: Mini SD - Mini Secure Digital (z adap.), SD - Secure Digital, SDC - Secure Digital Comatible, SD Ultra - Secure Digital Ultra, SDHC (Secure Digital High Capacity) MMC - Multimedia Card, MMC II - Multimedia Card II, HS-MMC - High Speed Multimedia Card, RS-MMC - Reduced Size Multimedia Card. zdj.6 ![]() ![]() żel do rąk antybakteryjny vanilia + tahitańskie mleko D O K Ł A D K A 29.03 7 spódniczka raczej dla dziewczynki (8-16lat) albo imprezowa andrzejkowa raz ubrana przez sis w realu ładniejsza! 8 NOWA sukienka FLORAL zawiązywana na szyi XS-L 9 NOWA sukienka F&F zwiewna, wiosenna letnia floral ![]() 10 bluzka NEONOWA NOWA bez metki XS/S/M Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-29 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
CORELIPS
|
Dokładam
15.03.2013 1 over uniwersalny 2 STRADIVARIUS asymetryczna oversize xs-l 3 PLACE bokserka 4,5 bokserka w paski koronka na dole XS-M 6 -> tompola ![]() bluzka/tunika lejący się dekolt xs-m 7 sweterek atmo czerwony s-m 8 -> tompola ![]() pasiak s-l 9 bokserka miętowa 10 sprzedany za 79pln ![]() beżowy KASZMIROWY sweterek tylko za coś mega-mega! rozmiar: XS-Mstan: N O W Y Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-30 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
CORELIPS
|
dorzucam 15.03.2013 1,2
GAP pasiak stan idealny XS-M 3,4 baleriny CCC pudrowe ![]() stan db (maleńkie starcie po wew.stronie widoczne na 2. zdj) 5,6,7,8 gorset czarny ![]() ![]() stan bdb pióropusz przy biuście S-M ZDJĘCIA ORYGINALNE GORSETU !!! - 5,6,7 ZDJĘCIE PODOBNEGO PRODUKTU - 8 9,10 ATMOSPHERE czerwona koszula Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-15 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
CORELIPS
|
1,2
czółenka CCC rozmiar: 38 stan: db są bardzo oryginalne ale mi się tyko marnują nie będę wybredna! 3,4 ESPADRYLE ![]() z Hiszpani rozmiar: 38 stan: bdb NAJWYGODNIEJSZE jakie miałam! z tyłu zawiązywane DOKLADKA 5,6 KOLCZYKI bez śladów użytkowania 7 APASZKI żółta intensywna z frędzelkami czarna z brokatem i frędzlami biała z efektownymi dziurkami STAN: BDB+++ 8,9 KORALIKI MODUŁOWE NOWE 9 nowiutka GLOVESTAR panterkowa kokardka ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-22 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
CORELIPS
|
AKCESORIA ARTYSTYCZNE (nowe)
1 Linka jubilerska karminowa Średnica: 0.38 mm Długość: 2 metry Linka jubilerska granatowa Średnica: 0.38 mm Długość: 2 metry 2 Swarovski model: hotfix dark siam Rozmiar: SS12 (3,1 mm) 3 a) Przekładki ozdobne metaloweWielkość: 2,5x5,5mm Wielkość otworu: 2mm Ilość: 25 szt b) Przekładki ozdobne metalowe Wielkość: 9x7mm Wielkość otworu: 2mm Ilość: 4szt. c) malutkie kółeczka ok. 100szt 4 Koraliki modułowe do bransoletek PANDORA akrylowe, metalowe mam tego w☠☠☠☠u, na razie przykładowe. Ceglaste howlit ok. 5mm Średnica reszty ok. 1 cm 6,7,8 ćwieki -stożki złote -stożki srebrne -piramidki -"grzybki" PORZĄDNE - NOWE do sweterków, butów, podkolanówek, torebek, rękawiczek itd. 9 koraliki mam też czarne ilość bliżej nieokreślona ![]() tyle co widać - SPORO. Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-22 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
CORELIPS
|
wrzucam - 19.03.2013 1,2 ->tompola ![]() NOWA czarna SOLAR malutka elegancka torebeczka kosztowała 119 PLN! włożysz komórkę, fajki, klucze kolor: głęboka czerń najchętniej za inną większą lub jakąś inną wieczorową. (niekoniecznie markowa ![]() 3,4 CROPP bluza kangurka kaptur Bluzka czarna CROPP TOWN rozmiar S (XS i M zdecydowanie też ok) ma kaptur, subtelny wzorek i efektowne przeszycia! w realu GŁĘBOKA CZERŃ! d o k ł a d k a 29.02.2013 5,6 ![]() ![]() wpadająca w niebieski tunika sweterkowa stan: db ('odmechacę'golarką) M/L/XL 7,8,9 ![]() ![]() narzutka ażurkowa NOWA bez metki kolor: beżowy rozmiar: uni Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-04-03 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
CORELIPS
|
->tompola ![]() 1,2,3,4 RURKI JEANS BIODRÓWKI NISKIE ![]() ![]() roz. M (chociaz na S też super)
Założone dwa, trzy razy... STAN IDEALNY! niespotykany fason. Taki sam jak z kolekcji Levis przeszycia! Porządny jeans porządne nici bardzo wygodne Na pupie wyglądają arcy genialnie ![]() zdjęcie nie oddają uroku niestety. dł. od kroku: 80-82 cm dł. całkowita: 101 cm szer. udo: 24,5 cm (obwod 25) szer. biodra: 45,5-46 cm pas: 78/82 cm 5 SPODNIE ELEGANCKIE CZARNE MATERIAŁOWE roz. L ale wymiary będą niedługo chyba też dobre na M i XL 6 ![]() ![]() postrzępione guziczki trochę wyższy stan, roz XS-M chyba pas 31-34 biodra 42-46 Kosztowały mnie 39 dolców - Oddam tylko za coś o podobnej wartości, zatem jeśli masz rozpoczynać wymianę a potem narzekać 'to nieopłacalne' to opuść sobie, lato się zbliża więc wcale nie muszę ich oddawać. 7 SZORTY Old Navy nowe bez metki roz XS-M (muszę zmierzyć) 8 Haremki baggy rozmiar: S-L (są na gumce) stan: bez metki ale nie chodzone! zupełnie to nie mój styl łatwo oddam ![]() super będą się prezentować ze zwężonymi nogawkami 9 GAP moro stan: BDB+ rozmiar: XXS/XS można je skrócić i na lato ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-04-03 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
CORELIPS
|
1,2
spódnica miętowa, rozmiar M, nowa 3 beret wełniany, z brązem, tylko raz założony 4 apaszka zolto-niebieska, b.miły materiał ![]() 5,6,7 komin brązowy, stan BDB. 8 czarna spódnica, lekko rozkloszowana, rozmiar L, nowa 9 spódnica czarna B.Young , nowa rozmiar L 10 spódnica khaki ESOTIQUE , nowa rozmiar L Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-27 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
CORELIPS
|
1
MIĘTOWA spódnica asymetryczna lniana rozmiar M stan bdb! raz zalozona 2,3 spódnica NUDE nowa marynarska, efektowne guziczki, rozm. M nowa 4,5,6 marynarka NEXT rozmiar M stan bdb+ raz założona uczciwie - świetna ![]() gdyby była mniejsza, nie oddałabym za nic ![]() 7,8,9 C.N.Y. sukienka NUDE 100% lniana! rozmiar: M stan: nowa (ma fabryczną wadę: malutkie przebarwienie, za cholerę nie uchwycę na zdjęciu, ciężko dostrzec) dł. od pachy 71 cm szer. w biuście 42 cm szer. w pasie 37 cm (materiał rozciąga się 1 cm) świetnie może się prezentować z cienkim brązowym paskiem ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-27 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
CORELIPS
|
1,2,3
sukienka atmosphere nowa ![]() czarno-szara ! cudowne złote GUZIKI i subtelny wzorek w życiu bym nie oddała gdyby była mniejsza wolę zmniejszyć niż oddać za coś beznadziejnego ![]() rozmiar M dł.od pachy 66cm dł.całkowita 86 cm szer.w biuscie 44 cm (rozciaga sie do 50) szer.na wysokosci guzikow 39 (tez rociaga sie) d o k ł a d k a 29marca ! 4,5 koszula FLORAL czerwona NOWA XS/S/M (nawet spore!) 6,7 ![]() ![]() różowa bluzka doskonała jakość materiał prążkowany oryginalny fason metka: XL polecam: od XS nawet 8,9 ![]() ![]() szara cienka bluza/bluzka pod spód bokserka stan: dobry+ XS/S/M 10 zdjęcia koszuli PAPAYA (S/M) -> patrz post 9 Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-29 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za futerko?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.