|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy to normalne?
Mam 17 lat mój chłopak 18. Za rok mamy zamiar zamieszkac ze soba. Jestesmy razem od 2 lat . bardzo sie kochamy, jest we mnie wpatrzony jak w obrazek , troszczy się o mnie, mówi że mnie kocha itd.ale powiedzial mi dzis cos co mnie zabolalo. Ma 3 braci jego ojciec tylko pracuje i nie interesuje sie rodzina. U niego wszyscy sie smieja ze jest jak ojciec swoich braci i maz dla matki. pomaga jej , krzyczy. na nich i wg . czasem ja nosi na rekach... boli mnie to , jestem zazdrosna. czy to normalne?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy to normalne?
EEEEEEEEE
co? : \ |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-02-13 o 17:57 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wredny kotecek
|
Ferie rulez
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
masz 17 lat a juz planujesz zabawe w dom?
pracujesz? stac was na to? ![]() porazka, a co do Twojego pytania to o kogo jestes zazdrosna? o jego rodzine??to nie jest normalne rzeczywiscie te ferie powinny sie juz skonczyc |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę ferii. Ma się czas na tyle głupot.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nosi matkę rękach? Dosłownie?
Ile ma w bicepsie?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
o mój boze... mojemu TŻ owi aż to przeczytałam to on do mnie z tekstem: musisz takie glupoty czytać?
szybko planujecie przyszlosc, w sumie kiedyś mialam znajoma która w wieku 16 lat wyprowadził się z domu, ale szybko dojrzała i dużo przeszła przez życie jak na swój wiek, a Ty masz pretensie o to,ze chłopak pomaga rodzinie? choć tym noszeniem na rękach matki mnie rozbawiłaś
|
|
#9 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
złap go na dziecko. wtedy Ciebie tez będzie musiał nosić na rękach, a na dzieciaka krzyczeć.
wg = skrót od według. polecam zapamiętać. |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Ferie trwają w najlepsze.
|
|
#11 | |
|
EDUkator
|
Cytat:
Ja jak mówię Tż owi o jakimś durnym wątku to zawsze taka sama reakcja: "Gdzie to przeczytałaś? Pewnie na wizazu? "
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę rozwijać, dlaczego? Powinnaś raczej podziwiać gościa za to, że przejął (musiał)czyjąś rolę w takim wieku, ale jednocześnie uświadomić mu, że to nie powinno być jego zadanie, że powinien też dbać o siebie, zwłaszcza jeśli w domu jest jeszcze zdrowa bezrobotna matka (jeśli jest zdrowa?). Ile bracia mają lat?
|
|
|
#13 | |
|
sissy that walk
|
To, że chłopak przejął role ojca w domu to patologia. I nie tyle wynika to z jego dobrego serca i troski o rodzinę, co z narzuconej mu roli. Chore i tyle. Tak nie powinno być.
Zazdrością bym tego nie nazwała, za to bardzo dobrze że czujesz podświadomie, że coś jest nie tak. To nie jest nic, co by należało podziwiać. Jeśli to prawda, to żal mi strasznie tego chłopaka i tego, do czego doprowadzili jego rodzice.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-02-13 o 20:54 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest sygnał alarmowy, ze jest uzależniony od swojej matki i znak, ze prawdopodobnie bedziesz miała faceta maminsynka w przyszłości. Jak to profesor na zajęciach nam powiedział ,,taki facet ma już jedna kobietę - mamusię". To jest naprawdę uciążliwy typ: mama zawsze ma rację, Ty będziesz zepchnięta na drugi plan, Ciebie nigdy nie posłucha, jak mamusi coś w Twoim zachowaniu się nie spodoba to odbije się to na Waszej relacji.
Poza tym jakie mieszkanie? Masz 17 lat, powinnas kończyc szkołę, spotykac się ze znajomymi i rozwijać, a nie w dom się bawić. A w tak patologicznej rodzinie to nawet ja po dwudziestce bym nie zamieszkała. |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sytuacji braku jakiejś tam wyjątkowej patologii (kiedy rodzice nie piją, nie biją, itp.) chłopak powinien zajmować się głównie sobą, zamiast bawić się w młodocianego tatusia. Bo tatuś póki co istnieje, mamusia również istnieje, i wychowywanie dzieci to jest ich rola, a nie jego. Od takich spraw jest MOPS, sądy rodzinne i sami rodzice, a nie zwalanie wszystkiego na chłopaka, który sam ledwo wyszedł ze swojego dzieciństwa.
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Ej :P nie każde matki są nieco grubsze :P moja ma 168 cm a waży niecałe 50 kg
chucherko z niej.Mój brat moją mamę nosi na rękach, ale dla żartów. Czasem ją przez ramię przerzuca, bo z niej taka kruszyna Chyba autorka ma ferie :P |
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
w sumie masz racje, bo jak ja cos do mojego mowie to wyskakuje z tekstem: na wizazu to wyczytałaś?
mogłam nic nie mówić..
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

chucherko z niej.