|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wymianka w lutym
Hej
Mam kilka produktów na wymiankę, najlepiej byłoby gdyby jedna osoba wzięła większość rzeczy, bo wiadomo, że jednej rzeczy nie opłaca się wysyłać.. Jestem otwarta na wszelkie propozycje! Moje produkty: 1. Róż do policzków z INGLOT (ciemny, bardziej przypomina bronzer niż róż) raz przejechany pędzlem, okazało się, że jest dla mnie za ciemny 2. Perfymy do włosów z firmy FM zwiększające objętość - 50ml (NOWE) 3. Pomadka do ust z Golden Rose nr 53 4. Pomadka do ust pink diamonds nr 145 5. Próbka podkładu z rimmel stay matte kolor 103 11ml (nowa) 6. Krem OLAY skóra normalna/sucha 50 ml ( użyty 2/3 razy) 7. Eliksir do paznokci i skórek MARION 15ml (jest to taki olejek) nieużywany 8. Jedwabna kuracja do włosów zniszczonych i łamliwych MARION (odżywka bez spłukiwania ) 150 ml nieużywana 9. EVELINE spa balsam do ciała orchidea i kokos aż 500 ml!! opakowanie z pompką. nowy, nieużywany 10.NATURALNY krem na noc z firmy floressance (francuska firma kosmetyków naturalnych) 11. Peeling do twarzy z wyciągiem z drzewa herbacianego THE BODY SHOP nowy 12. Balsam silnie ujędrniający LIRENE maXSlim nowy 13. Rozświetlacz manhatan "my sexi plexi" używany 3-4 razy 14. Puder transparentny w kamieniu L'ambr użycie znikome JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY ZDJĘCIE DANEGO PRODUKTU, PISZCIE! Edytowane przez magda8494 Czas edycji: 2013-03-02 o 17:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka w lutym
Coś u mnie za:
2. perfymy do włosów z firmy FM zwiększające objętość - 50ml (NOWE) ? |
|
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Masz fajne propozycje, ale jak już wspominałam, zamieniam się na większość rzeczy.. Wtedy bardziej opłaca się obu stronom.
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Hej pewnie znalazłabym coś u Ciebie ale na jedną rzecz nie za bardzo nam się opłaca ;/---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za balsam Eveline ?
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się 10.NATURALNY krem na noc z firmy floressance (francuska firma kosmetyków naturalnych)
oraz pomadki. Czy mogłabym zdjęcia? |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie widzę nic dla siebie, pozdrawiam cieplutko
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
na teraz to w sumie tylko ten olejek do skórek
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za: 11. Peeling do twarzy z wyciągiem z drzewa herbacianego THE BODY SHOP nowy?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

Mam kilka produktów na wymiankę, najlepiej byłoby gdyby jedna osoba wzięła większość rzeczy, bo wiadomo, że jednej rzeczy nie opłaca się wysyłać.. Jestem otwarta na wszelkie propozycje!