|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Miejsce na piknik koło/w Krakowie
Witam Was
![]() Czy macie może jakieś sprawdzone miejsca nadające się na wiosenny piknik? Chodzi mi nawet o jakąś większą ławkę ze stolikiem w jakimś lasku/parku, gdzie będzie można się rozłożyć i będzie w miarę spokojnie. Dodatkowo może dodam, że fajnie by było, gdyby w pobliżu była jakaś łazienka (np w restauracji, knajpie) ![]() Jeszcze zima twardo trzyma, ale myślami już jestem na wiosennym pikniku z przyjaciółmi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Miejsce na piknik koło/w Krakowie
Lasek Wolski, Kopiec Piłsudskiego - kibelek jest przed wejściem do ZOO.
Jeśli chcesz dojechać autem, to stosunkowo niedaleko jest Polana Kudłacze, jeździłam tam na ogniska http://pl.wikipedia.org/wiki/Schroni...ud%C5%82aczach
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Kopiec Piłsudzkiego, Zalew Zakrzówek.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam. Sama szukam dobrej miejscówki. Co powiedzie o Dolinkach Podkrakowskich? Warto? Która z nich? Kobylańska, Bolechowicka, Będkowska?
"To głupota i emocje tworzą chore sytuacje." Edytowane przez madeleinerosa Czas edycji: 2013-04-05 o 02:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

Chodzi mi nawet o jakąś większą ławkę ze stolikiem w jakimś lasku/parku, gdzie będzie można się rozłożyć i będzie w miarę spokojnie. Dodatkowo może dodam, że fajnie by było, gdyby w pobliżu była jakaś łazienka (np w restauracji, knajpie)