Wróżbita Maciej - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-26, 22:36   #1
marlenqa22
Zadomowienie

Wróżbita Maciej

Ostatnio wszędzie o nim głośno. Prowadzi programy ezoteryczne na kanale Ezo TV, TVN, TVN Meteo, Tele 5.
Czy myślicie, że jest wiarygodny? Ja jestem dość sceptyczna jeśli chodzi o osoby, które po postawieniu Tarota widzą czyjąś przyszłość.
Jednak oglądając programy z wróżbitą Maciejem powoli zmieniałam zdanie.
Niesamowite jest to, że po dacie urodzenia potrafi określić status Twego związku, na co się jest chorym bądź gdzie się pracuje. Czasem widzi też, kiedy np. ktoś się rozwiódł bądź rozstał z chłopakiem (podaje dokładną datę).
Zainspirowana jego wiedzą postanowiłam do niego zadzwonić. Niestety nie udało mi się. Za to wysłałam smsa, który trafił na wizję. Wróżbę otrzymałam, jednak to o co pytałam ma się stać ponoć w sierpniu. Więc poczekam i dam Wam znać czy się sprawdziło
Kilku moich znajomych jakiś cudem do niego się dodzwoniło. Wszystkim pięciu wszystko się posprawdzało.
Czy myślicie że on jest wiarygodny?
Proszę o poważne odpowiedzi. Miło by było żeby wypowiedziały się osoby, które wiedzą kim jest owy wróżbita, które widziały jego programy i sposób w jaki je prowadzi.
Pozdrawiam

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-26, 22:56   #2
201803080934
Konto usunięte

Dot.: Wróżbita Maciej

poniżej moja opinia o wróżbicie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg eb6e55bb929b050f17d7fd993bdb3c9c.jpg (49,8 KB, 252 załadowań)
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-26, 23:02   #3
201605300922
Konto usunięte

Znasz teorię o samospełniającej się przepowiedni + masz świadomość, że z takich wróżb zawsze zapamiętujemy to, co nam pasuje, a resztę próbujemy albo dopasować albo pomijamy? Ja w takie rzeczy wierzę, ale nie wierzę w to, że można wróżyć na dystans. Wiem, że są osoby, które mają taki dar, nie umiem tego wyjaśnić, ale faktycznie istnieją - ale dla mnie wróżenie tylko na podstawie daty urodzenia jest mało realne.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-26, 23:04   #4
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Ostatnio wszędzie o nim głośno. Prowadzi programy ezoteryczne na kanale Ezo TV, TVN, TVN Meteo, Tele 5.
Czy myślicie, że jest wiarygodny? Ja jestem dość sceptyczna jeśli chodzi o osoby, które po postawieniu Tarota widzą czyjąś przyszłość.
Niesamowite jest to, że po dacie urodzenia potrafi określić status Twego związku, na co się jest chorym bądź gdzie się pracuje. Czasem widzi też, kiedy np. ktoś się rozwiódł bądź rozstał z chłopakiem (podaje dokładną datę).
Zainspirowana jego wiedzą postanowiłam do niego zadzwonić. Niestety nie udało mi się. Za to wysłałam smsa, który trafił na wizję. Wróżbę otrzymałam, jednak to o co pytałam ma się stać ponoć w sierpniu. Więc poczekam i dam Wam znać czy się sprawdziło
Kilku moich znajomych jakiś cudem do niego się dodzwoniło. Wszystkim pięciu wszystko się posprawdzało.
Proszę o poważne odpowiedzi. Miło by było żeby wypowiedziały się osoby, które wiedzą kim jest owy wróżbita, które widziały jego programy i sposób w jaki je prowadzi.
Pozdrawiam
Oczywiście jest jednym z najlepiej zarabiających i popularnych wróżbitów. Dlaczego sie sprawdza? bo ludzie wierzą w to co mówi i ta wiara powoduje materializacje w ich życiu, a Pan Maciej jest swietnym psychologiem-wiadomo, że dzwoniaca osoba jesli zadzwoni i mowi zbolalym glosem to ma problem ze zwiazkiem. Jesli chodzi o problem w pracy-to najpierw pochwali sie ze ma udany zwiazek. Tak to działa Zrob prosty ekperyment-podejdz do 20 znajomych podaj im date urodzenia i popros zeby powiedzieli Ci co Cię czeka za 3 miesiace. Wiesz, ktora przepowiednai sie sprawdzi-tej osoby, której najbardziej ufasz...
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-26, 23:45   #5
mary_poppins
sissy that walk

Ja w 100% wierzę w autosugestię. Czytałaś Sekret? Ta książka mówi m.in. o tym, że jeśli bardzo w coś wierzysz i uznajesz to tak jakby za sprawdzoną wizję swojej przyszłości, to prawdopodobnie tak się właśnie stanie. Dlatego jeśli ktoś usłyszy o kilku sprawdzonych wróżbach i sam zasięgnie opinii, to jeśli dostanie wynik pt. "to się wydarzy za pół roku"... no właśnie, całe pół roku czeka na to i mocno w to wierzy. A jednocześnie, często całkowicie podświadomie, podejmuje kolejno decyzje które mają wpływ na taki a nie inny wynik w przewidywanym czasie. Jeśli wróżbita Maciej powie Ci że rozstaniesz się z facetem za rok, a Ty w to uwierzysz, to automatycznie calutki rok będziesz pracowała nad tym żeby ten związek się rozleciał. Ot, cała tajemnica.

Poczytaj sobie na jakiej zasadzie działają np. wróżki, do których przychodzi się na wizytę. To są najczęściej ludzie z wykształceniem psychologicznym, którzy potrafią tak zadać pytanie, żeby z odpowiedzi wyczytać multum informacji. Jednocześnie ich opinie są bardzo ogólne, choć Tobie się wydaje, że mówią całą prawdę o Twoim życiu - bo nie odczytujesz ich ogólnie, tylko z naciskiem na swoje własne przeżycia. Jeśli powie Ci że przykładowo oddalisz się od swojego faceta, to czy będzie chodziło o oddalenie psychiczne, czy zmianę miejsca zamieszkania na bardziej odległe od niego - i tak odczytasz to tak, jakby Ci właśnie podała numery totolotka

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-02-26 o 23:49
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 00:40   #6
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

moja mama ciągle chodzi po wróżkach i była jakiś rok temu u tego pana. nie wiem o co się pytała w związku ze swoją osobą i czy się sprawdziło, ale pytała też o mnie i nic z tego się nie sprawdziło.
poza tym zazwyczaj te przepowiednie są twierdzeniami ogólnymi które mogą dotyczyć całej populacji ludzkości albo dana osoba może to dopasować do siebie. jak wróżka powie że będziesz miała problem z bólem głowy to pewnie tak się stanie, bo każdego czasem boli głowa. jak się pytasz o to czy poznasz jakiegoś faceta i mówi ze tak, to statystycznie rzecz biorąc jakiegoś tam zawsze poznasz. nawet jesli miałby to byc pan gienek hydraulik.

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Jeśli wróżbita Maciej powie Ci że rozstaniesz się z facetem za rok, a Ty w to uwierzysz, to automatycznie calutki rok będziesz pracowała nad tym żeby ten związek się rozleciał. Ot, cała tajemnica.
hyhy, dobrze że nie uwierzyłam

Edytowane przez marchewkowe pole
Czas edycji: 2013-02-27 o 00:42
marchewkowe pole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 00:44   #7
paulinia18
Zadomowienie

jak dla mnie on mówi bardzo ogólnie, właściwie wszystkie jego wypowiedzi jestem w tanie dopasować do siebie, nie podaje szczegółów.

włosy: 98cm

paulinia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 07:55   #8
201803090921
Konto usunięte

Bzdury i tyle.
Facet gada tak, że każdy usłyszy to, co chce usłyszeć. Wiem, jak się to robi, bo kiedyś sama bawiłam się we "wróżenie" znajomym...oj, sprawdzało się baaardzo często
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 08:27   #9
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam
Nie.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 08:43   #10
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinia18 Pokaż wiadomość
jak dla mnie on mówi bardzo ogólnie, właściwie wszystkie jego wypowiedzi jestem w tanie dopasować do siebie, nie podaje szczegółów.
No właśnie... a poza tym, jak parę razy oglądałam go na wizji, to zanim ktoś zdążył konkretniej odnieść się do tego czy ma on rację, to przerywał tej osobie ze swoim "dziękuję za uznanie" i rozłączali rozmówcę
Stary 2013-02-27, 09:09   #11
GrumpyCat
Wredny kotecek

GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 09:25   #12
zieloneoliwki
Raczkowanie

[QUOTE=marlenqa22;39479292
[/QUOTE]
Kwestia autosugestii.

Absolutnie w to nie wierzę

od 25.12.2013 Szczęśliwa Narzeczona!
zieloneoliwki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 09:41   #13
Sophie86
Zadomowienie

Takie osoby muszą być świetnymi psychologami. Nie trzeba mieć wiedzy tajemnej, żeby dać komuś radę, która się spełni. A tutaj jeszcze wróż telewizyjny musi osobowością przyciągać ludzi do ekranów, dbać o swój PR (kto zna inną wróżkę/ wróżbitę z tak profesjonalną stroną www, ofertą i materiałami promocyjnymi?).

Dzwoni starsza pani - na pewno problemy ze zdrowiem. Pomachamy wahadełkiem - o, krążenie, pewnie problemy z nogami, trzeba doradzić wizyty u lekarzy.Jak nie zdrowie, to pewnie pieniądze (tylko czemu żaden wróżbita nie powie - proszę przestać dzwonić na audiotele, znaczna oszczędność) - gramy w totolotka i szukamy pracy (wyjazd za granicą to też dobra rada). Dzwoni osoba poszukująca uczucia - jak zacznie wychodzić z domu, znajdzie nowe zainteresowania, to kogoś pozna.

Nie wiem, czy któreś fanki wróżbity zwróciły na to uwagę - mówi on bardzo ogólne rzeczy. To taka dobra metoda, żeby wzbudzić u kogoś zaufanie i uzależnić od siebie (taka osoba częściej się kontaktuje z doradcą, bo jest spragniona większej ilości szczegółów, wróżbita/ wróżka znów musi kluczyć i tak działa przywiązanie).

Przykłady:

Do wróżbity M. dzwoni pani, mówi, że ma dwóch synów.
Wróżbita M. : Widzę, że ma pani dwóch synów, jeden jest starszy, a drugi jest młodszy.
Pani.: Tak, tak! Skąd pan to wiedział ?!

Wróżbita M.: Widzę to u pani z upływem czasu (...)Pani wie, o kim ja mówię.

Moja znajoma zajmuje się wróżeniem i czasami jej klientom przepowiednia się nie spełnia - na to zawsze jest uzasadnienie - los kształtujemy sami, wróżka podpowiada, mówi o możliwościach, a co już człowiek wybierze - zależy od niego.

Osobiście nie korzystam z usług wróżek, jestem bardzo sceptyczna wobec niektórych - mam świadomość zabiegów i trików psychologicznych, które stosują takie osoby. Choć wiem, że są osoby, które mają dar. Ale raczej nie są takim produktem medialnym jak wróżbita M.

Czemu nikt nie wspomniał o Dawidzie? Ten to dopiero potrafi poprawić humor

Once I wanted to be the greatest

Sophie86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 10:28   #14
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Konto usunięte

ja byłam dosyć dawno - z 10 lat temu u wróżki, która przepowiedziała, że ówczesny mąż zapewni mi dobrobyt i będziemy mieć jedno dziecko

i co?
ani tego męża, ani dziecka, ani dobrobytu nie mam
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 10:38   #15
Deserve
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sophie86 Pokaż wiadomość
Takie osoby muszą być świetnymi psychologami. Nie trzeba mieć wiedzy tajemnej, żeby dać komuś radę, która się spełni. A tutaj jeszcze wróż telewizyjny musi osobowością przyciągać ludzi do ekranów, dbać o swój PR (kto zna inną wróżkę/ wróżbitę z tak profesjonalną stroną www, ofertą i materiałami promocyjnymi?).

Dzwoni starsza pani - na pewno problemy ze zdrowiem. Pomachamy wahadełkiem - o, krążenie, pewnie problemy z nogami, trzeba doradzić wizyty u lekarzy.Jak nie zdrowie, to pewnie pieniądze (tylko czemu żaden wróżbita nie powie - proszę przestać dzwonić na audiotele, znaczna oszczędność) - gramy w totolotka i szukamy pracy (wyjazd za granicą to też dobra rada). Dzwoni osoba poszukująca uczucia - jak zacznie wychodzić z domu, znajdzie nowe zainteresowania, to kogoś pozna.

Nie wiem, czy któreś fanki wróżbity zwróciły na to uwagę - mówi on bardzo ogólne rzeczy. To taka dobra metoda, żeby wzbudzić u kogoś zaufanie i uzależnić od siebie (taka osoba częściej się kontaktuje z doradcą, bo jest spragniona większej ilości szczegółów, wróżbita/ wróżka znów musi kluczyć i tak działa przywiązanie).

Przykłady:

Do wróżbity M. dzwoni pani, mówi, że ma dwóch synów.
Wróżbita M. : Widzę, że ma pani dwóch synów, jeden jest starszy, a drugi jest młodszy.
Pani.: Tak, tak! Skąd pan to wiedział ?!

Wróżbita M.: Widzę to u pani z upływem czasu (...)Pani wie, o kim ja mówię.

Moja znajoma zajmuje się wróżeniem i czasami jej klientom przepowiednia się nie spełnia - na to zawsze jest uzasadnienie - los kształtujemy sami, wróżka podpowiada, mówi o możliwościach, a co już człowiek wybierze - zależy od niego.

Osobiście nie korzystam z usług wróżek, jestem bardzo sceptyczna wobec niektórych - mam świadomość zabiegów i trików psychologicznych, które stosują takie osoby. Choć wiem, że są osoby, które mają dar. Ale raczej nie są takim produktem medialnym jak wróżbita M.

Akurat przynajmniej w jego wypadku tak to nie wygląda. Już od jakiegoś czasu przyglądam się przynajmniej jego programom i jeżeli dzwoni jakaś osoba, to pyta tylko o imię i datę urodzenia a reszty nie chce wiedzieć. Nawet co program daje przykłady, które rzeczywiście były na wizji. Jakiś czas temu w jego programie, w Arkana Magii chociażby dzwoniła Pani podając swoją datę urodzenia i imię. On wyczytał nie pamiętam czy z kart czy z numerologii to, że 21 lat temu ta kobieta straciła kogoś bliskiego. I nagle zaczęła płakać na wizji i mówiła, że "tak Panie Macieju, mój mąż zmarł dokładnie 21 lat temu...". Lub przykład, pewna Pani zapytała się jak będzie układać się w pracy jej syna. A on powiedział, że Pani syn powinien pracować na budowie, wykonywać prace ręczne i ów Pani na wizji także to potwierdziła. Co program zgłaszają się do niego ludzie, którzy piszą czy też mówią, że wróżby się sprawdziły. Także myślałem, że jest to na podstawie autosugestii i że takie przyszłościowe wróżby na tej podstawie działają. Lecz RACJONALNIE nie da się wytłumaczyć tego, że nawet przeszłość, zdarzenia które miały miejsce w przeszłości się sprawdzają. Nie jestem jakimś jego wielkim fanem, też widziałem wiele wróżek i wróżbitów, którzy wciskają kity i mówią ludziom to co chcą usłyszeć lub powtarzają ich słowa, lecz w tym przypadku jest inaczej.
Deserve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 12:13   #16
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio wszędzie o nim głośno. Prowadzi programy ezoteryczne na kanale Ezo TV, TVN, TVN Meteo, Tele 5
Oni nie są dla Ciebie, tylko dla nabijania kabzy komercyjnym stacjom. A że naiwnych nie brakuje, to się rozprzestrzenia dziadostwo gdzie tylko może. Podobnym autorytetem cieszy się u mnie byle cyganka. Z tą różnicą, że inna otoczka, łatwiej dostępna i tańsza.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 12:37   #17
alexandrika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sophie86 Pokaż wiadomość
pierwszy raz to widze, co za masakra a ludzie w tą wierzą
alexandrika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 13:41   #18
madana
Zakorzenienie

Istnienie ezotv i wróżbity Macieja,gdzie na dole strony małym drukiem jest napisane, ile kasują za "przyjemność" rozmowy z nim, przekonuje mnie tylko, że część ludzi to idioci.
Zresztą S. Lem powiedział kiedyś, że dopóki nie wszedł do internetu, nie zdawał sobie sprawy, ile ludzi to głupcy.
Szokuje, ze ktoś jakąś ważną życiową decyzję może w ten sposób konsultować. I pokazuje, jak mało ludzie wiedzą o socjotechnice (wykorzystywanej przez niego w sposób widoczny), manipulacji emocjonalnej itp.

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2013-02-27 o 13:44
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 13:45   #19
agniesikk
Zakorzenienie

Wróżbita Maciej jest prześmieszny Ale w jakiekolwiek wróżby nie wierzę. Wierzę w siłę autosugestii. Zresztą wiele rzeczy można dopasować do swojego życia. To tak jak ze znaczeniem imienia i cechami osoby o tym imieniu: zawsze znajdziesz cechę, którą posiadasz i zgadza się z opisem.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 13:56   #20
marysienka
Zadomowienie

Wróżbity Macieja nie znam, ale wróżbita Dawid zawsze doprowadza mnie do łez (oczywiście od śmiechu), niesamowity gościu. Jak mam doła to Dawid zawsze mnie rozśmieszy
Co do tematu nie wierzę ani w wróżbitów, ani magię ani jakiekolwiek przepowiednie.
Stary 2013-02-27, 14:31   #21
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ale w jakiekolwiek wróżby nie wierzę. Wierzę w siłę autosugestii. Zresztą wiele rzeczy można dopasować do swojego życia. To tak jak ze znaczeniem imienia i cechami osoby o tym imieniu: zawsze znajdziesz cechę, którą posiadasz i zgadza się z opisem.
Podpisuję się pod tym. Też nie chce mi się wierzyć w te wróżby, chociaż słyszałam, że niektórym się sprawdziły.
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 16:16   #22
delfix10
Zakorzenienie

oj nie jest wiarygodny! i te całe wróżby
moja mama i moja siostra bawiły się w te smsy pisały do niego i wiecie co odpisywał?wszystko to samo i do mojej mamy i do mojej siostry dokładnie takie same smsy słowo w słowo a przecież one pisały z innych numerów tel.

poza tym mama do niego dzwoniła trochę jej tam powiedział i nic się nie sprawdziło
także lipa straszna ,naciągacze i tyle!!!

Edytowane przez delfix10
Czas edycji: 2013-02-27 o 16:17
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 18:26   #23
kalincia
BAN stały

Proszę was, przestańcie zastanawiać się serio nad wróżbami. To takie głupie - wierzyć, że ktoś ma zdolności, by przewidzieć czyjś los. Nie ma żadnych sprawdzalnych doświadczeń, które by to potwierdziły. Nie ma dowodów! Ludzie, myślcie. To tak, jakby wierzyć, że tym dzieciom z Medjiugorie ukazała się matka boska, chociaz też jest to nie do potwierdzenia. A nawet gorzej. Bo to był jednorazowy humbug, a wróżbici zarabiają na swoim oszustwie.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 18:45   #24
201607110949
Konto usunięte

dla mnie ludzie, którzy dają trzepać kasę stacjom telewizyjnym na smsach i połączeniach do jakiegoś wróżbity Macieja albo innego Zdzicha wykazują zdolności myślenia ameby. Sorry jestem w szoku, że ktokolwiek daje się na to nabierać (i to niemałym).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 18:52   #25
ddas
Raczkowanie

Cytat:
Pozdrawiam
Bardzo lubię jego programy, jak zresztą i innych wróżbitów. Świetnie się przy nich bawię.
ddas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 19:42   #26
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ddas Pokaż wiadomość
Bardzo lubię jego programy, jak zresztą i innych wróżbitów. Świetnie się przy nich bawię.
Mam to samo! Oglądałam kolesia 5 minut i normalnie miałam ubaw z tylu naiwnych ludzi i z jego wyobraźni Najbardziej mnie rozwaliły jakieś sms droższe, które pozwalały dostać szybciej wróżbę I tak on mówił jakąś wróżbę, przyszedł taki droższy sms i przestawał. Nie pamiętam, jaki to był kanał. Oglądałam z miesiąc temu pewnie między 2-4 w nocy, ale tylko przez chwilkę. Po tym, jak się babka zapytała, czy zaliczy ważny egzamin, a on jej powiedział, żeby się wzięła za naukę, a nie leniła to padłam ze śmiechu Serio uważam to za jeden wielki żart i rozwala mnie, że tyle osób w to wierzy.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 22:26   #27
koala19
Raczkowanie

mi też przepowiadał i byl pewien w stu procentach. jedno wielkie kłamstwo, tylko nadzieje sobie narobiłam
koala19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 12:24   #28
2016070953
Konto usunięte

ee przecież Maciej Wróżbita jest sympatyczny i taki słodki
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 12:37   #29
201803290936
Konto usunięte

Uwielbiam wróżbitę Macieja (serio mówię) - to jest lepszy, niż większość polskich kabareciarzy (widziałam nawet parodię w wykonaniu jakiegoś kabaretu, ale to była tylko słaba podróbka w porównaniu z oryginałem). On nawet nie stara się ukrywać technik manipulacji jakim bardziej lub mniej świadomie się posługuje. Wiadomo, że jak dzwoni ktoś starszy i pyta o zdrowie, to ma z tym problem. Jak o męża / syna, to pewnie problem z pracą / alkoholem. Jak o finanse, to oznacza długi. Przecież nie zadzwoni tak zadowolony z życia milioner, który nie ma żadnych trosk. Kobieta pyta o życie uczuciowe? Pewnie rozstała się, została zraniona, czeka na miłość ble ble ble.

Nawet moje wróżby się podobno mojej siostrze sprawdzają w 100%. Samospełniające się. Jak ktoś mi powie, że się potknę, to pewnie się potknę: za miesiąc, rok, dwa, ale to nastąpi.

Uwierzyłabym, jakby taki wróżbita dostał pytanie, bez podawania płci, imienia, niczego i na tej podstawie powiedział kilka KONKRETÓW.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2013-07-30 o 12:39
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 14:50   #30
Ahoy
Wtajemniczenie

ja nie wierzę, ale pośmiać się czasem lubię

a co do wróżbity Davida to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić ile on spala trawy przed wejściem na antenę
Ahoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości