|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nowy kolor i grzywka
dziewczyny chcialabym zmienic troche swoj wyglad bo dotychczasowy mi sie znudzil...
myslalam o jakims ciemniejszym kolorze (jakis brazik) tylko nie wiem czy by mi pasowal,jak myslicie ? i bardzo chcialabym zrobic sobie grzywke, tylko nie mam pojecia jaką...(nie wiem jaka by pasowala do mojego ksztaltu twarzy) czy prosta, czy ukosna czy taka od srodka glowy czy jescze jakas inna...?? pomozcie mi ! wlosy mam dosyc cienkie, falują sie na koncach, co widac na fotce: Edytowane przez becia-ziom Czas edycji: 2006-04-04 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowy kolor i grzywka
no dzieczyny jak myslicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
pasowalby Ci jakis brazik ale niezbyt ciemny a co do wloskow to jak najbardziej grzywka moze byc na srodek prosta troszke za brwi tylko niezbyt gruba
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
masz bardzo podobny do Mandy ksztalt twarzy
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
Mysle ze fryzurka i kolor wlosow od Prowokacij bardzo by Tobie pasowala,ale wysylam tez cos odemnie,a popro jaka masz karnacje?
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-02 o 22:44 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
a moze cos takiego
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dzieki za wszystkie propozycje !
karnacje mam taka jakby brzoskwiniwa (raczej ciepła)...nie wiem dokladnie jak ja okreslic bo w rozne pory roku jest inna... jakies jeszcze rady macie dla mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.