|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czy taki prezent będzie odpowiedni?
Chce coś kupić mojemu chłopakowi na 21 ur.
Wiem, że lubi praktyczne prezenty. Ale wiecie ![]() Mam kilka opcji: 1. lubi szachy, znalazlam szklana szachownice, kieliszki są pionkami ( maja narysowane figury na sobie)- jednak on nie pije(okazjonalnie, wesele czy imieniny) ... bo jeździ, pracuje itp.. ,wiec te szachy to byłyby tylko tak "na parade" czyli nie sprzydały by mu się. 2. Nczasem pije piwo , wiec pomyślałam żeby mu kupić kufel, który zamarza- idealny na upalne lato ,I to jest mój TYP 1 do tego maszynki do golenia takie droższe z kilkoma ostrzami i jakis ladny t-shirt , to jest baaardzo praktyczny prezent i na pewno mu sie sprzyda w sumie to jestem za prezentem nr. 2 tylko myślicie, że będzie odpowiedni na urodziny? czy to nie jest jednak za duzo rzeczy nawalone na raz , bo i kufel i maszynki i t shirt?? ( ale nie mam pojecia co mu kupic jednego a drozszego zeby mu sie sprzydało) ja dostałam od niego na ur srebrny zestaw z Apartu, kolczyki i zawieszka z cyrkoniami i czekoladki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy taki prezent będzie odpowiedni?
jak cie stać to wybierz opcję nr2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A myślisz, że teraz to będzie WOW?
Jak lubi szachy, to kup mu porządne (nie jakieś z kieliszkami) normalne szachy. To co, że będzie grał okazjonalnie? Może właśnie jak je dostanie (nie wiem czy ma już jakieś) to będzie grał częściej. Dlaczego prezent ma być aż tak praktyczny jak golarki? ![]() ![]() A może po prostu zabierz go do kina a potem gdzieś na fajną kolację? Przecież to nie musi być typowy prezent prezent. ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
o to chodzi, że on ma porządne szachy.
a nie lubi prezentów typu ( misiek na szafkę, coś z porcelany itp), biżuterii też nie lubi, ma tylko łańcuszek z krzyżykiem i tyle mu wystarcza. Myślałam o nowym portwelu.. ale mi powie , że po co mu nowy jak ma stary... taki facet... kino też odpada.. do kina to chodzimy bez okazji żadnej dość często, kolacja też nie... bo też nie raz robie smaczne rzeczy do jedzenia azzis- masz racje, to nie będzie Wow... ale trudno mi coś zoorganizować fajnego, jakiś wypad gdzieś itp, bo on pracuje .. także w soboty... wieczorami jest zmęczony... i nie jest chętny wychodzić, a w tygodniu ja jestem poza domem na studiach... pozostaje mi coś kupić/zrobić... i chociaż jak nie bedzie wielkie WOW.. to chociaż praktyczne... a też nie chce dać mu czekoladek.. jak on mi kupił taką piekną bizuterie .... Edytowane przez afrodytek Czas edycji: 2013-03-13 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
To zrealizuj ten swój drugi pomysł, moim zdaniem jest dobry. Jeśli kupujesz kufel, możesz też dokupić do niego piwo. Nie wiem, ile dokładnie pieniędzy chcesz na to przeznaczyć, ale w każdym supermarkecie przy stoisku z alkoholem można znaleźć jakieś ciekawe piwo. Na przykład oryginalne piwo beligjskie Delirium Tremens, jeśli się nie mylę. Jeśli lubi, to na pewno spróbowałby czegoś porządnego.
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
kufel + plus kilkanaście różnych (najlepiej mniej popularnych piw)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
albo zamiast tych golarek kup mu golarke elektryczna i to bedzie porzadny i przydatny prezent
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
A ja bym wolał zegarek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
j
Edytowane przez 0f9223f18481ecffcb6b28a72bd1d89816de3dc0_5f52c74697e2a Czas edycji: 2020-09-04 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.