Czy taki prezent będzie odpowiedni? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-13, 13:28   #1
afrodytek
Zadomowienie

Czy taki prezent będzie odpowiedni?

Chce coś kupić mojemu chłopakowi na 21 ur.
Wiem, że lubi praktyczne prezenty. Ale wiecie chciałabym mu dać coś fajnego, ( dawałam mu juz bokserki, sweterek, perfumy. zawsze sie cieszyl i szczerze dziekował, ale to nie było wielkie WOW! )

Mam kilka opcji:

1. lubi szachy, znalazlam szklana szachownice, kieliszki są pionkami ( maja narysowane figury na sobie)- jednak on nie pije(okazjonalnie, wesele czy imieniny) ... bo jeździ, pracuje itp.. ,wiec te szachy to byłyby tylko tak "na parade" czyli nie sprzydały by mu się.

2. Nczasem pije piwo , wiec pomyślałam żeby mu kupić kufel, który zamarza- idealny na upalne lato ,I to jest mój TYP 1
do tego maszynki do golenia takie droższe z kilkoma ostrzami i jakis ladny t-shirt , to jest baaardzo praktyczny prezent i na pewno mu sie sprzyda

w sumie to jestem za prezentem nr. 2

tylko myślicie, że będzie odpowiedni na urodziny? czy to nie jest jednak za duzo rzeczy nawalone na raz , bo i kufel i maszynki i t shirt?? ( ale nie mam pojecia co mu kupic jednego a drozszego zeby mu sie sprzydało)

ja dostałam od niego na ur srebrny zestaw z Apartu, kolczyki i zawieszka z cyrkoniami i czekoladki.
afrodytek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-13, 14:14   #2
Annie1441
Wtajemniczenie

Dot.: Czy taki prezent będzie odpowiedni?

jak cie stać to wybierz opcję nr2
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-13, 14:15   #3
azzis
Zakorzenienie

A myślisz, że teraz to będzie WOW?

Jak lubi szachy, to kup mu porządne (nie jakieś z kieliszkami) normalne szachy. To co, że będzie grał okazjonalnie? Może właśnie jak je dostanie (nie wiem czy ma już jakieś) to będzie grał częściej.

Dlaczego prezent ma być aż tak praktyczny jak golarki? Ty dostałaś biżuterię srebrną, a jemu dasz kufel, maszynki i t-shirt? To może też coś z biżuterii? Jakiś łańcuszek, bransoletkę skórzaną (pytanie czy lubi takie rzeczy). A może jakiś fajny pendrive? Bo pomysł na prezent (opcja 2) mnie osobiście nie powala (ale ogólnie ja to za stara już jestem na takie bzdety jak kufle itp.).
A może po prostu zabierz go do kina a potem gdzieś na fajną kolację? Przecież to nie musi być typowy prezent prezent.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-13, 17:43   #4
afrodytek
Zadomowienie

o to chodzi, że on ma porządne szachy.

a nie lubi prezentów typu ( misiek na szafkę, coś z porcelany itp), biżuterii też nie lubi, ma tylko łańcuszek z krzyżykiem i tyle mu wystarcza. Myślałam o nowym portwelu.. ale mi powie , że po co mu nowy jak ma stary... taki facet...

kino też odpada.. do kina to chodzimy bez okazji żadnej dość często,
kolacja też nie... bo też nie raz robie smaczne rzeczy do jedzenia

azzis- masz racje, to nie będzie Wow...
ale trudno mi coś zoorganizować fajnego, jakiś wypad gdzieś itp, bo on pracuje .. także w soboty... wieczorami jest zmęczony... i nie jest chętny wychodzić, a w tygodniu ja jestem poza domem na studiach...
pozostaje mi coś kupić/zrobić... i chociaż jak nie bedzie wielkie WOW.. to chociaż praktyczne... a też nie chce dać mu czekoladek.. jak on mi kupił taką piekną bizuterie ....

Edytowane przez afrodytek
Czas edycji: 2013-03-13 o 17:48
afrodytek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-13, 22:17   #5
refulgeo
Przyczajenie

To zrealizuj ten swój drugi pomysł, moim zdaniem jest dobry. Jeśli kupujesz kufel, możesz też dokupić do niego piwo. Nie wiem, ile dokładnie pieniędzy chcesz na to przeznaczyć, ale w każdym supermarkecie przy stoisku z alkoholem można znaleźć jakieś ciekawe piwo. Na przykład oryginalne piwo beligjskie Delirium Tremens, jeśli się nie mylę. Jeśli lubi, to na pewno spróbowałby czegoś porządnego.
Stary 2013-03-14, 21:30   #6
Wojowniczka_
Rozeznanie

kufel + plus kilkanaście różnych (najlepiej mniej popularnych piw)
Wojowniczka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-15, 10:02   #7
Polly Inn
Raczkowanie

albo zamiast tych golarek kup mu golarke elektryczna i to bedzie porzadny i przydatny prezent
Polly Inn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-20, 16:44   #8
ninananana
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Wojowniczka_ Pokaż wiadomość
kufel + plus kilkanaście różnych (najlepiej mniej popularnych piw)
super pomysł! moj ukochany byłby zachwycony!!! są teraz te różne pyszne smakowe piwa regionalne, na pewno coś wybierzesz fajnego
ninananana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-22, 23:20   #9
mmarecki89
Przyczajenie

A ja bym wolał zegarek Bo po pierwsze praktyczny, a po drugie pamiątka, a t o chyba też ważne w prezencie
mmarecki89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-26, 00:27   #10
0f9223f18481ecffcb6b28a72bd1d89816de3dc0_5f52c74697e2a
Konto usunięte

j

Edytowane przez 0f9223f18481ecffcb6b28a72bd1d89816de3dc0_5f52c74697e2a
Czas edycji: 2020-09-04 o 10:25
0f9223f18481ecffcb6b28a72bd1d89816de3dc0_5f52c74697e2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości