|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PerfumY dla mężczyzny w określonej cenie.
Witajcie, otóż postanowiłem zakupić sobie perfumy (czy tam wodę toaletową).
Mają być przeznaczone do użytku codziennego (mam 18lat) Na perfumy mam przeznaczone ~100zł. Chciałbym, aby miały przyjemny, wyraźny zapach, oraz aby były trwałe. Najlepiej, aby były dostępne w sieci sklepów Rossman. Chciałbym, abyście mi coś polecili i zargumentowali propozycje. Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2013-03-15 o 19:52 Powód: perfumY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfuma dla mężczyzny w określonej cenie.
Najlepiej zacząć od tego, że nie istnieje coś takiego jak perfuma, są perfumy. Jeśli chcesz aby była dostępna w sieci Rossmann, to idź do sklepu tejże sieci i powąchać, popsikaj się perfumami. Nikt Ci nie podsunie gotowej nazwy, bo dla każdego inny zapach może być przyjemny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Perfuma dla mężczyzny w określonej cenie.
Cytat:
![]() A jeśli perfumy byś chciał, to jest tu sporo wątków o zapachach dla panów, wystarczy tylko użyć wyszukiwarki, to nie jest trudne.Pocztaj sobie trochę, choćby ten wątek (15 post) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=658000 A argumenów możesz poszukać w KWC lub na fragrantice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.