|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Karmel i Eiro zapraszaja :)Karmel i Eiro zapraszaja czyli moje koty dwa Postanowilam zalozyc osobny watek, poniewaz wtracam sie w inne, az w koncu mnie wyprosza Wklejam moje ostatnie dokonania, czesc z Was niektore juz widziala. Nadal nie moge dac sobie rady z krakiem, ale nie poddaje sie Ogarnela mnie mania przerabiania w stylu decoupage i nie tylko, postanowilam wiec zaczac juz robic prezenty na Boze Narodzenie. Maluje tez wszelkie kartonowe pudelka i zamieniam je w opakowania do prezentow - czyli lacze przyjemne z pozytecznym Zapraszam do ogladania i krytykowania! Watek ten, chce potraktowac, jako zbior roznych pomyslow, zdjec, ktore akurat wpadna mi do glowy, czy znajde na netku Postaram sie nie wprowadzac za duzego balaganu A oto Karmel i Eiro Marushka/Karmeleiro
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** Edytowane przez karmeleiro Czas edycji: 2005-09-01 o 12:21 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Karmel i Eiro zapraszaja :)
1. Niebieski zestaw - pudelko + podkladki. 2. Bukiet roz - pudelko po ciasteczkach dunskich. 3. "Szarosc roz" - pudelko na prezent. 4. Jesienna ramka - DEBIUT
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne koty! Podoba mi sie Twój nick - teraz wiem skąd pochodzi
![]() widze żę dopadł Cię szał decoupagowy Świetnie wyszło 1 pudełko czekam z niecierpliwością na fotki Twoich nowych arcydzieł pudełko różówe wygląda jakby było kupione w jakimś dobrym sklepie - naprawde bardzo profesjonalnie wygląda. kolejne pudełeczko juz kometnowałam, zostaje jeszcze ramka - ładne kolorki zielone Ci wyszły i fajny pomysł z naklejeniem tych "gadżetów" z lasu czekam z niecierpliwością na kolejne Twoje dzieła
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2005-08-26 o 15:57 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
nie znosze różowego ale to pudełko w róże jest świetne
piękne koty
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
kocurki bossssssske
najbardziej podoba mi sie niebieskie pudelko i podkladki ![]() bardzo ladnie wyszlo ci tlo do roz na wieczku pudelka po ciasteczkach ![]() jak je wykonalas? ( gdyby twoim sposobem 'polaczyc' bialy z niebiskim to wyszlyby chmurki )
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z ramka to wyszlo tak, ze mi nie wyszlo to co zamierzalam bo wlasnie ta zielen miala byc inna. Dlatego postanowilam ponaklejac na nia (to z suszkow pachnacych) to co nakleilam. A ze zdjecie w srodku jest jesienne wiec calosc nawet wyszla niezle. Metoda prob i bledow ucze sie laczenia kolorkow (mam pigmenty podstawowe, wiec je sobie mieszam i w koncu wlasnie zdradzilam sekret pochodzenia mojego nicka
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie ten roz do niczego mi nie pasuje, mialo byc na prezent, ale wlozylam do niego malowidla moje makeupowe i tak juz zostalo
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tlo na tym pudelku z rozami to po prostu packanie pedzelkiem z jasno kremowa farba (farby na pedzelku malo i wzglednie gesta jej konystencja), ot i cala filozofia chyba rzeczywiscie zrobie kiedys cos z chmurkami dzieki za podpowiedz!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
karmeleiro apropo Twojego nicka - to naprawdę wcześniej zastanawiałam się co to oznacza, czy to jakaś nazwa czy coś innego, zawsze kojarzyło mi się to z imieniem czarownicy
np. tej z avatarka która "jest towarzyska jak kot" wszystko ze sobą pasuje. zgadka rozwiązana
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
niezle
podoba mi sie Twoje skojarzenie nie zamierzone a trafione a jak do tej czarownicy pasuja te rozowe decoupage
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** Edytowane przez karmeleiro Czas edycji: 2005-08-27 o 22:47 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
..hm..myślę, że pasują bo:"wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna.."
![]() no widzisz wszystko pasuje
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Kodeina, powiedz mi, czy Twoj avatar to obraz namalowany przez Ciebie?
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** Edytowane przez karmeleiro Czas edycji: 2005-08-27 o 22:48 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda bo jest świetny! Uwielbiam tego rodzaju akty hm
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
A myslalam, ze to Twoj, sprobuj przemalowac, albo postaw przed soba i za soba lustro i swoj namaluj!!! Zaloze sie, ze wyjdzie o niebo lepszy! na razie musze znikac, pojawie sie dopiero jutro, buziaki!
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** Edytowane przez karmeleiro Czas edycji: 2005-08-27 o 22:49 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy bym potrafija tak namalować przez lustra, aż takich zdolności malarskich to nie posiadam
miłego wieczorka. do jutra
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Jakie piękne kotecki
)))) A zdjęcia też są fajne
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Bardzom rada, ze koty Wam sie podobaja
Mam kolejne rzeczy do wystawienia na krytyke publiczna, ale zostalo mi jeszcze polakierowanie witam dzis wszystkich odwiedzajacych i pozdrawiam!
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** Edytowane przez karmeleiro Czas edycji: 2005-08-27 o 22:50 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to czekamy aż dobra czarownica wklei to co wyczarowała nowego
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
jak na razie nie moge wyczarowac, by baterie szybciej sie naladowaly i aparat przez to moj nieczynny
sloneckzo juz zaszlo, wiec i zdjecia ladne nie wyjda, ehhh\ Kodeinko, Moja Droga, a kiedy cos Twojego nowego moje oczy ujrza???
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** Edytowane przez karmeleiro Czas edycji: 2005-08-27 o 22:52 |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm mnie ostatnio wzieło coś na szycie i farby poszły w odstawke. Doprowadziłam ten jasny sweterek z ciuchów do idelnych jak dla mnie rozmiarów na czarnym wyszyłam 2 kwiatki , przymierzam się do uszycia spódnicy z falbaną - takiej za kolano - ale zawsze jak mam zamiar wziąść sie za to to zaczynam przeglądać wizaż aż w końcu robi sie późno i idę spać
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
jestem twarda, jestem spokojna
trzeci raz pisze odpowiedz grr, pierwsza sie nie pokazala nie wiedziec czemu, druga skasowal mi kot, ktory sobie wskoczyl na klawiature...ehhh lepiej pospiesz sie z szyciem spodniczki, bo nim sie obejzrysz sroga zima nadejdzie! a nie wkleisz zdjecia kwiatkow na czarnym sweterku??
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
wykasowane
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2005-08-28 o 14:59 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
wykasowane? jak to wykasowane?
przyznaj sie, nie wyszly CI i nie chcialas ich pokazac hihi wytlumaczenie: ta pusta ziemia i pare marnych listkow to posiane ziola (bazylia), ten kwiatek w ozdobnym papierku (ktorych nie cierpie
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
to jeszcze pokaze Wam biedronke, ktora przyleciala wczoraj na moje brudne okno... i znow sie tlumacze, bylo myte jakies 3 tygodnie temu
, tylko tak sie tu kurzy
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ale przyjemnie na tym Twoim parapecie
a biedronka jest przesłodka bez powiększania zdjęcia wygląda jak bursztynek..hehe...wykasowałam fotke sweterka bo już długo zaśmiecała Twój wątek - nie widziałaś??? |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
dzis postaram sie wkleic kolejne podstawki, ktore zrobilam
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** Edytowane przez karmeleiro Czas edycji: 2005-08-29 o 14:56 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
wykasowane
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2005-08-29 o 15:06 |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
no i nie widzialam tego wczesniej
nie wazne, czy 10 minutowe czy 2 dniowe - ale jaki efekt! bardzo ladne, od razu inaczej wyglada
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Witam dzis
ostatnio zrobilam kolejne podstawki decoupagowe (na zdjeciu wyszedl przeklamany kolor - powinien byc jasnym, przybrudzony roz). oraz plastikowy kubelek po jogurcie naturalnym. Kubelek wyszedl, ogolnie mowiac, srednio, ale do szkoly na krede w sam raz
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
A dzis mewa zagladala mi do okna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

czyli moje koty dwa
Zapraszam do ogladania i krytykowania! 

Świetnie wyszło 1 pudełko
- naprawde bardzo profesjonalnie wygląda. kolejne pudełeczko juz kometnowałam, zostaje jeszcze ramka - ładne kolorki zielone Ci wyszły i fajny pomysł z naklejeniem tych "gadżetów" z lasu
z ramka to wyszlo tak, ze mi nie wyszlo to co zamierzalam

a szkoda bo jest świetny! Uwielbiam tego rodzaju akty
sloneckzo juz zaszlo, wiec i zdjecia ladne nie wyjda, ehhh\ Kodeinko, Moja Droga, a kiedy cos Twojego nowego moje oczy ujrza???
trzeci raz pisze odpowiedz grr, pierwsza sie nie pokazala nie wiedziec czemu, druga skasowal mi kot, ktory sobie wskoczyl na klawiature...ehhh lepiej pospiesz sie z szyciem spodniczki, bo nim sie obejzrysz sroga zima nadejdzie! a nie wkleisz zdjecia kwiatkow na czarnym sweterku??
hihi