|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kwietniowa wymiana - Jean Paul Gaultier Classique X - 100 ml
NIEKAKTUALNE ZAKŁADAM ROZBUDOWANY WĄTEK NA NOWY MIESIĄC.
Na wymianę posiadam oryginalne perfumy Jeana Paula Gaultiera Classique X. Flakon o pojemności 100 ml, zużyte trochę, ale zostało spokojnie z 75-80 ml. Oryginalne, oddam razem ze świetną 'puszką' ![]() ![]() Chciałabym wymienić za inne perfumy w pojemności minimum 60 ml. Ulubione zapachy: Gucci Envy (nie me, tylko te stare, podstawowe), Alien Thierry Mugler, Lolita Lempicka Lolita, Armani Code, Lancome Hypnose, Dark Crystal Versace - na takie najchętniej bym wymieniła. Ale chętnie odkryję też jakiś nowy zapach, nie interesują mnie zapachy szyprowe albo cytrusowe. Proszę proponować perfumy z kategorii kwiatowych (ale mocne zapachy), drzewnych, słodkich itd. Edytowane przez natasza91 Czas edycji: 2013-04-26 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwietniowa wymiana - Jean Paul Gaultier Classique X - 100 ml
Na wymianę dorzucam też NOWY, nieużywany, w oryginalnym pudełku rozświetlacz firmy Physicians Formula. Jest to w 100 procentach mineralny rozświetlacz/puder prasowany zawierający np. mikę. Do zestawu dołączony jest pędzel. NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE
Edytowane przez natasza91 Czas edycji: 2013-04-22 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za rozswietlacz?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nie mj zapach
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
co do propozycji- odnośnie baby doll jestem w trakcie negocjacji z użytkowniczką cashmeree, jeśli się jednak nie zdecyduje- chętnie mogę się wymienić.
edit: przykro mi, ale baby doll jednak poszło Edytowane przez kica_belinda Czas edycji: 2013-04-25 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Nataszo,JPG to zapach nie dla mnie.
Może coś innego masz jeszcze? Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.