|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
martuska877
|
![]() Wymianka Kwiecien Martusia
Zapraszam na wymiankę ciuchów Kwiecien
rzeczy glownie na wiosne i lato nie są po kolei 1. koszulka fioletowa z cekinami na piersiach rozm m/l na mnie za luźna niestety kupilam na allegro 2. spodnie kolor złoty z wysokim stanem skóro podobna rozm L 3. sukieneczka na ramiaczkach z ozdobnymi cyrkoniami motyw na przodzie rozm S 4.rybaczki dwie pary seledynowe i granat/ fiolet z wysokim stanem niestety za małe i nie na moją figurę rozm M 5. sukienkanka seledynowa na bal hiszpanka rozm L/Xl na mnie za luźna 6.bluzeczka z cekinami Bomprix rozmiar 40/42 za luzna kupiona na allegro kolor chabrowy 7. bluzeczka z satyny ozdabiana kamieniami przy biuscie kolor fioletowy 40/42 marka Bonprix 8.bluzeczka tunika w krotkim rekawem z satyny kolor kremowo turkusowy z dluzszym dekoltem zszylam go bo byl za duzy ale i tak za luźna 9.sukienka z szyfonu kolor fioletowo rozowy pieknie sie uklada na sylwetce rozm 38/40 10. spodnie rurki Xl z ciekawymi nogawkami ze skory szary kolor mi nie przypadly do gustu troche za luzne 11.bolerko ciemna czekolada Vero Moda z cekinami rozm M 12.spodniczka z falbankami kolor chabrowy rozm 40/42 13.czapka z daszkiem patrolowka mienica sie kolor chabrowy 14. spodnie rurki czarne diverse rozm 26 15. balerinki diverse w kratke rozm 40 16. kolia zcyrkoniami posrebrzana ubrana raz na sylwestra 17 fioletowa bluzecz cekiny bardzo male S 18. bluzeczka jagodowa cekiny przy biuscie M/L 19. rybaczki zlote rozm S wszystkie dokladne wymiary podam jak ktos bedzie chetny Edytowane przez martuska87 Czas edycji: 2013-04-05 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
Dot.: Wymianka Kwiecien Martusia
cos za pierwsza tuniczke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1365189909 i kolia z cyrkoniami?Coś u mnie za obie rzeczy?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ?
![]() |
#9 | ||
martuska877
|
zalezy co cie u mnie interesuje?
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- no dobra zrobi sie ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
ok zaraz lukne co tutaj masz u siebie ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- zaraz lukne ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- prosze o linka? ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
za bluzke moge tez rozowy zakiecik jaki to romair co do koli chce tez kolie a pani jej nie ma |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Sweterek kolorowy na moje oko rozm. 38, płaszczyk wymienie tylko na inny płaszcz, spódniczki z zamkiem mam dwie- jedna z falbanami, druga bandage, obie w rozm. 38
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
podziekuje za wymiane
![]()
![]() |
#16 | |
martuska877
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- za pierwsza tuniczke ale ktora ta na tej kobiecie rozowa ? mi sie u ciebie podoba ten sweterk rozowy s/m jak ejst wdobrym stanie mozemy sie zamienic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.