|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wspólne kremo-kręcenie - Warszawa
Dziewczyny,
jestem osobą raczej początkującą jeśli chodzi o kosmetyki naturalne, nie jestem jeszcze również ortodoksem w tej kwesti, bo nadal moje szafeczki w łazience uginają się od chemii ![]() wpadł mi do głowy pomysł, że jest mnóstwo dziewczyn, które potrafią robić różne kosmetyczne cuda, ale czasem brakuje nam czasu, motywacji, składników. Stąd chciałabym zorganizować grupę kremo-kręcenia Warszawa (nazwa robocza ![]() - mogłbysmy wybrać kila kosmetykow które chcemy zrobić wspolnie - zrzucić się na składniki - spotkać się w jakims odpowiednim miejscu, nadającym się na lotna wytwórnie hand-made mazideł (np. sprawdziłam szkoły policealne wynajmują sale kosmetyczne za niewielka kaske na godziny) - spotkać inne dziewczyny które "krecą-kremy" To jest propozycja dla dziewczyn którym brak trochę czasu i energii na przedzieranie się przez wszystkie tajniki naturalnego kręcenia, a takie spotkanie byłoby ew. motywacja. Lub dla dziewczyn które ukrecily już chyba wszystko co się da i potrzebują zastrzyku nowej energii ![]() Oczywiście cala akcja ma charakter niekomercyjny i uczestnictwo w niej wiązałoby się z wzięciem na siebie odpowiedzialności za to co się wytworzy i później nałoży na siebie (nie chciałabym żeby ktoś nas posadził o to ze wytworzymy cos niebezpiecznego ![]() Mam pomysł jak to ogarnąć logistycznie i max. 10 os. żeby zadziałało. z tym, ze teraz najważniejsza cześć potrzebuje chętnych-wtedy może rozwiniemy wspólnie ten pomysł. zapraszam dziewczyny z Warszawy do kontaktu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne kremo-kręcenie- Warszawa
to jest całkiem spoko pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
super, to jest nas 3
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
na składniki nawet niekoniecznie, bo wydaje mi się, że większość dziewczyn odwiedzających to forum ma mniej albo więcej półproduktów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
niegłupi pomysł, sama mam sporo składnikow, ktorymi moglabym sie chetnie podzielic, bo wiem ze nie zuzyje
![]() Tylko przydalaby by sie nam jakas przewodniczka ktora jakies wieksze pojecie o biochemii by miala, coby wybuchowych mieszanek faktycznie nie pokrecic ![]() Edytowane przez Ishani Czas edycji: 2013-04-29 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Koch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne kremo-kręcenie - Warszawa
Hej, fajny pomysł z tym kremo-kręceniem. Wchodzę w to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Super pomysł
![]() ![]() Zawsze można się czegoś nowego nauczyć od innych, i ukręcić coś w miłym towarzystwie ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
JESTEM ZA! To kiedy zaczynamy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.