|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymiana KWIECIEŃ JPG, NINA RICCI, Doublewear, YR + puste flakony
Witam i zapraszam do wymiany.
Perfumy: 1. Jean Paul Gaultier Classique X EDT, używany, zostało ok 70-80 ml/100 ml, oddam razem z oryginalną puszką-opakowaniem 2. Nina Ricci, Nina EDT, używane, zostało ok. 15 ml z 30 ml. 3. Adidas, Sensual Instinct EDT (stan jak na zdjęciu) 4. Ewentualnie mogę oddać (ale za coś naprawdę super): - Yves Rocher Pur Desir de Lilas (woda toaletowa, która pachnie jak wielki bukiet z kwiatów bzu) oraz Anais Anais Cacharel pojemność wyjściowa 50 ml, używam ich/flakon jest nieprzezroczysty więc nie wiem ile zużyłam, ale jeszcze zostało na pewno około połowy) ODDAM tylko za coś wymarzonego. Puste flakony (dla kolekcjonerek) - chętnie wymienię za jakieś próbki, odlewki : - J'adore Dior 50 ml - Gucci Envy me- 30 - Amor Amor Cacharel - 100 Produkty do włosów: 1. Szamponetka Joanna Multi Effect 04-Malinowa Czerwień 2. Guma do włosów Goldwell Superego 25 ml (poj. wyjściowa), zostało myślę że ok. połowy 3. "odlewka" olejku L'oreal MYTHIC OIL *DORZUTKA* 4. Utleniacz Scandic Line 3% ok. połowa z opakowania 150 g i taki sam, tylko, że stężenie 6% i też gdzieś tak połowa opakowania. Dla kogoś, kto farbuje w domu włosy farbami fryzjerskimi - jak znalazł ![]() 5. Wypełniacz do koka H&M (używany tylko raz) w kolorze brązowym Produkty do twarzy: - krem Yves Rocher z pro-retinolem 100 % Vegetal, 3D Eclat, poj. wyjściowa 30 ml, zostało pewnie ok. 15-10 ml do przetestowania. krem na dzień - Baza wygładzająca pod makijaż 12H firmy AA, pojemność wyjściowa 30 ml, zostało myślę jeszcze sporo, ale ciężko ocenić, bo opakowanie jest matowe. - "Odlewki" podkładu Doublewear Estee Lauder, kolor 1W1 Bone 17. Na razie tyle produktów, pewnie z czasem coś tutaj dorzucę Dla zainteresowanych, posiadam dużo oryginalnych opakowań (głównie puderniczek) np. chanel albo ysl, shiseido, które można wykorzystać jako lustereczko do torebki albo przesypać tam inny kosmetyk. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany - prosze o kontakt ![]() Produkt wysyłam paczką poleconą lub listem poleconym. Dobrze zabezpieczam rzeczy przed wysłaniem Zainteresowanym podam adres do kont na innych portalach, gdzie mam dużo pozytywnych komentarzy ![]() Perfumy TYLKO na inne perfumy ![]() WISH: Nie szukam konkretnych zapachów, jestem miłośniczką perfum, chętnie poznaję nowe, więc określę tylko jaki rodzaj zapachów lubię: - słodkie, mocne, kwiatowe, kwiatowo-orientalne, waniliowe. (żadnych szyprowych, cytrusowych, świeżo-zielonych), No chyba, że ktoś zaoferuje Perfumy-marzenie: Alien TM, Code Armani, Babydoll YSL, Gucci Envy (stara wersja), kenzo elephant jungle, Hypnose Lancome - WTEDY oddam dużo ;D Życzę wszystkim miłego dnia i miłych wymian Wolę odpisywać u siebie w wątku, gdyż łatwo się pogubić (jestem nowa na wizażu).Edytowane przez natasza91 Czas edycji: 2013-04-26 o 12:55 Powód: dorzutka perfum |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana na zbliżający się maj! JPG, NINA RICCI, Doublewear, YR + puste flakony
coś za Jean Paul Gaultier Classique X ?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana na zbliżający się maj! JPG, NINA RICCI, Doublewear, YR + puste flakony
Hej. Na tym forum nie zaklada sie watkow z wyprzedzeniem, tylko na dany miesiac. Popros moda o zmiane nazwy na kwiecien, bo inaczej zamkna Ci watek.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() A z tych pustych opakowań miałabyś coś, do czego można przesypać sypki puder albo jakieś zgrabne lustereczko?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Moze oddala bys JPG X za JPG Classique
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
)---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Niestety, to totalnie nie moje zapachy, dlatego oddaję :c ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Nie, dziękuję
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
To moze znajdziesz cos innego w zamian ?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Te drugie kenzo co masz w wątku wymiankowym to też nie mój zapach, ale zajrzałam na Twoją fragranticę i tam bym znalazła parę, ale pewnie już nie masz albo używasz i nie będziesz chciała wymienić ;c
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Szczególnie te z 'miałam/mam' np. Lolita Lempicka, Alien, Code, Hypnose, Słoń itp itd |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
"Szczególnie te z 'miałam/mam' np. Lolita Lempicka, Alien, Code, Hypnose, Słoń itp itd
" niestety nie mam juz tych zapachow... |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
coś za "Odlewki" podkładu Doublewear Estee Lauder, kolor 1W1 Bone 17. ??
A nie oddałabyś całego ? *: jaka Twa Wish ? |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za:
. Jean Paul Gaultier Classique X EDT, używany, zostało ok 70-80 ml/100 ml, oddam razem z oryginalną puszką-opakowaniem?
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiana KWIECIEŃ JPG, NINA RICCI, Doublewear, YR + puste flakony
Cytat:
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Fajne rzeczy ale akurat nic z mojej listy poszukiwanych :c |
|
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Hej, poza wątkiem mam YSL baby doll 50 ml z ubytkiem psika testowego. Kupione pod koniec zeszłego roku w superpharm, od razu zaznaczam,że kod wskazuje na rok produkcji 2005 no chyba,że to jakies przekłamanie. Mi osobiście zapach nie podszedł dlatego chce wymienić.
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może rzeczywiście są z 2005 roku, pytanie czy upływ czasu nie wpłynał to na jakość zapchu ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Nine?
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Flakoniki mam wszystkie fajne z atomizerem, poszukam zdjecia i Ci wkleje. co bys powiedziala na 10ml CK i 5ml Angela różanego za Nine? Edit takie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1367240504 Ten matowy plastikowy to 5ml, a szklane to 10ml. Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2013-04-29 o 21:03 |
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za
2. Nina Ricci, Nina EDT, używane, zostało ok. 15 ml z 30 ml. 3. "odlewka" olejku L'oreal MYTHIC OIL
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.