![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kwiecień Mega duży zestaw do robienia tipsów UVZAMIENIĘ MEGA DUŻY zestaw do robienia TIPSÓW ŻELOWYCH Zestaw jest używany. Brokaty są w bardzo poręcznym pojemniku z przegródkami. Żele są w pojemnikach (metalowym i plastikowym) W skład zestawu wchodzi wszystko co jest na zdjęciach: LAMPA UV
14 ŻELI UV
TIPSY
PILNIKI
INNE
90 OZDÓB
54 BROKATY
-1X Tusz do rzęs Max Factor 2000 calorie, -1X Tusz do rzęs Lacome Hypnose - Calvin Klein Euphoria woda perfumowana 100 ml lub czekam na inne propozycje ![]() Edytowane przez mysza6 Czas edycji: 2013-04-30 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sprzedam Mega duży zestaw do robienia tipsów UV
Cytat:
![]() Edytowane przez mysza6 Czas edycji: 2013-04-30 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie, chętnie przygarnę zestaw bez lampy bo mam swoją ( brokaty i ozdoby też nie koniecznie)
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- jakich zapachów szukasz ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no nie tego akurat nie posiadam, rozumiem że nic innego nie znalazłaś u mnie?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie? Podoba mi się cały zestaw, chętnie poszukam poza wątkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamienię Mega duży zestaw do robienia tipsów UV
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
WYMIENIŁABYM SIĘ NA: ![]() 1. L`Oreal Professionnel, Mythic Oil, Conditioner (Odżywka do włosów z olejkiem arganowym) Nowa. 2. L`Oreal Professionnel, Mythic Oil, Shampoo (Szampon do włosów z olejkiem arganowym) Nowy. 3. Avon, Little Black Dress EDP 30ml 4. Pharmaceris E, Emoliacti Kremowa emulsja do ciała 300ml nowe 5. Pharmaceris E, Emoliacti Duoaktywny żel micelarny 200ml nowe ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
poza wątkiem mam nowe Christina Aguilera, te z koronką, razem z kartonikiem nowe puma jam 2000 calorie nowy również trochę cieni z górnej półki, kompakt nouby jedynie testowany+wymienny wkład ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- mam też serum do ciała bingospa mięta+czekolada, masło do ciała cytrynowe, masło fresia i figa, peeling enzymatyczny ziaja calma oraz ziaja ulga, mikrodermabrazja ziai, żel z aloesem do twarzy floslek, kremy pod oczy ziai med
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1.) Pharmaceris E, Emoliacti Emolientowy krem nawilżający na dzień 50ml nowe 2.) Pharmaceris E, Emoliacti Duoaktywny żel micelarny 200ml nowe 3.) Pharmaceris E, Emoliacti Kremowa emulsja do ciała 300ml nowe 4.) Himalaya Herbals, Revitalizing Hair Oil (Rewitalizujący olejek do włosów) ubytek minimalny 5.) Iwostin Krem do rąk pielęgnacyjny SPF10 75ml nowe 6.) Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu nowe 7.) Avon, Little Black Dress EDP 30ml ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
1.) Tusz do rzęs 2000 calorie (czy nowe?) 2.) serum do ciała bingospa mięta+czekolada (nowe?) 3.) Mikrodermabrazja ziaji (czy nowe?) 4.) Niebieska bokserka na guziczki piękny neonkowy kolorek rozm xs/s OCZEWIŚCIE NIE ZA WSZYSTKIE RZECZY MOJE :p Edytowane przez mysza6 Czas edycji: 2013-04-30 o 18:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
bingospa powąchane, mikrodermabrazja nie używana, tusz nieotwierany
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Szampon Argan Oil Joanna NOWY! 2. Odzywka Argan Oil Joanna NOWY! 3. Serum do końcówek Joanna NOWY! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jeszcze mam jakos +/- połowę kallosa mlecznego
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
To co chciałaś
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- masz zdjęcia tych produktów? mogą być z internetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
http://2.bp.blogspot.com/-quY0zRYRxm...0/100_7148.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-s4G6_r4s2I...azja+ziaja.JPG https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/14054_250.jpg
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ZA: 1.) Pharmaceris E, Emoliacti Emolientowy krem nawilżający na dzień 50ml nowe 2.) Pharmaceris E, Emoliacti Duoaktywny żel micelarny 200ml nowe 3.) Pharmaceris E, Emoliacti Kremowa emulsja do ciała 300ml nowe 4.) Himalaya Herbals, Revitalizing Hair Oil (Rewitalizujący olejek do włosów) ubytek minimalny 5.) Iwostin Krem do rąk pielęgnacyjny SPF10 75ml nowe 6.) Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu nowe 7.) Avon, Little Black Dress EDP 30ml ZAPRASZAM ZATEM NA PW DO WYMIANY ADRESÓW, JAKO "NOWA" NA WIZAŻU ROZUMIEM ŻE WYSYŁASZ PIERWSZA TAK?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
WYMIANA! MAJÓWKA !!! Kosmetyki :)
WITAM SERDECZNIE ![]() Mam do zaoferowania kosmetyki takie jak: 1.) Cienie AVON z lusterkiem (w zestawie 3 kolory matowe 1 świecący) *użyte 2 razy 2.) Krem NIVEA 250 ml *nowy 3.) Masełko do ust NIVEA malina *nowe 4.) Masełko do ust NIVEA oryginal *nowe 5.) woda termalna VICHY 50 ml *nowa 6.) odżywka do rzęs, serum EVELINE 10ml *użyte max. 6 razy 7.) soczewki kontaktowe 4 szt. O2 CIBA VISION moc -4,25 (8.6 // 14.2) *nowe ważność 2016 r. 8.) bloker ZIAJA *nowy CHĘTNIE ZAMIENIĘ NA KOSMETYKI,CIUCHY,PERFUMY I INNE ![]() PRZESYŁKI WYSYŁAM LISTEM POLECONYM EWENTUALNIE PACZKĄ POCZTOWĄ. W INNYM POŚCIE OFERUJĘ MEGA ZESTAW DO TIPSÓW UV.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIANA! MAJÓWKA !!! Kosmetyki :)
2.) Krem NIVEA 250 ml
*nowy 5.) woda termalna VICHY 50 ml *nowa coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś za 3,4,5,8?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
:)
|
cos za wode vichy i maselko malinowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
cos za wodę vichy , i odzywke do rzes eveline
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Masełko do ust NIVEA malina Masełko do ust NIVEA oryginal woda termalna VICHY 50 ml odżywka do rzęs, serum EVELINE 10ml ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
2.) Krem NIVEA 250 ml *nowy 3.) Masełko do ust NIVEA malina *nowe 4.) Masełko do ust NIVEA oryginal *nowe 5.) woda termalna VICHY 50 ml
*nowa Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jutro dam Tobie znać, bo może ktoś weźmie ode mnie cały zestaw na raz
![]()
WYMIANA KOSMETYKI ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690715 WYMIANA ZESTAW DUŻY DO TIPSÓW UV ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690594 WYMIANA BIŻUTERIA,OZDOBY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post40576532 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.