|
Notka |
|
Test odkurzaczy Philips Wizażanki testują najnowszy odkurzacz Philipsa. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja wspaniała pomoc domowa!
Wróciłam dziś z weekendu majowego od rodziny a tu .. NIESPODZIANKA!
Jest! Mój piękny bordowy pomocnik sprzątania! ![]() Odkurzacz oczywiście jest już złożony, chociaż po intensywnej wyprawie do rodziny muszę jeszcze chwilę odsapnąć, ale nie na długo. Wieczorem przyjeżdżają znajomi z dziećmi, więc za chwilę zaczynamy wielkie sprzątanie. Już nie mogę się doczekać pierwszego odkurzania ![]() Na razie mogę wypowiedzieć się tylko na temat designu i pierwszego wrażenia. Spodobał mi się już po rozpakowaniu pudła – zaskakuje jakością materiałów oraz wykonania. Otrzymałam kolor bordowy. Odkurzacz jest średniej wielkości i wydaje się być bardzo poręczny. Do tego ma kilka dodatków które na pewno umilą mi sprzątanie. W pudle znalazłam 4 końcówki. Za chwilę pilnie przestudiuję instrukcję i do roboty! ![]() Bardzo dziękuję redakcji wizaz.pl za możliwość przetestowania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moja wspaniała pomoc domowa!
Już po pierwszym sprzątaniu!
![]() Odkurzacz jest rewelacyjny! Miałam okazję odkurzać różne rodzaje powierzchni - płytki podłogowe, panele, tapicerowane meble. Odkurzacz świetnie radzi sobie z każdym rodzajem powierzchni. W zestawie znajduje się kilka końcówek, które umożliwiają czyszczenie nawet trudno dostępnych miejsc. Rura ma regulowaną długość więc mój mąż już nigdy nie wykręci się od odkurzania ![]() Czyszczenie samego odkurzacza nie sprawia żadnych problemów - wszystko jest bajecznie łatwe. Elementy są ze sobą świetnie spasowane, czyszczenie pojemnika i filtra to tylko chwila! ![]() Najbardziej podoba mi się pokrętło do regulacji mocy w zależności od czyszczonej powierzchni. Edytowane przez Krysia_85 Czas edycji: 2013-05-06 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Po kolejnym weekendowym sprzątaniu
![]() Nie lubię się powtarzać, ale w tym przypadku jestem usprawiedliwiona ![]() Odkurzacz jest rewelacyjny a jego obsługa banalnie łatwa. Tak wygląda po rozłożeniu: ![]() Tutaj naklejka z krótką instrukcją demontażu pojemnika: ![]() Rura: ![]() ![]() ![]() Końcówek jest tyle, że mimo różnych powierzchni w mieszkaniu, jeszcze nie miałam okazji wszystkich wypróbować. ![]() To na serio wielkie ułatwienie i umilenie sprzątania. Gorąco polecam takiego pomocnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Po kolejnym weekendowym sprzątaniu
![]() Nie lubię się powtarzać, ale w tym przypadku jestem usprawiedliwiona ![]() Odkurzacz jest rewelacyjny a jego obsługa banalnie łatwa. Tak wygląda po rozłożeniu: Tutaj naklejka z krótką instrukcją demontażu pojemnika: Rura: ![]() Końcówek jest tyle, że mimo różnych powierzchni w mieszkaniu, jeszcze nie miałam okazji wszystkich wypróbować. To na serio wielkie ułatwienie i umilenie sprzątania. Gorąco polecam takiego pomocnika |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wizaż chyba mnie nie lubi bo nie przechodzą mi fotki
![]() Jestem po kolejnym sprzątaniu z moim nowym pomocnikiem ![]() Nie lubię się powtarzać, ale tu jestem usprawiedliwiona - odkurzacz jest rewelacyjny! Parę fotek: Tak wygląda pojemnik po demontażu (bajecznie łatwym): ![]() Tutaj naklejka z krótką instrukcją demontażu: ![]() Rura: ![]() Przydatne końcówki: ![]() Mimo że mam w mieszkaniu różne powierzchnie do sprzątania, nie byłam w stanie wykorzystać wszystkich końcówek! Sprzątanie naprawdę staje się przyjemniejsze ![]() Gorąco polecam takiego pomocnika! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Fotki raz jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.