|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolorowo z majmejkap
Hej dziewczynki
![]() Witam Was w moim wątku kosmetycznym. Na początek kilka zasad: 1. Ja piszę u Ciebie a Ty u mnie 2. Pisz rzeczowo i na temat 3. Wymieniam się tylko na kosmetyki A więc tak: 1. rozświetlacz Essence w pędzelku NOWY!!! 2. trwałe pomadki Avon: eternal flame i lasting pink UŻYTE KILKA RAZY!!! 3. ochronny balsam do ust Himalaya HERBALS NOWY!!! 4. ochronny balsam Crazy Cola ZUŻYCIE OKOŁO 4-5%!!! 5. pomadka "Kolorowa precyzja" Avon ColorTrend kolor nude flash ZUŻYCIE 10% 6. pomadka Avon kolor charged cherry ZUŻYCIE 20% 7. tusz do rzęs Avon ColorTrend kolor brown/black POZOSTAŁO JAKIEŚ 60% 8. woda toaletowa Night Impression La Rive bez korka 90ml NOWA!!! 9. krem do rąk Kolastyna z rumiankiem 135ml NOWY!!!
![]() Edytowane przez milka6263 Czas edycji: 2013-08-26 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorowo z majmejkap
Witaj, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Z kosmetykow tak srednio, a co masz do zaproponowania do wyrobu biżuterii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Sorki a offtopa, ale nie masz wpisanego miesiaca w tytule. Zaraz przyczepia sie do ciebie moderatorki i wcisna karniaki.
znajdziesz cos u mnie za utwardzacz essence?
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2013-06-09 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
niestety nic
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.