|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie!! Metamorfoza mi potrzebna!!!
Cześć dziewczyny
))))Potrzebuję koniecznie Waszej pomocy-błagam zróbcie coś ze mną Chciałabym wiedziec jaki makijaż mi pasuje,jakich kolorów powinnam używać a jakich się wystrzegać, jaka fryzurka(może jakiś inny kolor). Wy potraficie cuda zdziałac z człowiekiem. Zaproponujcie mi coś albo od razu przeróbcie ![]() Załączam aktualne zdjęcia mam nadzieję że są odpowiednie a jeśli nie to dorzuce jeszcze inne. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
przede wszystkim musisz zatuszować cienie pod oczami Unikaj cieni w kolore mocneho fioletu - jak na zdjęciu - postarzają. Oczków nie powinnaś tak równo obrysowywać kredką tylko podkreślić ich kształt za pomocą cieni. Fryzurke masz fajną, chociaż mogłabyś zapuścić nieco włoski - tak do ramion;-) Co do kolorków strojów to sięgaj po barwy chłodne;-) pzdr sam |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny pomóżcie!! Metamorfoza mi potrzebna!!!
Tak, cienie pod oczami to mój ciągły problem. I jak na złość nie mogę znaleźć odpowiedniego korektora
A co do włosków to myślałam żeby zrobić sobie balejaż, co o tym myślicie???? No i w jakiej tonacji miałabym zrobić ten balejaż bo jakoś nie mam pomysłu abuuuuuuuu
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabys sobie mzoe grzywke zrobić? , kolorek podoba mi sie wlosów i proponuje zrobic moze jakies jasne akcenty we wlosach złota albo ajsnego popielatego blondu
takie jest moje zdanie , wydaje mi sie ze jestes zimą, a te kolorki wyzej podane sa dla lata ;/
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko, spróbuj siebie trochę opisać:
1. Jaki masz naturalny kolor włosów? Jaki kolor włosów miałaś w dzieciństwie? 2. Czy masz piegi? Dużo, mało? W jakim kolorze? 3. Jaki masz odcień skóry? 4. Jak szybko się opalasz i na jaki kolor? 5. Jaki masz kolor oczu? 6. W jakim kolorze masz brwi i rzęsy? 7. W jakich kolorach się dobrze czujesz, a w jakich gorzej? czyli w sumie to samo, co w zestawie pytań Agi, ktorego akurat nie miałam pod ręką
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja na Twoim miejscu bardziej postrzepilabym wloski,pocieniowala je mam na mysli, zrobilabym krotka,wystrzepiona grzyweczke.No i balejazyk,tylko delikatny.Jakis zloty blond i ciemniejszy brazik,zreszta fryzjerka napewno Ci cos zaproponuje.Nie ejstem przekonana do tego fioletowego cienia na Twoich oczkach,ale moze po prostu gryzie sie z kolorem twojej bluzki(tej w kolorze czerwonego wina).Kolor szminki fajny
Dla Twoich oczu bardziej by mi pasowal braz i taka ceglasta czerwien/pomarancz.W potrojnych cieniach Inglota jest ladny zestawik dla Ciebie-czekoladowy braz, wlasnie ten ceglasty kolor i lososiowy,ktory bys mogla nalozyc tuz pod brwiami.Delikatny blyszczyk do tego,zatuszowac cienie pod oczkami i bedzie ok. Mi tez wydaje sie,ze jestes zima.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi jeszcze o oczka - zauwazyłam, że masz opadające kąciki - robiąc makijaż przy zewnętrznych kącikach cieniuj w górę - po skosie, optycznie podniesie to opadajace kąciki.
Mozesz z powodzeniem używać kolorów bardziej pastelowych, delikatnych, gdyż masz już "z natury" wyrazną oprawę oczu.
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Joey odpowiadam na twoje pytanka:
1. Mój naturalny kolor włosów to brąz-tak jak widać na zdjęciach. Podobno jak byłam mała miałam blond włoski ale zciemniały na brąz. 2. Nie mam piegów ![]() 3.Co do odcienia skóry to mam nawet ciemną karnację więc nawet nie muszę się dużo opalać ![]() 4.Ale jak sie opalam to szybciutko i od razu na brązowo ![]() 5.Mam brązowe oczy 6.Brwi brązowe a rzesy można powiedzieć że czarne 7.Dobrze czuję się w kolorach m.in. jasnych odcieniach niebieskiego, różowym, czarnym, białym,beżowym, jasnym fiolecie a nawet w czerwonym
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
chyba obstawilabym zime
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

))))

A co do włosków to myślałam żeby zrobić sobie balejaż, co o tym myślicie???? No i w jakiej tonacji miałabym zrobić ten balejaż bo jakoś nie mam pomysłu abuuuuuuuu