|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
martuska877
|
Wymianka u Marty Maj
wymienie sukienke bandazowa kolory widoczne na zdjeciu rozm M/l
od pachy do pachy 37-37,5 dlugosc bez rozciagania 74cm okazala sie na mnie za mala chetnie wymienie na inna sukienke np rozkloszowana lub tulipan buty marki Gegrge na szpilce rozm 42 zdjecia wina aparatu następne szpilki fioletowe rozm 42 raczej slubne bo z kokardkami pierścionek rozm 18 z czerwona cyrkonia swarovskiego sukienka blyszczaca czerwona z ozdobna broszka przy piersi dlugosc midi raz zalozona na sylwestra zawiązywana na szyje spodniczka al bombkla rozm od do xl ze wzgledu na gumke wszyta w niej bluzka na jedno ramię nietoperz z cekinami rozm 16 koszulka bez ramiaczek z napisami niebieska i malinowa z siateczka na ramionach rozm s/m sukienka z szyfonu z ozdobnym dekoltem na piersi rozm L kolor żółto srebrny bluzeczka zdobiona na dekoldzie kolor sliwkowy rozm 14 krotkie szorty kremowe wysoki stan rozm M stroj bikini w kwiatki rozm M stroj bikini biały w motywyu kwiatowe spodenki blus gora zbikini marki Cubus rozm XL bluzeczka z dlugim rekawem buraczkowa rozm M//'Lz literka na przodzie bluzeczka na ramiaczkach bombka rozm S/m kolor rozowy przy dekoldzie rózyczki meskie koszulki od m do L koszulka z napisem Love brazowa z koralikow Edytowane przez martuska87 Czas edycji: 2013-05-22 o 10:44 Powód: dokaldka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka u Marty Maj
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1368023373 ??? Dodatkowe ciuchy mam w linkach tam gdzie są opisy
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka u Marty Maj
Cos za pierscionek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.