|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
exmod na urlopie:)
|
Poszukuję kilku studentek 1roku z Warszawy (UW i WUM) do badań do pracy magisterskiej
Witajcie!
Zakładam wątek z nadzieję, że znajdę tutaj choć jedną osobę, która pomoże mi w ukończeniu mojej pracy magisterskiej. Zacznę od wymienienia kierunków których studenci i studentki "mnie interesują" Uniwersytet Warszawski: Filologia Angielska, Prawo, Psychologia (ewentualnie też Ekonomia; Finanse, inwestycje i rachunkowość; Informatyka i ekonometria oraz Międzykierunkowe studia ekonomiczno matematyczne) Warszawski Uniwersytet Medyczny: Lekarski i Lekarsko-Stomatologiczny O co dokładnie chodzi? Jestem studentką ostatniego roku socjologii na Uniwersytecie Warszawskim, właśnie piszę swoją pracę magisterską. Jej tematem jest rola wsparcia najbliższego otoczenia w drodze na trudno dostępne kierunki studiów. Wymienione wyżej kierunki są jednymi z tych, na których były najwyższe progi punktowe w ubiegłorocznej rekrutacji. Część badawcza mojej pracy będzie oparta na studiach przypadków i aby ją zrealizować muszę przeprowadzić rozmowy ze kilkoma osobami studiującymi kierunki, na które było się najtrudniej dostać. Rozmowy będą dotyczyły dotychczasowej drogi edukacyjnej, roli najbliższej rodziny w pokonywaniu kolejnych etapów szkolnych, przygotowań do matury np. w formie korepetycji i innych zajęć dodatkowych. Myślę, że każda rozmowa potrwa maksymalnie około godziny i będzie całkowicie anonimowa- poza mną nikt nie będzie wiedział z kim została przeprowadzona. Jeśli znalazłyby się tutaj osoby, które studiują wymienione kierunki, albo znają takie osoby to będę niezmiennie wdzięczna za kontakt. Najchętniej chciałabym umówić sie na rozmowy w nadchodzącym tygodniu (oprócz poniedziałku). Oczywiście dojadę tam, gdzie badanemu będzie najwygodniej, kwestia godziny też jest do ustalenia- pod tym względem postaram się maksymalnie dostosować. Prosiłabym o kontakt na PW czy tutaj na wątku jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Dot.: Poszukuję kilku studentek 1roku z Warszawy (UW i WUM) do badań do pracy magiste
podbijam
Naprawdę bardzo mi zależy, żeby znaleźć kogoś do takiej rozmowy i dodam jeszcze, że to nie będzie żadne przepytywanie jak w szkole tylko raczej luźna rozmowa przy kawie/herbacie czy piwie (oczywiście stawiam! ) dotycząca drogi na studia jeśli ktoś by sie wahał i miał jakieś pytania to śmiało piszcie |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukuję kilku studentek 1roku z Warszawy (UW i WUM) do badań do pracy magiste
Jeśli jeszcze aktualne to może ja bym mogła jakoś pomoc (FiR, ekonomia i IiE na UW)
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

) dotycząca drogi na studia