|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do wszytskich uzywajacych Wax'a! Prosze, poradzcie!!
Hej dziewczyny!! Nie oszlam dzis na rozpoczecie ze wzgelud na moje wlosy-kolor jest fatalny i wiem ze nauczyciele na pewno bede sie czepiac (juz takie chore zwyczaje panuja u mne w szkole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Do wszytskich uzywajacych Wax'a! Prosze, poradzcie!!
Nie znam żadnych przeciwwskazań,używam odżywki wax wiele miesięcy i farbowałam już nie jeden raz. Jaki masz teraz kolor?ze jest az tak bardzo nie do przyjecia przez otoczenie w Twojej szkole?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie jest bynajmniej rozowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Juz nigdy nie bede wierzyc w to co jest napisane na okladce :P Mial byc do 24 zmyc (przeklete palette)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiem jak to jest, chodziłam do bardzo konserwatywnej szkoły i pierwszy raz ufarbowałam włosy na studiach. Jeśli chcesz sięgnąć po szampon do 24 myć, to niech to nie będzie Palette, bo wżera się we włosy niemiłosiernie i nawet 50 myć nie pomaga.
Używam Wax'a, farbuję włosy i nie zauważyłam, żeby coś było nie tak. Wręcz przeciwnie, moje włosy są miękkie, lśniące i dobrze odżywione. Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
assasine - Nie martw się tylko przefarbuj włoski na jakis inny kolor i dumnie idz do szkoly! Tak do konca nie jest prawdą,że farby zmywalne mniej niszczą włosy niż te stałe,ale jeśli zalezy Ci tylko na odrostach to nie widze problemu w przefarbowaniu wloskow na jakis ladny staly kolor?!
Farby pallete sa najgorszymi i najsilniejszymi farbami jakie moga byc,wiec juz lepiej ich nie uzywaj,wybierz cos z Garnier Color Naturals,z Londy,Welli ![]() Życzę powodzenia i głowa do góry!!
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się że w takim razie najlepiej zafarbowac wlosy na kolor zblizony do naturalnego. Jeszcze nie slyszalam zeby ktoras szamponetka zmyla sie calkowicie - zawsze zostaje wlasnie zmieniony poblask, odcien itp. wiec niestety wydaje mi sie ze odrosty rowniez zlapia :/ Natomiast jesli zrobisz w kolorku w swoim naturalnym wlosy , to te odrosniete juz nie beda tak widoczne i wtedy latwiej zapuscisz... Tak przynajmniej mi sie wydaje.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja używałam Palette do 24 myć i zmywała się dość szybko. Teraz przerzucam się jednak na farbę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.