|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() MAJ : L'Orient savon,glinka Rashoull,Sephora pędzel,Olay Total Eff MAJ
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Witam Wymienię: 1. L'Orient - czarne mydło (savon noir) z neroli z Mydlarni u Franciszka, zostało ok. 90% ze 100g (baaardzo wydajne) 2. L'Orient - glinka Rhassoull z Mydlarni u Franciszka, zostało 0k. 90% ze 100g 3. Sephora - pędzel do podkladu; nie próbowałam, ale wygląda na taki, którym dobrze będzie się także nakładać glinkę i inne maski (nowy) 4. Olay - krem do twarzy Total Effects 7 w 1 (nowy) 5. Eldena - krem do rąk w pompce, 50 ml, nowy 6. L'Oreal - cienie do powiek, paletka dla brunetek (tak, akurat ![]() 7. Essence - rozświetlacz w kremie "Illuminating make-up base", trudno powiedzieć ile zostało, bo tubka jest dziwna; ja używałam rzadko; oceniam bardzo na wyrost 30-80% 8. Annabel Minerals - mieszanka pudrów matujących do cery jasnej, ciepłej (ale nie bardzo bladej). Kupiłam kilka próbek i zmieszałam je razem w pudełku po kremie; osobno jeszcze jest próbka "natural light". Wymienię na: 1. pędzle do makijażu, tylko nowe: - Yves Rocher: do pudru, do cieni - EDM, Hakuro: do różu 2. Sleek Storm, Au Naturell (Oh! So natural) 3. Lovely - róż "Cinnamon Lady" 4. Rimmel - błyszczyk "So Glamour" 5. L'Oreal - tusz Fals Wings 6. Zapachy (EDT i/lub dezodoranty w atomizerze, w szklanych butelkach): - C-Thru "Black Diamonds" - C-Thru "Blooming - Playboy "VIP" 7. Zapachy EDT lub EDP (używane lub odlewki): Chopard "Casmir", Max Mara "Silk Touch", Dior "J'Adore", Lolita Lempicka, Paris Hilton, Britney Spears 8. Dezodoranty w spray'u - Dove z granatem - Rexona z serii Crystal (zapach obojętny) - Garnier Mineral z serii niebrudzącej, lub 48h - Nivea Fresh (czyli ta najbardziej klasyczna wersja) Moje kosmetyki oceniam na ok. 150 zł. Nie oczekuję wymiany równowartościowej, ale proszę o rozsądne oferty. Interesuje mnie większa wymiana, najlepiej całość/połowa. Nie wymieniam pojedynczych rzeczy. Nie mam ciśnienia na wymianę i wymienię się tylko na w/w kosmetyki. Proszę nie zostawiać postów "zapraszam do mnie, może sobie coś wybierzesz", bo jeśli nie masz tego, co powyżej, to nic sobie u Ciebie nie wybiorę. Uwaga: w dniach od 29 maja do 4 czerwca nie będę miała dostępu do internetu. !!! PROSZĘ O KONTAKT TYLKO NA "PW", gdyż forum działa u mnie fa-tal-nie wolno. pozdrawiam i życzę udanych wymianek Pippi WĄTEK ZAMKNIĘTY Edytowane przez Pippi Czas edycji: 2013-05-25 o 13:27 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: L'Orient savon noir neroli, glinka Rhassoul, Sephora pędzel, Olay Total Effects
L'Orient - czarne mydło (savon noir) z neroli z Mydlarni u Franciszka, zostało ok. 90% ze 100g (baaardzo wydajne)
2. L'Orient - glinka Rhassoull z Mydlarni u Franciszka, zostało 0k. 90% ze 100g cos za?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'Orient savon noir neroli, glinka Rashoull, Sephora pędzel, Olay Total Effects
Mam poza wątkiem nowy tusz Loreal Wings oraz J'Adore edp - mogę zrobić odlewkę do 15 ml.
U Ciebie interesuje mnie (w kolejności "chciejstwa"): 4. Olay - krem do twarzy Total Effects 7 w 1 (nowy) 5. Eldena - krem do rąk w pompce, 50 ml, nowy 6. L'Oreal - cienie do powiek, paletka dla brunetek (tak, akurat ) z Penelope Cruz, nowe 3. Sephora - pędzel do podkladu; nie próbowałam, ale wygląda na taki, którym dobrze będzie się także nakładać glinkę i inne maski (nowy) Napisz w moim wątku, proszę, jakbyś to widziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: L'Orient savon noir neroli, glinka Rhassoul, Sephora pędzel, Olay Total Effects
1. L'Orient - czarne mydło (savon noir) z neroli z Mydlarni u Franciszka, zostało ok. 90% ze 100g (baaardzo wydajne)
2. L'Orient - glinka Rhassoull z Mydlarni u Franciszka, zostało 0k. 90% ze 100g cos u mnie'/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.