|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odrysowanie wzoru TATUAŻU ze ZDJĘCIA :)
Witam
Czy jest ktoś na tyle zdolny, aby odrysować wzór tatuażu ze zdjęcia poniżej i przesłać mi go lub udostępnić na forum...?? Osobiście jestem kulawy z rysunku a znajomy zapewnił, że wytatuuje mi dziarę lecz muszę mieć gotowy wzór (on sam nie chce się tego podjąć)... Zamieszczałem temat na różnych forach lecz nikt nie był w stanie tego zrobić/nie miał wolnej chwili... Tak więc jesteście moją ostatnią nadzieją :P Poniżej link do fotki tatuażu... http://static2.iwoman.pl/i/galeria/178/6/276402.jpg Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odrysowanie wzoru TATUAŻU ze ZDJĘCIA :)
Raczej przy tym, ile to zajmie czasu, mało kto będzie chciał to zrobic za darmo dla nieznajomego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
co to za tatuażysta ze nie chce sam przerysować wzoru tatuażu nawet? Mam nadzieję, że nie będzie tatuował w piwnicy, bo to na razie nie brzmi profesjonalnie :P
No i czemu ktoś by miał to zrobić za darmo, hobbistycznie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jest takie specjalne forum, http://lubimy-rysowac-tatuaze-za-darmo.pl
![]() Idź z tym do kogoś, ko zrobi Ci to DOBRZE od początku do końca. Na razie zanosi się na to, że za miesiąc założysz na wizażu kolejny wątek o tytule "help!!! gdzie w mojej okolicy najtaniej usunąć tatuaż???" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
jesli tatuażysta nie potrafi narysować takiego żałośnie marnego wzorku to myślisz, że będzie umiał go wytatuować ?
Banalne i spieprzone fale z japońskiego tatuażu, równie spieprzone kwiaty wiśni + pasujący do tego jak pięść do nosa pseudo etniczny ornament. No rzeczywiście dzieło Michała Anioła tatuażu ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2013-05-27 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie poszłabym do kogoś kto nie potrafi narysować wzoru...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
to jest śmieszne, idź do studia, powiedz co chcesz i zrób dziarę w porządnym miejscu, a nie u znajomego, który nawet nie odrysuje tego. jeśli nie jest w stanie przerysować na kartkę, ołówkiem, to jestem ciekawa jak sobie radzi z maszynką do tatuowania... w każdym bądź razie : WĄTPIĘ, ŻE KTOKOLWIEK CI W TYM MIEJSCU POMOŻE
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
chcesz żeby tatuował Cię ktoś kto byle wzorku nie jest w stanie samodzielnie skopiować ?
![]() a druga sprawa - a skąd my niby mamy wiedzieć jak ci go narysować? ten, mierny co prawda, tatuaż wymaga dopasowania wymiarem do osoby (szerokości do ramienia itd.) a skąd my mamy wiedzieć ile ma cm w bicepsie czy gdzie tam sobie chcesz to coś popełnić? a jeszcze inna sprawa - ktoś ci narysuje a ten jaśnie pan tatuażysta nie będzie potrafił tego poszerzyć na twoje wymiary i co? zostaniesz z pół tatuażem bo jaśnie artysta się nie może przemęczać kurde jak ludziom żal paru stówek raz na całe życie wydać..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.