|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Marudziara
|
Bieszczady ... kilka pytań
Witam,
Nigdy nie byłam w Bieszczadach, a dużo dobrego o nich słyszałam. Marzy mi się przejście z plecakiem i właśnie w lipcu jadę z Tż w Bieszczady ![]() i tu parę pytań: *gdzie warto się wybrać ? *może ktoś poleci nocleg? * jakie macie doświadczenia cenowe jeśli chodzi o Bieszczady ? słyszałam,że w sklepach produkty są dość drogie wszelkie rady mile widziane ![]()
![]() |
#2 |
damn good coffee
|
Dot.: Bieszczady ... kilka pytań
Polecam Ci miejscowości z których jest blisko w te główne Bieszczady - Wetlina, Ustrzyki.
Cisna, jako takie 'centrum' jest ok, ale stamtąd codziennie trzeba by dość sporo jeździć żeby się dostać np na Połoniny. Ja co roku jeżdżę na takie malutkie pole namiotowe, 5zł za nocleg ![]() Co do zwiedzania - standardowo, połoniny, Rawki, Tarnica - ewentualnie Solina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mogłabyś napisać coś więcej o tym polu namiotowym? Gdzie dokładnie jest i jakie warunki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Warto też się wybrać na Krzemieniec, położony na granicy Polski, Ukrainy i Słowacji, najwyższy szczyt gór Bukowskich.
Bacówka pod Małą Rawką jest klimatyczna, no i słynna Chatka Puchatka ![]() Jedzenie najlepiej zabrać własne, w plecaku. Nie trzeba ciągle do sklepu chodzić, tylko można się cieszyć górami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Marudziara
|
Właśnie chcemy się jak najwięcej po górach nachodzić
![]()
![]() |
#6 | |
damn good coffee
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Przeszłam Połoninę od Cisnej do Chatki Puchatka. Widziałam jelenia słynnego, gorąco polecam chatkę w Jaworcu, z kliamtycznym pokoikiem przy kuchni ^^.
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Zawóz - tam diabeł mówi dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Na bazę noclegową wypadu ze znajomymi wybrałam http://www.solny.com.pl/domki-w-bieszczadach.html bo i stąd blisko na szlaki i dobre zaplecze socjalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.