|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiana fryzurki ale na jaką?:/
Jak moglabym zmienić moją fryzurke
![]() Obecnie mam długie brazowe włosy (do łopatek), bez cieniowania,w miare równej długości. Przewaznie chodze w "kucyku" z przedziałkiem na środku głowy lub bez przedziałka zaczesane do góry i wysoko spięte, czasami w rozpuszczonych. Zastanawiałam się nad zmiana kolorku (ale na jaki? hmm), ewentualnie pasemka, no i może jakieś wycieniowanie, hmm? Prosze doradzcie mi co mogłabym zmienić!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana fryzurki ale na jaką?:/
uhhh , ja fryzjerów tak serio to omijam szerokim łukiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
czuczenka ja też bardzo rzadko chodzę do fryzjera, przeważnie tylko aby podciąć końcówki, ewentualnie zmienić kolor, ale stwierdziłam że po wakacjach przydałaby mi się jakaś mała zmiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze gzyweczka i wycieniowanie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Grzywke kiedyś już miałam, ale kosmetyczka doradziła mi aby ją zlikwidowac ze względu na moje problemy z trądzikiem :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hmm cieniowanie na pewno... moze przedzialek zaczesz na bok?zawsze jakas zmiana. jesli chodzi o kolor wlosow to jestem ogolnie przeciwniczka pasemek. a jakim jestes typem cieplym czy zimnym? dziewczyny pewnie doradza jakis fajny kolor i konkretna farbe bo ja nie farbuje i sie nie znam:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A co powiecie na zmiane kolorku?? Na 2 i 3 fotce miałam włosy zrobione szamponem "Palette" miedź, choć wyszło to jakoś dziwnie, bardziej pod czerwony niż miedziany hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja normalnie keidys obiecalam sobie ze nie pojde juz wiecej do fryzjera, po tym jak chcialam sobie zrobic pazurki i lekko skrocic wlosy, fryzura wyszla okropna , wlosy zamiast lekko wycieniowane byly tak krotkie ze ledwo mozna bylo je zwiazac w kucyk, a pozatym tak sie okropnie puszyły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czuczenka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Ja też raz tak miałam, pojechałam z ciocią do fryzjera, miał mi troche podciąć włosy i lekko zmienić kolorek. Jak zobaczyłam się w lustrze to mysłałam, że się rozpłacze. Włosy "podcięte" o ponad 10cm !!! Do tego niby wycieniowane, jedno pasmo krótsze od drugiego o 5cm :/ Po prostu koszmar. Naszczeście po pewnym czasie włosy troche podrosły, i można było zlikidowac, nieudane cieniowanie (albo raczej cieniowanie ala schody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() Wy narzekacie ![]() Obcięła mnie na chłopaka :| pod koniec strzyżenia płakałam ![]() po tym incydencie zapuszczam włosy...pewnie mi to nie będzie pasowało bo mam pociągłą twarz i duzy nos....ale cóż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Znacie może jakiś sposób jak się pozbyć przedziałka? Już od bardzo dawna ma przedziałek w tym samym miejscu (na środku głowy) i jak chce zaczesac włosy z przedziałkiem z boku, albo do tyłu to wszystko po czasie wraca do normalnego stanu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mi sie bardzo podoba ostatnia fryzurka z fryzurek które wkleiła Grażyna,chciałabym sobie taką zrobić,jeśli któraś z Was ma podobną lu też tak wystrzępioną to napiszcie jak sie sprawuje,czy jest efektowna,wygodna,jak ją trzeba układać zeby była taka fajna roztrzepana.prosze o odp
![]() a przedziałek łatwo jest zmienić poprostu robisz na boku,zaczesujesz,możesz włosy pozapinac spinkami i czekać az sie przyzwyczają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Właśnie zmieniam sobie przedziałek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.