|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zmiana
Wiec dziewczyny mam taki problem .... w zasadzie pytanie.
Siostra meczy mnie zebym zrobila jej change image ( czy jak to tam sie pisze) w kazdym razie ona chce zmian.... Ze ja jestem jeszcze niedoswiadczona to pytam sie Was co radzicie....? To to moze opisze moja siostre: 24 lata, brunetka, zielono niebieskie oczy, ok 162 cm wzrostu .... jakies 53 kg ... studentka 6 roku medycyny w wawie ..... cera jasna .... blada ... bo ona sie prawie wogole nie opalala ale chce isc hcyba na solarium ... Ulubione kolory to jak powiedziala braz i zielen ... i bialy ... ale tak jesci chodzi o ciuszki czy cos to kazdy akceptuje ..... bo ma i rozowe i niebieskie rzeczy .... hmmm co by tu jeszcze dodac ... jak sie pytalam gdzie chodzi to powiedziala ze na uczelnie , do szpitala bo czasem ma jakies zajecia praktyki itp .... no i chodzi czasem do knajpek tzn kawiarni .... jak to sie wyrazila snobistycznych :P ... Tak do odsloniecia ma prawie wszystko tzn tak by wyeksponowac ... powiedziala tylko ze chce ukryc troche biust bo na duzy ... i ze nie bedzie w miniowkach chodzic ![]() Zamiescilam bym jej foto ale moze przypadkiem kiedys tu wejsc i mnie zabije .... wrazie czego moge na majla wyslac ![]() NO to chyba tyle ... jakby jakies pytania .. to chetnie odpowiem .... i czkam na rady .... bo ona to mnie zameczy ....
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zamiana
Zmiana bez zobaczenia "obiektu" jest nieco utrudniona
Moze zaryzykujesz swoje zycie i jednak zamiescisz jej fote?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamiana
popieram Goyyę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Moze zaryzykujesz swoje zycie i jednak zamiescisz jej fote?