|
Notka |
|
Zadbaj o zdrowie intymne Wiesz, w jaki sposób skutecznie i bezpiecznie zadbać o swoje zdrowie intymne? Nasz ekspert rozwieje Twoje wątpliwości! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pytanie do Pana doktora - dziwna miesiączka
Ostatni okres miałam od 19 maja. 2 dni temu miałam dolegliwości takie jak podczas okresu, tzn bolał mnie bardzo brzuch i pojawiło się minimalne krwawenie ale znikneło, nie mam też nabrzmiałych piersi. Dodam też że nie współżyłam z chłopakiem. Uprawiałam tylko tzw peeting. Tzn tylko on mnie pieścił a sam pozostał w ubraniu. Nie było żadnego kontaktu jego członka z moim ciałem. Nie miał także wytrysk. Moje miesiączki są bardzo nieregularne. Proszę o odpowiedź czym może to być spowodowane. Ponadto przez ostatnie 3 tygodnie mieszkałam w innym mieście, jadłam nieregularnie i miałam dużo stresu z powodu egzaminów na studia. Czy to może mieć związek z opóźnieniem się miesiączki. Czy ta niewielka ilość krwi to była moja miesiączka i kolejna pojawi się za miesiąc? Porszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pytanie do Pana doktora - dziwna miesiączka
Tak stres może powodować zaburzenia hormonalne prowadzące do zaburzeń miesiączkowania. Jeśli na 100% jest Pani pewna że nie jest Pani w ciąży wskazana wizyta u ginekologa-byćmoże konieczność badań hormonalnych po wykluczeniu innych przyczyn planienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.