|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wyjazd do Londynu
Witam!
![]() Na samym początku chciałabym się przywitać, bo jestem tu nowa a to jest mój pierwszy post Także za wszelkie błędy i potknięcia z góry przepraszam ;]Chciałabym się doradzić w sprawie wyjazdu do Londynu. Otóż razem z koleżanką mamy ochotę na jakiś tygodniowy pobyt w Londynie (+może udałoby się jeszcze wcisnąć jedno miasto do zwiedzania), ale zupełnie nie wiemy jak się za to zabrać i błądzimy po omacku :/ Moje pierwsze pytanie brzmi: czy lepsze są wycieczki objazdowe (czyli ganianie po całej Anglii z zegarkiem w ręku) czy lepiej będzie jeśli same zorganizujemy sobie tam pobyt? Ta druga opcja trochę mnie przeraża, bo nie wiem czy damy radę się odnaleźć w nowym mieście same. Z drugiej jednak strony w tym przypadku mogłybyśmy zwiedzić to co chcemy i w jakim czasie chcemy. Czy mogłybyście mi COKOLWIEK podpowiedzieć? Jak na razie problemem jest w zasadzie wszystko przelot, nocleg, organizacja czasu tam na miejscu, ewentualne przejazdy z miejsca na miejsce. Także wszelkie informacje przyjmuję z ogromną wdzięcznością Przede wszystkim najważniejsze pytanie czy wybrać wycieczkę z biurem podróży czy samemu starać się coś zorganizować? Baaardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyjazd do Londynu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

Także za wszelkie błędy i potknięcia z góry przepraszam ;]
przelot, nocleg, organizacja czasu tam na miejscu, ewentualne przejazdy z miejsca na miejsce. Także wszelkie informacje przyjmuję z ogromną wdzięcznością
Przede wszystkim najważniejsze pytanie czy wybrać wycieczkę z biurem podróży czy samemu starać się coś zorganizować? Baaardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję