|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Brema
Dziewczyny, czy któraś zwiedzała to miasto? A może jest tutaj ktoś, to mieszka w Bremie? Może ktoś mógłby polecić, co obowiązkowo należy zobaczyć, zwiedzić? Co jest godnego uwagi? Gdzie można sie fajnie pobawić?
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brema
Akurat od ponad 4 miesięcy jestem tutaj więc mogę coś napisać
![]() ![]() Jest też Primark, jeśli chodzi o zakupy ![]() Klubów i knajp jest mnóstwo, Schlachte nad rzeką knajpa obok knajpy, za to kluby sporo w okolicy dworca, ale ogolnie rozrzucone po calym miescie ![]() Warto się wybrać do Hamburga, Hannoveru, Bremerhaven (Klimahaus), jak już się jest w okolicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę tam z przyjaciółką na tydzień i mam nadzieję, że będzie co robić ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hamburg to większe miasto i o wiele więcej się tam dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
za duzo nie ma w bremie do zwiedzania? o dzizas.. jezdze od 20lat i zawsze cos nowego znajdę. miasto duzee wiec zawsze jest co robic i gdzie jechac.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Również nie mogę zgodzić się, że w Bremie nie ma nic do zobaczenia! Jak może nie być nic do zobaczenia w mieście, które ma 1200 letnią historie!?
Renesansowy Ratusz, historyczny Rynek, Katedra Bremeńska, Park Rododendronów, można wymieniać bez końca. Więcej o samym mieście można poczytać np na stronie http://www.travelin.pl/miasto/brema |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jest to forum więc każdy ma prawo wydać własną opinię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.