|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Za miesiąc zostaję chrzestną... perfect make up needed!
Hej kochane!
Za miesiąc zostaję chrzestną i chciałabym, aby mój makijaż wyglądał w sam raz na tę uroczystość, czyli delikatny, świeży, a zarazem oszałamiający, żeby przykuwał uwagę nie do moich niedoskonałości, ale do np. moich ciemnych zielonych oczu i ciemnych różowych ust. Po prostu, żeby wydobył ze mnie to co fajne. Dodam iż mam włosy w kolorze ciemnego blondu! I tu pytanie: Macie jakieś propozycje makijażu? i czy... wiecie czym, jak zakryć niedoskonałości, dość dobrze ( pryszcze, przebarwienia i te nieszczęsne sińce) ? Kryolan Ultrafoundation by się nadawał? ![]() Przejrzałam tyle tych makijaży i wgl ale co z tego jak zaden nie ukryje moich niedoskonałości .... :< Chciałabym dobre czuć się w swojej skórze i fajnie wyjść na zdjęciach. Pomóżcie, bo tylko na Was moge liczyć! Edytowane przez aleksandra_17 Czas edycji: 2013-07-05 o 22:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Za miesiąc zostaję chrzestną... perfect make up needed!
Przyłączam się! Mam ten sam typ urody + pryszcze, przebarwienia i blizny
Za miesiąc idę na wesele i też nie mam pomysłu na makijaż... |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Za miesiąc zostaję chrzestną... perfect make up needed!
tańsza wersja: Revlon Colorstay + ew. punktowo dermacol
droższa wersja: Estee Lauder Double Wear lub Double Wear Maximum Cover
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Za miesiąc idę na wesele i też nie mam pomysłu na makijaż...