![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Życie seksualne TŻ
Znacie życie seksualne TŻ?
Jego doświadczenia, przybliżoną bądź też dokładną ilość partnerek? Przeszkadza Wam, że jest tak a nie inaczej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Życie seksualne TŻ
Cytat:
Gdyby mi przeszkadzało, to bym z nim nie była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Znam i nie przeszkadza mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja również znam i również mi to nie przeszkadza, czasami to się nawet cieszę, że już miał takie a nie inne doświadczenia i że mam bardziej doświadczonego partnera od siebie w tych sprawach
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znam; szczerość to podstawa udanego związku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
znam jego przeszlosc, on zna moja.. przeszlosc to przeszlosc, akceptujesz, oddzielasz gruba krecha i "zapominasz"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ja rowniez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() szczerość to podstawa związku. Chociaż te kwestie mogą być drażliwe dla niektórych to nie należy się bać otwartości i szczerości. Albo ktoś nas akceptuje z naszą przeszłością albo nara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znam, nie przeszkadza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A ja nie znam dokładnej liczby partnerek seksualnych mojego Tż,i szczerze to nie chce wiedzieć. Jest moim pierwszym partnerem,i to dlatego.Nie chce się potem z kimś innym porównywać i tworzyć sobie w głowie dziwnych filmów,a tak by pewnie było. I wbrew pozorom, mój przykład pokazuje, że bardziej doświadczony partner,nie zawsze oznacza lepszy. Wiem to co powinnam wiedzieć,i na tym moja wiedza się kończy.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znam, liczbę partnerek to może przybliżoną (=sporo), ale ogólnie jakie miał doświadczenia, czego próbował - wiem. I nie, nie przeszkadza mi to w żaden sposób - gdyby przeszkadzało to bym po prostu z nim nie była. On o mnie też takie rzeczy wie (choć ja przed nim nie miałam bujnego życia seksualnego
![]()
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2013-07-06 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
czasem sytuacja w której okazuje się, że to kobieta miała bujniejszą historię niż facet jest hm.. dziwna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
zuy mod
|
Odp: Dot.: Życie seksualne TŻ
Cytat:
Znam mniej wiecej, wiem kiedy zaczal, czego probowal i tyle. Chcialam doswiadczonego partnera, wiec tym bardziej mi to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wiec: -Niemożliwym jest żeby średnia liczba stosunków mężczyzn była większa niż średnia liczba stosunków kobiet jeśli liczymy tylko mężczyzna<>kobieta a nie pedałów. Za każdą nową osobą liczba partnerów rośnie dla obu stron. -Jeśli stosunek liczby partnerów oscyluje przy 1:1 to na każdą dziewicę i prawiczka musi przypadać ktoś kto ma nieporównywalnie bujniejsze życie seksualne niż średnia ogółu. ??? ![]() Jeśli to się trzyma kupy, to występowanie kobiet z bujniejszym życiem seksualnym od mężczyzny jest czymś bardzo powszechnym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
- masz 10 kobiet, 9 z nich mialo po jednym partnerze, a jedna - dziesieciu. - masz 10 facetow, 9 z nich mialo po dwie partnerki, a jeden pechowiec ![]() Zauwaz, ze srednia ilosc partnerow dla kazdej plci jest taka sama, czyli 1.9. Jednak jakkolwiek ich nie sparujesz, tylko w jednej parze na dziesiec to kobieta bedzie bardziej doswiadczona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja znam przybliżoną liczbę tak plus minus. Czy mi przeszkadza.... hmnnn przeżył więcej niż ja, rzeczy które sama chciałam kiedyś spróbować, ale nie było mi dane. Jestem troszkę o te jego doświadczenia zazdrosna (tak ociupinkę) jednak na pewno nie chciałabym przeżyć je razem bo mogły by popsuć nasz związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
u mnie to ja mam dużo bogatszą przeszłość, ale wiem, że to zupełnie w niczym nie przeszkadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Na tym przykladzie moze i tak ;d Jak sie odpowiednio dobierze liczby. Ale mimo wszystko mowi sie ze dziewic ze swieczka szukac a prawikow jakos pod dostatkiem ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A co to ma wspolnego ze szczerością ? Przeszłość to przeszłość i nie powinna nas interesowac a jak znam kobiety to takie wypytywanie i poznawania szczegółów nie służy związkowi.
Nie znam liczby i szczegółów- moge sie tylko domyślać- nie przeszkadza mi bo tez mam przeszłość- nie gadamy o byłych, liczbach, itp. Było minęło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie znam dokładnej liczby, bo po co mi to wiedzieć
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Życie seksualne TŻ
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wiem raczej mało. Nie czuję potrzeby poznawania jego przeszłości. Niczego między nami by to nie zmieniło (ani na minus, ani na plus), a ja jedynie bym się czuła nieco niezręcznie (wywołuje to u mnie chwilową zazdrość; kompletnie bezsensowną, bo generalnie to guzik mnie obchodzi co i z kim robił).
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Znam
![]() I cieszę się że on jest `bardziej doświadczony` w tych sprawach niż Ja ![]() mimo, że sama dziewicą nie byłam, gdy go poznałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ miał przede mną 5 partnerek seksualnych, a ja żadnego. Powoli się z tym godzę, ale gdybym mogła cofnąć czas, nie chciałabym wiedzieć, z iloma wcześniej spał. Niestety to on podjal temat, zapytal pierwszy, a potem ja (na moje nieszczescie) równiez spytałam. Wielki błąd.
Szczerze mówiąc - cholernie mnie to boli. Wiem, że nie mam prawa go obwiniać o przeszłość seksualną, ale ja się głównie boję porównań, no i też smutno mi, gdy sobie pomyślę, że czekałam na strate dziewictwa dość długo, bo nie chcialam tego zrobić, będąc w przelotnym związku, a on do seksu przez długi czas podchodził bardzo luźno i twierdzi, że niektórych okresów w życiu pod tym względem żałuje (nawet nie chce chyba wiedzieć, co wtedy wyprawiał). Dla mnie seks zawsze był czyms wyjatkowym, nigdy nie potrafilam oddzielic seksu od milosci itd. Wiem, że to może egoistyczne, ale gdybym przed nim miała choć jednego partnera, jestem właściwie pewna, że jego seksualna przeszłość nie stanowiłaby dla mnie żadnego problemu - bo ja też miałabym jakieś doświadczenie w tej materii. No, ale niestety, muszę się z tym pogodzić, choc jest to baaaardzo ciężkie. :/ Ta obsesyjna, neurotyczna zazdrosć o seksualną przeszłośc partnera jest straszna... Chcialabym sie od niej uwolnic, ale nie umiem. Mimo że w łóżku jest nam bardzo dobrze, uwielbiam się z nim kochać, to dość czesto sie zastanawiam, która jego partnerka byla ode mnie lepsza... Czy ktoś miał podobny problem i umiał sobie z nim poradzić? Męczy mnie to bardzo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Znam jego przeszłość. On nie zna mojej dokładnej liczby partnerów - nie pytał, to przecież nie wyskocze mu z okrągłą sumką np podczas sniadania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Znam. Sam powiedział, chociaż w sumie chyba ja też poniekąd wyciągnęłam z niego tę informację
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.