|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zakonnice :-)
Byly sobie dwie zakonnice...
Jedna z nich nazywana byla Siostra Matematyka (SM), a druga znana byla jako Siostra Logika (SL). Sciemnia sie a one wciaz sa daleko od klasztoru. SM: Czy zauwazylas, ze sledzi nas jakis facet od trzydziestu osmiu i pól minuty? Zastanawiam sie czego chce. SL: To logiczne. Chce nas zgwalcic. SM: Oh, nie! W tym tempie dogoni nas w ciagu 15 minut! Co mozemy zrobic? SL: Jedyna logiczna rzecza jaka mozemy zrobic to oczywiscie isc szybciej. SM: Nie dziala. SL: Oczywiscie, ze nie podzialalo. Ten facet zrobil jedyna logiczna rzecz. Równiez zaczal isc szyciej. SM: Wiec co powinnysmy zrobic? W tym tempie dogoni nas w ciagu minuty. SL: Jedyna logiczna rzecza jaka mozemy zrobic to oczywiscie rozdzielic sie. Ty pójdziesz tamta droga a ja ta. On nie moze sledzic nas obu jednoczesnie. Mezczyzna postanowil isc za Siostra Logika. Siostra Matematyka dotarla do klasztoru i zaczela martwic sie o Siostre Logike. Siostra Logika w koncu dotarla. SM: Siostro Logiko! Dzieki Bogu juz jestes! Opowiedz mi co sie stalo! SL: Wydarzyla sie jedyna logiczna rzecz. Mezczyzna nie mógl sledzic nas obu wiec poszedl za mna. SM: Tak, tak! Ale co bylo pózniej? SL: Stala sie jedyna logiczna rzecz. Zaczelam biec najszybciej jak potrafie ale on równiez zaczal biec najszybciej jak potrafi. SM: I? SL: Stala sie jedyna logiczna rzecz. Zlapal mnie. SM: Oh, biedactwo! Co zrobilas? SL: Jedyna logiczna rzecz. Podnioslam moja spódnice. SM: Oh, Siostro! Co zrobil mezczyzna? SL: Jedyna logiczna rzecz jaka mógl zrobic. Opóscil spodnie. ! SM: Oh, nie! Co bylo potem? SL: Czy to nie logiczne, Siostro? Zakonnica z uniesiona spódnica moze biec szybciej niz facet ze spuszczonymi spodniami. A dla wszystkich, którzy mysleli, ze bedzie cos brzydkiego: Zmów dwie Zdrowaski! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Nic brzydkiego nie pomyślałam
![]() Super!!
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakonnice :-)
się uśmiałam....
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
fajne...juz wyslalam ten kawal znajomum
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
<lol> Dwie Zdrowaśki mnie czekają nie ma co!
![]() |
#6 |
mała księżniczka
|
słyszałam juz to
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dobre
![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
juz juz zmawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oj ja marnotrawna córka kościoła...2 zdrowaśki jak nic!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
![]()
.
Edytowane przez Mroofcia Czas edycji: 2009-01-30 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Również i 2 zdrowaśki dla mnie!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.