|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Proszę zajrzyj! Może pomożesz... czyli wish u Orugi LIPIECSzukam, szukam... i znaleźć nie mogę!
Za rzeczy z poniższej listy WISH oddam wieeele! Poszukam poza wątkiem, wymienię parę rzeczy nawet za mały drobiazg, w którym się zakocham... ![]() - rzeczy nie muszą być firmowe, mogą być bez metek - poszukuję rzeczy nowych bądź używanych, ale w dobrym stanie, proszę nie proponujcie mi rzeczy zniszczonych/poplamionych. ![]() MOJA WISH: *sukienki i spódnice maxi spodnica maxi bez.jpg *monokini (najchętniej haftowane...) 0b64d029001b2a134dc03449.jpg *jeansowe bolerko (nie z krótkim rękawem) 1287234481.jpg *haremki, alladynki, max niski krok (za te ze zdjęcia oddam baaaardzo dużo!) TYLKO JEANSOWE! addon.jpg *perfumy "Si Lolita" Lolity Lempickiej lolitasiok.jpg *perfumy Jil Sander Sport Fitness For Women 4618526_1281369316_Jil Sander Sport for Women Fitness Energizing Body Fragrance 100ml_w450_h400_.jpg *męska koszulka ASOS (taka jak na zdjęciu - zdj. mam od jednej z wizażanek, mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko...) S7305497.jpg *t-bary identyczne jak na zdjęciu ![]() balerinki-z-kokardkami-i35647.jpg *balerinki szare lub czarne z kokardą DEO_1_145_785.jpg *Torba SHANGHAI GRIGIO Ania Kuczyńska czarna lub szara Oddam za nią wszystko! ![]() torba.jpg To chyba tyle, jak mi się coś przypomni, to dopiszę po prostu i zaznaczę innym kolorem. ![]()
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.