|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
PAU D'ARCO dobre na wszystko? cóż to takiego?
Witajcie,
jeśli założyłam wątek w złej kategorii - przepraszam. Nie wiem, gdzie to umieścić - w razie czego proszę o przeniesienie. Jakiś czas temu słyszałam od znajomej o tabletkach pau d'arco. Podobno są dobre na wszystko, dla tych którzy ćwiczą oraz dla leniuchów, dobre na cerę, paznokcie, włosy, dobre na trawienie itp. w kilku słowach "Tabletki na wszystko" Z reguły uważam, że jeśli coś jest do wszystkiego - jest do niczego! Czy słyszałyście o tych tabletkach, czy warto je stosować? Proszę o odpowiedzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: PAU D'ARCO dobre na wszystko? cóż to takiego?
Ja wypiłam dwie paczki tego cuda, nie miałam tej kory w formie tabletek, piję herbatkę, alecz zdecydowanie za krótko i zbyt nieregularnie by powiedzieć coś o wlosach i paznokciach. Natomiast jeśli chodzi o układ pokarmowy to jest rewelacyjna, poprawia trawienie, człowiek czuje się lekko po posiłkach, moim zdaniem pod tym względem jest lepsza niż czerwona herbata. Ja mam zespół jelita drażliwego i pau d'arco zdecydowanie łagodzi objawy, uspokaja jelita, niweluje bolesne skurcze. Nie usuwa objawów zupełnie, ale poprawa jest zauważalna.
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Potwierdzam, też korzystam
Lapacho obniża także poziom cukru, ma silne działanie antyoksydacyjne, wpływa więc na starzenie się skóry. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdzie kupujecie tą herbatkę? Jaka jest w smaku? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.