|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PODRÓŻ NA KUBE proszę o rady ;)
Witam za niecały tydzień wyjeżdżam na Kubę z rodzicami w związku z tym mam pytania
Czy na Kubie jest bezpiecznie szczególnie chodzi mi o Havane poniewaz w hotelu w Varadero na pewno bedzie bezpiecznie. CZy można spotkac tam niebezpieczne pająki? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- był ktoś może? chodzi mi głównie o to czy ludzie są sympatyczni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: PODRÓŻ NA KUBE proszę o rady ;)
tam gdzie jest ogólnodostępna turystyka, oraz jest ona jedną z głównych gałęzi przychodu finansowego państwa, ludzie zawsze są mili. Niebezpieczne pająki... w Polsce również możesz spotkać np. żmiję zygzakowatą ale nikt o to się nie pyta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
We wszystkich biedniejszych krajach tak jak napisał/a przedmówca/czyni można zaobserwować wyraźny zarys kontrastów. Wbrew pozorom ta biedniejsza część kraju jest niejednokrotnie bardziej przyjazna dla turystów i to właśnie tam milej spędzimy czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Z tego co wiem to na Kubie jest bezpiecznie, to nie Meksyk czy Wenezuela, nie ma się czego bać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
W varadero byłam, w Hawanie też. Wszędzie jest bezpiecznie, w Hawanie jednak spotkasz mnóstwo żebraków, spokojnie nie przejdziesz ulicą, bo bedą zaczepiać. To tyle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.