|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problemy z telefonem
Cześć. Mam problem z telefonem. Na pewno nie jest to dobre miejsce ale muszę się kogoś poradzić. Przedłuzyłam umowe w Plusie. 36doładować po 30zł. Telefon Samsung Galaxy Young . Po tygodniu mój facet nie umiał się ze mna połączyć. Od 7-15 nie potrafił zasięgu złapać. Dopiero po uruchomieniu ponownie załapał. Gdy grałam telefon po prostu sam sie wyłączał. Zawiozłam do Punktu Plusa. Po miesiącu mi go oddali. Na kartce było napisane że wymieniono płyte główną. Jednak numer IMEI się nie zmienił. Jest taki sam jak na pudełku telefonu. Od razu jak go przywiozłam przerzuciłam karte sim. I.. Mój facet znów nie potrafił się dodzwonić.Brak zasięgu. Można poprosić o wymiane telefonu w Punkcie Plusa ? Chce ten sam telefon. Albo po prostu wymienić na inny , równowartość ceniy temu co mam lub po prostu inny telefon ale również ze zmianą umowy. Np 24doładowania po 30zł. Nie ma sensu płacić za telefon którego sie nie używa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
KOTerator
|
Dot.: Problemy z telefonem
W Plusie przy czwartym oddaniu do serwisu wymieniają telefon na nowy, przynajmniej dawniej tak było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
w plusie zawsze ci powiedzą że zalalaś telefon i po gwarancji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
trzeba aż miesiac czekać jak oddasz na gwarancję? bo mój mądry telefon też złapał fazę na wyłączanie, czasem nawet kilkanaście razy dziennie... i zwlekam jak mogę z oddaniem:/dają jakiś telefon zastępczy czy mogę pomarzyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
można pomarzyć.. jeszcze upomnieć się musiałam o ten telefon.. teraz jeszcze mi zeżarło 30zł.. bo mi ciągnie kase na neta. chociaż mam wi fi w domu ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.