|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
chłopak
Hej dziewczyny i nie tylko
Jestem tu nowa załozyłam specjalnie konto bo nie wiem juz co mam robic. Poznałam fajnego chłopaka super mi sie z nim gada nadajemy na tych samych falach smsy spotkania. Juz sie z nim widziałam 5 razy a dopiero za 4 mnie pocałował. Na poczatku sie cieszyłam fajnie było. Tylko jest jeden problem no moze nie az taki duzy;p jest młodszy ode mnie o 2 lata wiem nie jest to róznica duza ale w moim typie sa troche starsi mężczyzni. Głupia jestem bo mu narobiłam nadziejii nie chciałam zeby tak wyszło a sie stało. Sama nie jestem pewna swoich uczuc do niego. Nie wiem czy bym chciała byc z nim czy nie.Teraz chce to wszystko odkrecic co mam mu napisac zeby to tak łagonie przeszło. Wiem mogłam powiedziec wczesniej mu ze nic z tego nie bedzie a ja dalej to ciagnełam. Moze jeszcze nie jest za pózno narazie bo jeszcze tak powaznie nie rozmawialismy o wszystkim. Dziewczyny doradzcie co wy byscie zrobiły?? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: chłopak
Ale to jaki Ty masz właściwie problem?
![]() Chodzi o to, że jest młodszy? Do tej pory jakoś się nad tym nie zastanawiałaś i było Ci z nim fajnie więc czemu by nie? A tak poza tym to widzieliście się dopiero 5 razy więc raczej do stałego związku Wam jeszcze troszkę brakuje..nie sądzisz? Spotykać się dalej możecie, poznawać coraz bliżej a później się okaże... ale jeśli faktycznie nie chcesz tego to nie pozwól by on się zbyt bardzo do Ciebie "przywiązał" bo chyba sama nie chciałabyś być robiona w trąbę..
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież jak nie to logiczne - ludzie się spotykają ileś razy i okazuje się, żę to jednak nie to i tyle w czym problem jak się z kimś pisze smsy i gada super to trzeba być do końca życia "bo głupio?" "Bo nadzieja" ? no o to chyba chodzi............ |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie Wam się spędza czas, dogadujecie się i jego jedyną (do tej pory) wadą jest to, że jest młodszy? I to jest jedyny powód, dla którego chcesz go skreślić? Tzn. w sumie nie wiesz, czy chcesz dalej się spotykać, czy nie, ale wolisz zerwać na zaś? ![]() Tak, jak dziewczyny pisały - kilka spotkań to nie związek, rozluźnij kontakt i tyle. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Wywnioskowałam z tego chaosu, że głównym problemem to jest chyba fakt, że chłopak jest od Ciebie młodszy.. :/
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
|
|
|
|
#6 |
|
and cigarettes
|
To zależy w jakim wieku jesteście. Jeśli Ty masz 14 lat, a on 12 to rzeczywiście słabo.
|
|
|
|
|
#7 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja również zastanawiam się gdzie tak naprawdę tkwi problem autorki z jednej strony super chłopak, z drugiej chyba jednak nie, a z trzeciej za młody. Autorko ile masz lat?
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Odp: chłopak
Moim zdaniem 'problem' polega na tym, że autorce podoba się chłopak - co jest niezgodne z przyjętą przez nią zasadą, zgodnie z którą nie zadaje się z młodszymi - więc wmawia sobie, że tak nie jest. Konflikt typu racje serca a racje rozumu.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: chłopak
A ja myślę, że nieważne, by złapać króliczka, ale żeby go gonić
.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od tego w jakim wieku jesteście... 15 i 13 lat pewnie robi różnicę, ale 20 i 22 już prawie niezauważalną, a im później, tym bardziej te dwa lata przestają czynić jakikolwiek problem. Znam takie związki i raczej tak nie wielka różnica wieku, nie czyni żadnych problemów.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
2 lata to mała różnica, nie przejmuj się tym. Jeśli poza tym on ci się podoba, daj mu szansę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Jestem tu nowa załozyłam specjalnie konto bo nie wiem juz co mam robic. Poznałam fajnego chłopaka super mi sie z nim gada nadajemy na tych samych falach smsy spotkania. Juz sie z nim widziałam 5 razy a dopiero za 4 mnie pocałował. Na poczatku sie cieszyłam fajnie było. Tylko jest jeden problem no moze nie az taki duzy;p jest młodszy ode mnie o 2 lata wiem nie jest to róznica duza ale w moim typie sa troche starsi mężczyzni. Głupia jestem bo mu narobiłam nadziejii nie chciałam zeby tak wyszło a sie stało. Sama nie jestem pewna swoich uczuc do niego. Nie wiem czy bym chciała byc z nim czy nie.Teraz chce to wszystko odkrecic co mam mu napisac zeby to tak łagonie przeszło. Wiem mogłam powiedziec wczesniej mu ze nic z tego nie bedzie a ja dalej to ciagnełam. Moze jeszcze nie jest za pózno narazie bo jeszcze tak powaznie nie rozmawialismy o wszystkim. Dziewczyny doradzcie co wy byscie zrobiły??

więc raczej do stałego związku Wam jeszcze troszkę brakuje..nie sądzisz? 

z jednej strony super chłopak, z drugiej chyba jednak nie, a z trzeciej za młody. Autorko ile masz lat?
.