|
Notka |
|
Konkurs: Stwórz hipnotyzujące spojrzenie! Załóż wątek na forum, zrób odważny, eksplodujący intensywnym kolorem, energetyczny makijaż i wygraj! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ognista eksplozja- czyli czerwień w roli głównej!Moja wybuchowa wena, doprowadziła mnie do mocno wyrazistych odcieni czerwieni, złota i dla kontrastu odrobiny koloru niebieskiego, bo tak jak nie ma dymu bez ognia- nie ma wybuchu bez czerwieni
![]() eksplozja.jpg Kontrastowe kolory przyciągają spojrzenie, hipnotyzując swoją różnorodnością. Mój makijaż jest inspirowany ciepłymi (trochę jesiennymi) barwami które jako pierwsze przychodzą mi do głowy gdy myślę o eksplozji ![]() Dla kontrastu użyłam niebieskiego koloru przy podkreśleniu oka, aby całość nie była zbyt monotonna. UŻYTE KOSMETYKI:
Co o nim myślicie? ![]() Edytowane przez agugu1989 Czas edycji: 2013-07-24 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ognista eksplozja- czyli czerwień w roli głównej!
Oto moja druga propozycja, delikatniejsza, kolorowa wersja na co dzień
![]() Zaczęłam od kącika oka kolorem stalowym, nie wyróżniającym się i kolejno pastelowy pomarańcz i zieleń zakończone mocniejszym fioletowym akcentem. Fiolet nałożyłam również pod kreską na dolnej powiece. Oko jest wyraźnie podkreślone czarnym eyelinerem. |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.