|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Tusz Lancome 4in1
Witam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Tusz Lancome 4in1
a jak nazywa sie ta maskara? tzn jaka nazwe podaje osoba sprzedajaca? bo jest kilka maskar lancoma ktore posiadaja cechy wymienione przez ciebie, ale lancome nie nazywa zadnej z maskar 4in1, z tego co wiem.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Nazywa się tak jak napisałam tzn. Lancome 4in1. Jest w złotym ślicznym opakowaniu i ma aż 15 ml. Wiele osób ją zamawia więc może coś w tym jest?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzalam z ciekawosci wszystkie strony Lancome i na zadnej takiego tuszu nie ma... Wnioskuje stad ze tusz o ktorym piszesz to podrobka na Allegro to sie zdarza. No chyba ze ten tusz to jakas limitowana edycja czy cos takiego (piszesz, ze jest w zlotym opakowaniu, wszystkie tusze Lancome sa w czarnych). Dlatego lepiej sie zastanow zanim kupisz ten tusz bo to ze nie ma go na zadnej stronie firmy Lancome jest podejrzane...
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie z julitka, wszystkie produkty lancome maja obecnie taka sama oprawe opakowania, wszystko jest w czerni ze zlota rozyczka, pudelko papierowe srebrne... uzywam od dawna rozne produkty lancome, sprzedawane w polsce i za granica, ale jescze nie widzialam takiego tuszu, no chyba ze jest to opakowanie majace z 10 lat hmmm
ja osobiscie nie kupilabym kosmetyku ktory nie jest reklamowany na stronach firmy lancome tych europejskich jak i amerykanskich. zawsze mozesz zaryzykowac, moze bedzie ok, nawet jezeli nie jest to lancome w oryginale. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w pracy byl ostatnio koles, ktory sprzedawal perfumy i kosmetyki. Twierdzil, ze oryginalne. Mial tez ten tusz o ktory pytasz. Z czystej ciekawosci go sobie obejrzalam, bo wygladal zupelnie inaczej niz pozostale tusze tej firmy. Jak dla mnie to prymitywna podroba. Ktos nawet nie pokusil sie o podobienstwo opakowania. Nooo, chyba ze to jakas nowosc wykradziona z laboratorium Lancome
Odradzam jej zakup i pozdrawiam cieplutko. |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie od jakiegoś czasu na Allegro pojawiły się takie tusze. Ten sam sprzedający oferował wcześniej tusze Lancome, które faktycznie istnieją i są dostępne w Polsce. Ale opakowania były inne niż te sklepowe, nie tylko polskie. Porównywałam także z opakowaniami ze stron USA i innych. Nie różniły się tak znacznie, jak ten 4in1, ale jednak. Na dodatek po bliższym przyjrzeniu się widać było ich niestaranne wykonanie (wtedy zdjęcia były "w zbliżeniu"
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Kobitki za info. Też tak myślę, że może być to podróba i zgadzam się z tym co piszecie. Faktycznie takiej pojemności to ja jeszcze nie widziałam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ja kupilam na allegro - zdecydowanie nie polecam - podroba jak nic. na szczoteczce nic nie ma a jak sie probuje nabrac to wychodza czarne grudy.
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Odsyłam do tego wątku.:
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1085603445 Mowa tam o Allegrowiczce, która sprzedaje podróby lancome`a, widziałam u niej również omawiany tu tusz.Niestety.Podróba!!! |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
właśnie sprawdziłam tą wukcję, mi się widzi, że może i nawet jest to oryginał, ale z jakichś przedpotopowych kolekcji - oj, takich opakowań Lancome to nawet ja nei pamiętam... Wczoraj oglądałam tusze Lancome w perfumerii (Amsterdam), i niczego takiego nie mieli... A przyglądałam się dokładnie, bo chciałam porównac ten nowy tusz z innymi - i takiego jak ten z aukcji nei było...
Zastanawia mnie umieszczenie przez wystawiajacą aukcję wielkiego anpisu o podróbkach... Toż to skandal jakiś... |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
A JA KUPILAM TEN TUSZ JAKIS CZAS TEMU ,TEZ SLYSZALAM ZE JEST TO PODROBKA ALE NIE BARDZO MNIE TO INTERESUJE BO TUSZ JEST SWIETNY JEST GO DUZO I LADNIE PACHNIE
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
dziwi mnie ,ze nie interesuje cie co nakładasz na oczy .
paula |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
DLACZEGO CIE DZIWI ? SKORO UZYWAM GO OD KILKU MIESIECY I JEST LEPSZY OD NIEJEDNEGO TUSZU KTORY MIALAM ? (A MIALAM TUSZE ROZNYCH FIRM KTORYCH CENY PRZEKRACZALY 100 PLN)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.